America (156)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Fetelor, cum sa nu lasati copii sa se joace cu Wii? Eu sunt dependenta.
Cand ajung acasa, joc tenis o jum de ora cel putin si apoi mai vad ce e de facut. : )
Ma bucur ca in Wii ii bat si eu pe ei. In lumea reala sunt mai slaba decat toti prietenii la tenis. Cand o sa vina vremea frumoasa afara si o sa incepem tenisul o sa-i uimesc pe toti cu abilitatile mele extraordinare si nemaipomenite acumulate in timpul iernii.

Apropo, merita sa cumpar FIT?
Am auzit ca are yoga si suna bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Shhh, nu mai vorbiti despre pantofi!

Aoleu, trebuie sa merg si eu la dentist. Bine ca-mi amintirati, sa fac o programare. Copiii merg miine, am emotii.

Violeta, sorry pentru experienta negativa. Eu ma pregatesc bine inainte de intilnirile astea (sau chiar inainte sa dau telefon), sa nu ma ia prin surprindere cu "rudeness". Macar dupa ce v-au sapunit ati rezolvat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

....uitasem sa zic...ca vrb de sfoara in casa spanzuratului...ti-ai gasit sa te compatimim noi cu pantofii cand suntem toate disperate dupa ei ... ca doar suntem femei ...io zic sa-ti iei de cate ori iti plac :) si cand mai ai la buget...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AB

Miere eu dau banii pe jucarii. Cand mai creste Aidan am n-spe mii de chestii de jucat semi-stiintifice . Crestem oua de dinozauri invartim planete... Am o camera de stocat jucarii... is zuza. Dar zau ca-mi place sa ma joc:)))

Daca te pricepi da-ne si noua idei de jucarii inteligente.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Hilde

Cand ajung acasa, joc tenis o jum de ora cel putin si apoi mai vad ce e de facut. : )
Ma bucur ca in Wii ii bat si eu pe ei. In lumea reala sunt mai slaba decat toti prietenii la tenis. Cand o sa vina vremea frumoasa afara si o sa incepem tenisul o sa-i uimesc pe toti cu abilitatile mele extraordinare si nemaipomenite acumulate in timpul iernii.

LOL, eu nici pe Wii nu joc bine tenis!
Am auzit de Wii Coach (parca asa ii zice) ca-i bun, costa doar vreo $30 (pe Amazon era chiar $20) - ma bate si pe mine gindul sa-l cumpar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Mey ca ma si zburlesc acum la voi (uite cata ma fac)... ba vorbiti de masaje, ba de Pottery Barn...ba de Restoration paaai astea sunt magazine suuper scumpe...si io cand am zis de o hainuta mai scumpa de BOTEZ (odata in viata de copil il faci) mi-ati sarit la coc...

io sunt adepta calitatii...dai mai mult, da' te tine in primul rand, arata frumos de bun gust si faci si economii...ca nu se strica sa schimbi atat de repede... e o vorba care o stim cu toate... sunt prea saraca ca sa cumpar lucruri ieftine... si declar ca si eu sunt fan pottery mai ales la copii... cosmin nici nu intra in magazin cand ma duc acolo...ca cica-si face nervi...oricum ei nu se pricep :) ca-s barbati...si ma tot pune sa intru in magazine mai ieftine

bine ca tot a inceput miere cu pantofii...de ex...nu imi iau manolo blahnik nici daca m-ar da banii afara din casa, mi se pare o prostie sa arunc realmente asa cu banii...dar am eu magazinasele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sandalele sunt cu talpa joasa, tip gladiator, cu multe cureluse. Am avut o pereche genul acesta si le-am purtat toata vara, foarte comode, merg la orice.

Rochita o sa fie asta, dar fara burtica de 14 saptamani care se vede in poze:))
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/2680520439/in/photostream/

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Ioana, eu o sa-i scriu ambasadorului un email despre problemele de la consulat. Nu stiu daca o sa aiba efect, dar trebuie facut ceva. E pur si simplu umilitor. Cand eram acolo si imi sustineam cauza sus si tare a venit un domn la mine (client si el) si-mi spunea soptit si cu teama ca nu rezolv nimic daca vociferez, ca trebuie sa plec capul si sa accept ce mi se spune. pai cu asa atitudine ...nici nu ma mir ca nu se schimba nimic. Da, consulul este o doamna amabila, dar nu cu ea tratezi din pacate.

Edit: Ramona, am rezolvat partial. Tot mai trebuie sa le trimit un document american apostilat plus traducerea lui tot apostilata. Bineinteles ca necesitatea acestui document nu are nici o logica, sa nu mai vorbim de traducerea lui care trebuie apostilata. Acest document nici macar nu era listat in lista lor de documente de pe site.
Ah...da...nu vroia sa-mi accepte traducerea certificatului de nastere al sotului si nici a certificatului de casatorie pentru ca erau facute de mine si cica trebuiau apostilate. Desi pe site scrie simplu traduceri si ca autorizarea acestor traduceri se poate face la Ambasada.

Vio & Sean

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Shhh, nu mai vorbiti despre pantofi!

Aoleu, trebuie sa merg si eu la dentist. Bine ca-mi amintirati, sa fac o programare. Copiii merg miine, am emotii.

Ce experienta am avut eu la dentist ultima data!

Dentistul meu bun s-a pensionat, asa ca ma duc la un nou dentist. Prima vizita, prima suparare!

Nu mi-a spus ca nu au contract cu asigurarea mea si mi-a platit asigurarea numai 40% din cost.

Zice ca e treaba pacientului sa se intereseze daca are dentistul contract cu asigurarea. E primul dentist care-mi spune asta. Imi venea s-o mananc pe asistenta cu fulgi cu tot.

+ dentistul a vazut o pata pe o masea, asa ca s-a apucat el sa pileasca pata si n-am mai putut sa mananc nimic rece vreo doua saptamani. Ma durea toata maseaua. Ca drept urmare, m-am intors la el, sa-i explic politicos care-i problema. Si imi ia iar vreo cateva x-ray, spune ca n-are carie, n-are infectie dar e posibil sa faca si imi trebuie root canal. What? Ii spun ca nu sunt gata psihic pt operatiunea asta si plec.

Mi-am cumparat eu pasta de dinti cu mai mult flor si am rezolvat problema in doua saptamani.

Si bineinteles ca am primit nota de plata. El face o greseala si ma si taxeaza. Si uita sa-mi spuna ca nu are contract cu asigurarea mea. Asa ca platesc eu 60%. Aaaaaaaaaaaa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Citat:
citat din mesajul lui Hilde

Am auzit de Wii Coach (parca asa ii zice) ca-i bun, costa doar vreo $30 (pe Amazon era chiar $20) - ma bate si pe mine gindul sa-l cumpar.

Spune-mi si mie daca te ajuta, te rog.

Ramona, cu tine trebuie sa joc eu tenis. Frumos, fara graba, sa ne bucuram de joc.

Cu sotul nu pot sa joc, ca ne certam.
El trebuie sa fie competitiv, sa faca tricks, eu nu sunt in stare de asa ceva. De ce n-o putea si el doar sa enjoy the game si trebuie neaparat sa castige, e peste puterea mea de intelegere.

Mergi la inceput