Deci,ca sa va lamuresc putin.Eu am anul asta intilnirea de 20 de ani de la facultate.Acum 4 ani am facut o intilnire de 16 ani,deoarece pina atunci nu ne vazusem si ni se facuse subit dor.La acea intilnire am pregatit o tinuta pentru la facultate,un costum de zi si pt seara aveam pregatita o rochie.
Faza a fost urmatoarea:la facultate lumea a venit foarte relaxat imbracata,casual,dar si in blugi,pantaloni treisferturi,tricou,etc.De la facultate am plecat la un restaurant pe malul lacului floreasca,direct si nu s-a mai schimbat nimeni in nimic.Sotul meu a fost cel care a luat cea mai mare teapa,pt ca el a venit sa ma ia de la facultate ,in costum,cu cravata,etc,etc. si cu rochia mea in masina,in care nu m-am mai imbracat.![]()
Acum ma gindesc sa fiu in ton si ma voi duce cu ce e mai comod posibil,sa pot dansa si sta pe terasa afara.![]()
timpul trece..si eu inca nu am luat rochita...![]()
ati vazut rochitele lui Botezatul pe quelle.ro???
http://www.quelle.ro/ro/q4r/home/themen/artikelbotezatu/
Aia rosie..parca ar sta bine la mine in dulap..pentru vreo ocazie..![]()
Connie..ti-am dat un PM..parca vad ca ne intalnim la "reuniunea" sotilor nostri..am eu asa un feeling..![]()

'Neata, timpul trece si nici eu nu am facut nimic inspre rochia de intalnire. Ma bazez ca mai este timp. Sa ma vedeti cum am sa alerg atunci un pic inainte. ![]()
Mamaluialex, ti-am raspuns. Nu o sa ne vedem personal, dar sigur o sa postam niste poze cu rochiile, nu? ![]()
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
| Citat: |
| citat din mesajul lui connie1974 Mamaluialex, ti-am raspuns. Nu o sa ne vedem personal, dar sigur o sa postam niste poze cu rochiile, nu? |