"Nevasta" sotului meu...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Connie sunt sigura ca o sa-ti iasa minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Deci,ca sa va lamuresc putin.Eu am anul asta intilnirea de 20 de ani de la facultate.Acum 4 ani am facut o intilnire de 16 ani,deoarece pina atunci nu ne vazusem si ni se facuse subit dor.La acea intilnire am pregatit o tinuta pentru la facultate,un costum de zi si pt seara aveam pregatita o rochie.
Faza a fost urmatoarea:la facultate lumea a venit foarte relaxat imbracata,casual,dar si in blugi,pantaloni treisferturi,tricou,etc.De la facultate am plecat la un restaurant pe malul lacului floreasca,direct si nu s-a mai schimbat nimeni in nimic.Sotul meu a fost cel care a luat cea mai mare teapa,pt ca el a venit sa ma ia de la facultate ,in costum,cu cravata,etc,etc. si cu rochia mea in masina,in care nu m-am mai imbracat.
Acum ma gindesc sa fiu in ton si ma voi duce cu ce e mai comod posibil,sa pot dansa si sta pe terasa afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

timpul trece..si eu inca nu am luat rochita...

ati vazut rochitele lui Botezatul pe quelle.ro???
http://www.quelle.ro/ro/q4r/home/themen/artikelbotezatu/

Aia rosie..parca ar sta bine la mine in dulap..pentru vreo ocazie..

Connie..ti-am dat un PM..parca vad ca ne intalnim la "reuniunea" sotilor nostri..am eu asa un feeling..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

'Neata, timpul trece si nici eu nu am facut nimic inspre rochia de intalnire. Ma bazez ca mai este timp. Sa ma vedeti cum am sa alerg atunci un pic inainte.
Mamaluialex, ti-am raspuns. Nu o sa ne vedem personal, dar sigur o sa postam niste poze cu rochiile, nu?

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui connie1974

Mamaluialex, ti-am raspuns. Nu o sa ne vedem personal, dar sigur o sa postam niste poze cu rochiile, nu?

Mergi la inceput