Copiluti de mai-iunie 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cutremur?? Nu, n-am auzit, sa ma uit la stiri.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Nici eu Tdi,am ramas fara cuvinte.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Chris, am vazut pozele . Imi dai voie sa comentez aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

a fost azi-noapte in regiunea Abruzzo, aproape 6° Richter/9° Mercalli, aici cutremurele sunt de obicei ondulatorii, au mare putere distructiva...sunt circa 10.000 de cladiri prabusite, peste 30 de morti si foarte multi raniti:((...nu-mi vine sa cred ca un asemenea dezastru s-a petrecut aproape de noi:(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am auzit ceva ca prin vis de dimineata, cutremur destuld eputernic la Roma si imprejurimi, cu daramaturi si persoane banuite disparute. Doamne fereste, ca nici la noi n-a mai fost de mult un cutremur serios.

Elisor, se da destul de usor jos, sau de greu nici nu stiu, oricum cert este ca azinoapte n-a facut pipi de a umplut juma de olita la prima ora. Deci ori ca i-e lene, ori ca se da jos mai greu, ori ca a crescut, sper eu sa scapam de olita peste noapte. Macar pentru cateva luni ca la prima saptamana intreaga de vreme calda Georgia va fi vitregita de pampers asa ca o luam de la capat.

Nu merita sa mergi pana la Fagaras doar pentru magazinul ala de pantofi. Nu este cine stie ce sfaraiala, nimic spectaculos care sa nu poata fi gasit in alt magazin de pantofi din bv.
Despre plictisit la sopping, nu stiu, cred ca sunt eu defecta, dupa ce ca nu practic acest sport decat atunci cand e chiar grava situatia in garderoba mea ma mai si plictisesc Cred ca mi-ar placea maxim sa am pe cineva care sa imi aduca acasa ce-mi place si sa ma probez acasa, cam cum au marile vedete din tari straine stilisti care le aduc colectii intregi acasa si ei aleg ce le place.

Gata fug sa-mi fac teama ca iar ma duc la scoala bou. Am uitat sa ma vait ca sunt putin suparata ca soacra-mea pare putin obosita, si dupa weekendul care tocmai a trecut o cam inteleg. Si numaram cat mai e pana la licenta 4 luni intregi. O sa-i dau o perioada de respiro acum in vacanta de paste, dar pe urma nu mai pot s-o slabesc.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai ca ma duc sa fac un capitol nou.

Capitolul 102

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Cred ca nu e pus bine link-ul ca nu intra la celalalt capitol ... incerc si eu
capitolul 102.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput