Ce parfumuri va plac!? (12)
Raspunsuri - Pagina 18
szivarvany spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui amira2
CALDION albastru, nu este de barbati? |
Ba da, si e demential, evident nu l-as folosi eu
Si nu-l mai gasesc nicaieri

Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
mihaeladm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Vin si eu cu o mare rugaminte la voi ![]() ![]() ![]() Va rog foarte, foarte frumos sa-mi spuneti daca ati vazut prin magazine pe la voi prin oras parfum+spray CALDION - albastru, miroase demntial, are un pret miiic de tot si nu se mai gaseste in Oradea nicaieri. Va rog tare mult ajutati-ma ! Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) |
O sa ma uit la mine in oras. :)
andacos spune:
| citat din mesajul lui rose_selavie amira, m-am referit la Chloe Eau de Parfum, asa se numeste ultimul de la casa Chloe. a aparut in 2008.E o sticla patratoasa cu o panglica bej-aurie. Trei actrite au facut parte din campania publiciara, printre ele Chloe Sevigny.Am vazut ca intre timp a aparut si apa de toaleta. ![]() |
Ma bucur pentru tine ca esti incintat de el,eu mi l-am achizitzionat anul trecut imediat dupa aparitzie dar desi imi place cum miroase...nu persista in cazul meu!
Dana
raluk_psk spune:
Little Black Dress de la Avon si Adidas...pt femei desigur...![]()
http://tanaramamica.wordpress.com/
gabi30 spune:
Buna.
Mi-a sosit Green Tea.M-am pufait un pic si prima impresie a fost:e de barbati
,mi s-a parut asa masculin
Acu dupa 1 ora parca e mai bine un pic.Nu stiu daca o se ne "imprietenim",vedem la vara ....Si intradevar nu prea persista,deja se simte putin de tot,e genul de parfum ce il tii in geanta
si te mai pufai cand si cand.
Acu il astept pe celalalt![]()
Gabi
danamiha spune:
| citat din mesajul lui gabi30 Buna. Mi-a sosit Green Tea.M-am pufait un pic si prima impresie a fost:e de barbati Acu dupa 1 ora parca e mai bine un pic.Nu stiu daca o se ne "imprietenim",vedem la vara ....Si intradevar nu prea persista,deja se simte putin de tot,e genul de parfum ce il tii in geantaAcu il astept pe celalalt Gabi |
No, eu nu zic "ti-am zis eu..." ca nu-i frumos

Te-ai hotarat ce iei de la Dior?
danamiha spune:
Tocmai am vorbit cu baiatul de la esentedelux, are reduceri mari, multe parfumuri pe stoc![]()
geniest spune:
Dana, are oferta de Paste: la 3 parfumuri cumparate platesti cu 40 lei mai putin.....
danamiha spune:
| citat din mesajul lui geniest Dana, are oferta de Paste: la 3 parfumuri cumparate platesti cu 40 lei mai putin..... |
Asa e

?