*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (231)
Raspunsuri - Pagina 14
natynic spune:
Aoleu fetelor...imi cumparasem de pofta o salata verde si m-am repezit sa mi-o fac cu ulei si otet...un asemenea gust de chimicale n-am pus in gura in viata mea (si nu era de la ulei sau otet
ca am mai mancat cu ele). Oribil!!! 
Doamne cate porcarii or fi si in legumele astea...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
numeioana spune:
Si David sta in carut f linistit, i-am luat trici sa-l invat sa pedaleze![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Simo27 spune:
Buna seara de la noi
!sunt restanta la citit,toata ziua am fost plecata de acasa:ba la cumparaturi cu copii,ba l-am dus pe David la pian,si am inima cat un purice ca maine la ora 16 are preselectia pt scoala.sunt doar 20 de locuri la pian,si sunt inscrisi 75 de copii
!va dati seama!aoleu ,ce emotii am
.dar,am incredere in el:Doamne-ajuta!
Ma duc sa citesc![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
tuchita spune:
Simo, bafta maine!
Ioana, bicicleta pe care ai luat-o e foarte misto( si foarte scumpa!). Ma mira ca nu ti-au dat-o cu centura cu tot!
Si sa nu te superi daca eu nu cred ca ei vor invata sa pedaleze la un an jumate.....de asta cred eu ca n-are rost!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mimonix spune:
Aoleo, sunteti de groaza cu tricicletele alea
Eu le urasc pt ca :
AU ROTI DE PLASTIC care huruie, imi macina nervii, ma omoara...vreau si eu la parc, unde pasarica face trilulilu, unde fantana curge si apa clipoceste, bate vantu frunza-n dunga, se aud glascioarele copiilor si cand colo??
Un zgomot de roti de plastic de zici ca esti la balamuc si pitigaiturile alea de melodii 
Eu cred ca aceste triciclete sunt varianta moderna a carucioarelor sport , nu stiu de ce
Ca functionalitate vorbesc...Deci, fie-va mila si luati cu roti de cauciuc si fara melodii , daaaaa???? Va multumesc 
Iar cu inteligenta emotionala am o povesteee traznet, dar o las pt viitor ca cine stie cand mai apar si nu e nimeni
, sa am ce povesti singura aici ![]()
Va pup si va doresc o noapte linistita ca baiatul meu a intrat in faza aia de "cu mama, pe mama, langa mama"
Nu stiti voi cat dureaza asta?![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
tuchita spune:
uite asta tocmai am comandat pentru nepotelul/finutul meu care o sa faca 2 ani in mai!
http://www.quelle.ro/ro/q4r/kinderweltspielwelt/spielsachen/frdiekleinen/dreirderamprutscher//m-111039/index.html
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
luny spune:
am rezolvat casa!
simo tinem pumnii maine!
tuchi mie mi se pare ok tricicleta si e Hauck, o marca germana care mie-mi place, am destule de la ei![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Tuchi, e foarte faina trici.
Simo, bafta multa maine lui Davidutzu. Va tin pumnii.
Nici eu nu cred ca or sa invete acum sa pedaleze, eu vreau doar sa n-o mai car pe Rebe in brate prin parc, macar la ducere si la intoarcere, ca acolo oricum mergem la locuri de joaca.
Sunt prin zona...
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
tuchita spune:
Luny, bravo!Eu nu mai sunt in stare de nimic cand vin acasa...
Clau, ce face Razvanel? mai are febra?
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
fetele, stiti vreun site cu sfaturi utile pentru calatorii?
caut informatii despre copenhaga....n-am ajuns la librarie sa-mi caut un ghid!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)