Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 20
CosmyB. spune:
Corrina imi pare rau pt micut
bine ca nu a patit nimic. Am votat broscuta 
Pozici
Mamica
de
Maya
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Asha... si apropos de banutzi, ca intreba Laureta... NUUUU nu au venit ![]() ![]() ![]() Cu aceasta "ocazie" lansez un sondaj (daca se poate sa puneti datele intr-un tabel, ca altfel nu tiu minte nimic.... glumesc, da?!): A depus cineva dosar pentru indemnizatie in jurul datei de 14 ianuarie, pentru 85%, si a incasat ceva?! Multumesc, ![]() Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri |
Ada eu am depus pe 11 Decembrie pentru cei 600 si in Ianuarie, exact pe 14, pentru cei 85%. Luna trecuta mi-au intrat 12 milioane iar luna asta 8. Daca tu intelegi ceva sa-mi spui si mie
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
_giulianna_ spune:
Nocom pupam Dariutza mica si frumusica! 
Speram ca sunteti mai bine, offf micuta de ea prin ce trebuie sa treaca ![]()
Va dorim insanatosire grabnica si sa dea DD sa se faca bine dupa aceste sedinte!
Dariutza!
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
_giulianna_ spune:
Laura programul nostru este urmatorul: (rar cand deviem de la el)
- 7 trezirea
- pe la 7,30-8 papa
- de la 8 la 9 joaca
- de la 9 pana la 10,30 somn
- la 11 papa
- 11-12,30 joaca
- de la 12,30 la 14 somn
- la 14,30 papa
- de la 15 la 18-19 iesim afara
- la 18 papa
- de la 18,30 pana la 21 joaca
- de la 21 la 21:30 baita si masa de seara apoi somn pana dimineata la 7
Mami de
Ticker Edi
300 spune:
Kllemi fata are 6300 si 65 cm, o balerinutza.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
_giulianna_ spune:
Felicia multumesc pentru site-ul cu costeticele Oanei Turcu. Stiu ca sunt foarte bune, le folosea o fosta sefa de-a mea. Cred ca o sa comand si eu o crema, scumpa intr-adevar dar face toti banii, cel putin tenul fostei sefe arata impecabil si eu stiu cum era inainte de aceste creme.
Mami de
Ticker Edi
babytza spune:
Vlad de codruta , 
Nocom cand te-ai tuns ??? Nu ti-a parut rau ? Aveai un par superb
Abea astept sa imi creasca si mie...imi aduc aminte la intalnirea din parc cat de mult mi-au placut buclele tale ! Iti sta foarte bine si asa, doar ca imi pare rau ca te-ai tuns
Ai niste copii superbi , sa va traiasca !!!!!!!!!!! 
Cocutica ce grasuna e Elena
ma bucur ca ne mai dai vesti 
Felicic dorada este si este tare bun
Yami....ce pofta mi-ai facut ....eu mananc des peste , chiar ieri am facut niste pangasius. E tare bun ca e dulce si nu are oase deloc 
Ada care e treaba cu pangasius ?NU e bun ???? nu ma speria ca eu mananc des din asta 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit