America (156)
Raspunsuri - Pagina 8
luminita74 spune:
Multumesc mult IOANA ca m-ai vazut.Poate totusi ma ajuta cineva sa imi gasesc fosta prietena.
blackpanterro spune:
Luminita, e greu sa cauti pe cineva fara sa stii orasul/statul in care a plecat, daca e casatorita sau nu, eventual numele nou. America e uriasa si un nume si atat nu te ajuta. Parerea mea. Ar ajuta mult daca ai lua lagatura cu familia in RO sa ii intrebi pe ei datele astea. Poate asa o sa ai mai mult noroc cu cautatul.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
blackpanterro spune:
AB, nu am mai intrat de foarte mult timp la odisee.Ultima data, acum vreun an, am intrat si am vazut ca au mai aparut bebei noi dar nu am scris nimic. Stiu ca Anis are 3 fete acum.Am dat de ea din greseala pe la alt subiect.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
philip spune:
irina si lisa, cati diapersi folositi pe zi si ce marime?
philip
29weeksbabyboy
mommyandreea
ciuf spune:
Vazui ca ati vorbit de toaleta de botez. Si eu am tinut sa fie imbracata Eva intr-o rochita care sa ii ramana amintire. Nasa a comandat exact modelul care l-am vrut eu. Cam
asa si asa
Despre amintiri ... am pastrat buric, bratarile din spital, caciulitele din spital, primul biberon, motul de la un anisor si albumul unde am notat cand le-au aparut primii dintisori, ce cuvinte au spus prima data, cum au pocit cuvintele ..., iar paturicile inca le folosesc. Luca tine la paturica aia a lui ca la ceva de suflet. Seara cand se culca asa o pipaie, sa o simta in degetelele lui ... pana adoarme.
Eva nu pare a fi foarte atasata de ea, dar o folosim la fiecare somnel.
We trecut am profitat de el la maxim si am mancat bine
si facut miscare. Duminica am iesit cu bicicletele si pentru ca ne propusesem sa facem un drum mai lung, am poposit intr-un parc unde sa se poate dezmorti si Eva si sa se joace. Eh, si ca o cascata ce sunt mi-am uitat cartea ce o aveam imprumutata de la Biblioteca pe banca. Stiu ca m-am dus cu Eva la leagan si apoi am hotarat sa plecam. Seara ...
, citeste daca ai din ce? Am facut rapid traseul mental sa vad unde naiba am putut lasa cartea aia. Am urcat in masina, partea buna a fost ca la acel parc se putea ajunge cu masina, ca nu ma vedeam eu pe intuneric sa biciclesc ca sa imi recuperez cartea. Si am gasit cartea... sedea frumos pe banca, nu in aceeasi pozitie, probabil cineva s-a uitat la ea. Am rasuflat usurata, ca nu stiu cat as fi platit pe ea.
Am mai patit o data cu casca Evei, care a ramas intr-un parc unde a trebuit sa se duca sotul cu bicicleta sa o recupereze (a mers vreo 20 mile
), dupa doua zile de absenta. Si inca era acolo!!!
Fac ce fac si tot compar cum e aici si ce s-ar fi intamplat in Ro. Nu ma pot abtine.
Ah, am o intrebare pentru voi. Diseara ma duc la un salon sa imi fac un facial. Anul trecut am primit de ziua mea un gift card pentru salonul asta ... si imi amintii ca acusica imi vine iar ziua de nastere si eu nu am profitat de tratament
. Trebuie sa dau vreun ciubuc?
Ne-am luat bilete la concertul lui Depeche Mode la sf. lui august. De-abia astept. Ultima data am fost cand eram insarcinata in 4 luni cu Eva.
Astia de la Europa FM ma innebunesc cu ce muzica faina baga.
Mihutza, da, noi suntem Craioveni.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Tot eu. Azi sunt cu cersitul
. Ma innebuneste o melodie de vreo cateva zile. Dar azi fuse mai rau
. De cand m-am trezit tot fredonez refrenul si nu stiu cum sa dau de cantecul asta pe Youtube.
Pun cateva randuri poate ma ajuta careva.
and you are singing the song
thinking this is the life
And you wake up in the morning and your head feels twice the size
Where you gonna go ... sleep tonight
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
philip spune:
ciufule, sar'na, am luat si eu bilete, e ziua sotului in aprilie si-mi prindeam urechile ca nu stiam ce sa-i iau cadou. asa ca-l duc la concert in august :) bey, ce bucurie mi-ai facut, abia astept. pup mare!
eu am dat $170. cat te-a costat?
philip
29weeksbabyboy
mommyandreea
ciuf spune:
Parca sotul zicea ceva de $84/pers., nu stiu sigur. Am prins locuri in randul 19. Nu avem cu cine lasa copiii, dar am zis ca om gasi noi pe cineva atunci, important e sa am biletele in mana
.
ancadm spune:
Wow Sanzi! Felicitari! O sarcina usoara si un baby exact asa cum vi-l doriti! Tinem pumnii pentru o fetitza?
Mirela felicitari si tie pentru mosit/nasit! Si eu imi doresc sa fiu nasa de botez
. Nasi de cununie suntem deja, dar finii sunt in Romania :0(
Pumba fetele tale sunt ok, ca parca spuneai ca erau bolnavioare ? AB puiutzul tau e ok? Ce e cu chestia asta cu hipotermia? Mi-a mai spus o prietena de-a mea recent ca si fetitza ei a facut asa ceva si a stat cu ea o noapte in spital la urgentza. Incepusera sa o intrebe medicii unde doarme copila si ce temperatura tin ei in casa peste noapte.
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
Andrada spune:
Noi ne-am inter-nasit copiii cu prietenii nostri din copilarie. Nu m-a interesat ce ii cumpara de imbracat si-n general am preferat sa se uite la el cu drag nu ca o obligatie. Nu uitati ca asta e pe termen lung, nu puneti presiune, zic eu, pe lucruri mici fara importanta.
Personal imi ajunge ca baietii nostri nu sint in competitie (cam aceeasi virsta), ca ne bucuram sincer de izbindele amindurora, vrem sa se iubeasca cum ne iubim noi si vrem sa se aiba aproape.
Cam asta voiam sa zic,
A