Ce parfumuri va plac!? (12)
Raspunsuri - Pagina 16
mihaeladm spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui amira2
pai eu astept un Fleur Defendue si Lolita Lempicka(1997), da ,sticluta e mov sidefata. nu stiu de ce nu mai vin.......mor de curiozitate. |
Cum sunt?
Esti multumita?

amira2 spune:
gata;
am primit aparatul foto, care este o prostie, ma si asteptam. e nou, nu are nici o problema ,dar nu .........nu este performant. e bun pt o fetita.
am primit si Fleur Defendue .wow! e frantuzesc! e eeee sofisticat. toata ziua am stat cu sticluta in mana. e de vara, modern, tineresc.
prima data simti miros de cirese, dar nu miroase ca o oala in care tocmai ai facut dulceata, e, nu stiu.... stilizat, apoi apare si miros de flori; la fel stilizat. parfumul asta merita cumparat in sticla de 50 sau 100 ml.
probabil ca maine voi primi si Lolita Lempicka.amandoua vin din SUA si chiar daca nu sunt vamuite trec prin posta de pachete internationale, deci trebuie sa astept vamesul
mihaeladm spune:
Ma bucur ca ti-a placut ceva mult de tot din toata afacerea asta.![]()
O sa caut si eu detalii pe net despre acest parfum.
De pe ce site ai comandat?
amira2 spune:
de pe ebay, dar a venit din SUA.
am primit si Lolita Lempicka(mov).
parerea mea: miroase a flori albastre. sigur irisi, seamana un pic cu Iris Noir, dar e un pic mai "vanilat". este clar parfum de primavara sau pt o seara fierbinte de vara .e placut dar imi place mai mult Fleur Defendue,care merita cumparat in sticla mai mare.
daca ar fi sa le evaluez as da 9.80 pt Fleur Defendue si 9 pt Lolita Lempicka
rose_selavie spune:
Dragele mele, va urmaresc atent din dragoste pentru parfumuri si as veni si eu cu un input pentru ca vad ca nimeni nu povesteste nimic despre niste parfumuri superbe! Si anume:
-Eau du Soir, Sisley, e un parfum foarte elegant,erotic, numai pt tinute de seara, la inceput se deschide cu nuante de iris, ambra si patchouli, dupa un timp apar mandarina si lacramioarele ca apoi sa se indulceasca in cel mai subtil si dulce miros de iasomie.Nu stiu cu ce alt parfum l-as putea asemana, cu nici unul cred. E foarte persistent,clasic, de nota 10!Am cutia set cu crema de corp,si parumul cremei persista si el mai mult decat reuseste un parfum obisnuit:)
-Chloe,apa de parfum, e atat de irezistibil, e tineresc, de vara, vesel!
Eu l-as asemana cu Cerutti 1881, dar Chloe il intrece, miroase a frezii, trandafiri, litchi si magnolie. Si persista. De la 8 jumate dimineata inca il simt f clar pe piele. Mai revin....
didi spune:
Fetelor, mi-a venit o miniatura de Quel Amour de Annick Goutal. Este superb, superb, superb.. Este floral, de primavara, zici ca esti intr-o gradina plina de flori. Sunt incantata!!
danamiha spune:
Gabita, taci chitic? Nu zici nimic de ceaiul verde??![]()
Ai vazut ca e pe site la esente?
Si eu va citesc cu multa, multa placere