Darius Andrei - un ingeras senin al cerului (6)
Raspunsuri - Pagina 18
vias spune:
azi ai fi facut 10 luni puiule...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
mychydutza spune:
of, camy......nu pot decat sa-ti ofer o , si sa ma rog pt sufletelul lui darius........
* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*
szivarvany spune:
Camy,
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
vias spune:
...si maine sunt 9 luni de cand esti acolo sus printre ingeri..
ingerasul Darius-Andrei
POZE
vias spune:
aseara am plans de numa' am plans pana a inceput burtica sa ma doara
...o sa merg azi la cimitir cu flori...ma gandeam ca de cand il am pe bebe in burtica nu l-am mai visat deloc pe Darius...si nu inteleg de ce nu mai vine la mine
ingerasul Darius-Andrei
POZE
moni_or spune:
CAMY scumpa, chiar daca nu il visezi, Darius va fi mereu langa tine, Darius e in inima ta, e o parte din tine... Darius ti-a trimis bebelusul din burtica pentru ca sa-ti aline durerea si va veghea asupra lui sa se nasca sanatos. Te cred ca dorul de el iti rupe sufletul si ca iti doresti sa il vezi macar in vis, caci numai asa se mai poate, dar chiar daca nu ii vedem, cei dragi plecati nu ne lasa niciodata singuri, fii sigura de asta! Darius e puterea pe care o gasesti in tine pentru ca sa te ridici de fiecare data cand simti ca esti la pamant si nu mai poti merge mai departe.
Te imbratisez cu tot dragul, Camy! Sa stii ca ma rog in fiecare zi pentru tine si samburelul din burtica.
Monica, mami de Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
vias spune:
acum am venit de la cimitir...au inflorit toate floricelele de pe mormantul lui, sunt multe floricele colorate, toate inflorite si frumos mirositoare.
Dragalasul meu baietel, macar atat sa mai pot face pentru el.
ingerasul Darius-Andrei
POZE
Ayla21 spune:
Camy te cred ca te bucuri cand vezi florile inflorite. Eu i-am pus Almei panselute si unele s-au ofilit, desi le-am udat si am pus si apa cu minerale saptamanal. Langa locul Almei este un baietel la care nu vine nimeni, si mereu ii duc si lui flori si-i aprind o lumanare. Nu inteleg de ce unii ii abandoneaza si nu le duc macar ocazional o floare sau nu le aprind o lumanare.
Cami, nu gandi ca Darius nu mai vine la tine. Ti-a trimis un bebe, ca sa ai o bucurie in viata, un sufletel caruia sa te dedici si pe care sa-l iubesti. Nu sa-l inlocuiesti pe el, dar care sa iti aline dorul si durerea. Copiii au o putere de sacrifiu foarte mare in bunatea din sufletul lor, cu atat mai mult un sufletel ingeras.
Ai grija de burtica. Te imbratisez si sunt cu gandul langa tine!
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.