Ce parfumuri va plac!? (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Orice am incercat nu m-a mai convins nimic.
Asadar raman la parfumurile mele de suflet:
D&G- Light blue - vara
Chanel- Chance Eau Fraiche - perioada rece

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana_Perianu

Delices de la Cartier imi place ff mult

am avut si eu. l-am primit cadou la cumpararea unui chanel 5, la Pris. e interesant. am fost intrebata cu ce ma dau. nu pot insa sa spun ca as mai cumpara inca odata, dar oricum e fain. daca i-as da o nota aceea ar fi 9.50

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:
citat din mesajul lui amira2

in sfarsit am primit un parfum de pe ebay.e vorba de cabaret.

dezvolta mai mult te rog "cabaretul" asta, e de iarna de vara e pentru persoane mature mai de zi ...ca ma intereseaza si pe mine !

este ca o zi fierbinte de august. prima impresie e ca.....e ceva vechi dar peste zi se transforma, e placut, original.
nota predominanta este trandafirul, e dulce ,dar nu gretos si lamaia. nu stiu, eu cand am mirosit prima data m-am gandit la filmele de epoca, poate ca si numele......... daca ii dau o nota aceea e 9.
si acum descrierea oficiala.
categoria :Chypre Floral
note de varf: bujor lacramioare, trandafir, note de mijloc: violete si iris,note de baza ambra, mosk, oleandru.

cred ca e un parfum de seara, clar de vara tarzie-toamna.

Mergi la inceput

am mirosit aseara 3 parfumuri ingrozitoare:Wish -chopard, Sun Moon Stars-: Karl Lagerfeld si cred, nu sunt f sigura ca un Lancome.
nu mi-au placut . mult prea dulci-gretoase ,fara o nota bine definita.
nu va recomand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

multumesc amira2 am inteles, desi e un parfum pntru persoane mature asa am inteles eu ...ma tenteaza in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Amira, pentru mine Wish este divin! Chiar acum o sa il folosesc, merge de minune pe vremea asta ploioasa!
Este un parfum cu personalitate puternica.
Pana una alta, ati mirosit noul Lolita Lempicka? Fleur de Corail? Este primul in lista mea de cumparaturi. M-a impresionat foarte mult, persista bine. Este ceva aparte...
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carrye

Amira, pentru mine Wish este divin! Chiar acum o sa il folosesc, merge de minune pe vremea asta ploioasa!
Este un parfum cu personalitate puternica.
Pana una alta, ati mirosit noul Lolita Lempicka? Fleur de Corail? Este primul in lista mea de cumparaturi. M-a impresionat foarte mult, persista bine. Este ceva aparte...
Pup!

Unde ai mirosit Fleur de Corail? Ma tenteaza la nebunie numele!!! Vreau si eu sa-l miros!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Am cumparat un parfum si am primit un tester mic mic :)
Eu am fost la Hondos, nu stiu sa iti zic daca gasesti si in Sephora dar banuiesc ca da. L-am cautat pe fragrancex si alte site-uri de gen si inca nu este. Probabil abia a aparut. Dar jur ca il cumpar cum il gasesc, este bestial!
Abia astept sa citesc si parerile voastre!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Citat:
citat din mesajul lui madau

Eu am cazut in pacat cu o comanda pe PARFUMANIA...super bune preturile, cel putin la ce am luat eu erau aceleasi preturi ca pe fragrancex si strawberry. Peste 5 ore aveam parfumurile la usa. Inca incerc sa ma lamuresc cu plata pe fragrancex

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Si care au fost parfumurile comandate?
Sa ne povestesti impresii despre parfumuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Ma gandeam sa mai schimb cate ceva.
Voi ce parfumuri folositi vara, cand e foarte cald?
Eu vara trecuta am folosit L'eau par Kenzo, dar as vrea sa incerc si altceva.

Mergi la inceput