Darius Andrei - un ingeras senin al cerului (6)
Raspunsuri - Pagina 8
szivarvany spune:
Camy, tinem pumnii stransi sa fie totul bine
Doamne ajuta
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> " Povestea unui licurici "
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
bobitamica spune:
CAMY....sa te ajute Dumnezeu! si sa te introci cu vesti bune...
sunt sigura ca o sa fie bine, Dumnezeu a avut si are grija de tine, de voi...Sunt sigura ca de data asta vei avea o fetita...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
RAMONELLA spune:
Camy,unde anume te-au trimis la Cluj???Eu sunt din Cluj,daca te pot ajuta cu ceva,sa ma anunti.Dac vrei sa vorbim pe mess,adresa mea e
ramon_ramonel@yahoo.com (intre ramon si ramonel e liniuta jos)
Nu cred ca ar fi asa mare problema diferenta de o saptamana,mie mi-a zis doctorita ca copilul se dezvolta diferit de la o luna la alta.Doctorul tau ce zice???
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ayla21 spune:
Camy, uite, pt Darius
God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.
vias spune:
si eu cred ca e fetita...dar important e sa fie sanatoasa...acum sunt si putin intoarsa...ca sa zic asa...tot timpul toate sarbatorile ma fac sa simt si mai tare lipsa lui Darius...
..i-am facut mormantul..si ma simt linistita, impacata...dar ma doare ca nu-i aici...imi e dor de el...
...ma bucur ca am pe bebe in burtica...cand am vazut cum se misca am simtit din nou ca am pt ce sa traiesc...
...am un mare amestec de sentimente...sunt fericita si trista in acelasi timp....offff
...este greu sa accept chiar si acum, dupa 8 luni de cand Darius nu mai este langa mine...ca el nu mai este...zilele astea am facut curat...iar am dat peste hainutele lui...le iau pe fiecare in parte si le mangai....si le miros...
..el este primul meu bebe...sufletelul meu...
Ramonella saptamana viitoare o sa intru pe mess...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
10+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
moni_or spune:
CAMY scumpa, te imbratisez cu drag si iti doresc ca Invierea Domnului sa aprinda si mai tare in sufletul tau speranta care a reinviat odata cu samburelul din burtica! Maica Domnului sa-l ocroteasca pe bebe care creste in tine si sa-ti aline suferinta pentru pierderea lui Darius. Mii de si ganduri bune!
Monica, mami de Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
nikole spune:
Of Camy, de cate ori vorbesti despre Dariusica, se citeste durerea ta atat de vie, imi dau lacrimile instanateu, parca te si vad...
iti doresc putere
astazi e ziua Sfintei Invieri...abia astept sa ajung la biserica, imediat ce termin munca, merg direct la biserica.. voi aprinde o lumanare ptr fiecare inger ce s-a inaltat la cer de aici de pe DC...cei pe care i-am cunoscut eu...
DUMNEZEU, sa te binecuvanteze in aceasta zi sfanta
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec