Darius Andrei - un ingeras senin al cerului (6)
Raspunsuri - Pagina 12
flo1980 spune:
Camy Dumnezeu sa aiba grija de tine si de bebe din burtica!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus nu pot sa dorm...ma gandesc permanent la ea... Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 12+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! bebe pe care mami l-a visat ca e POZE |
Normal ca ne afecteaza, cu tat mai mult cu cat ai fost atat d eincercata Camy, DAR....sa nu uitam ca fiecare venim cu un scop in aceasta lume, nu putem impiedica ce e dat sa se intample, fiecare venim si pleam la momentul orandit.
in fata acestor tragedii, nu stiu daca putem face mai mult decat sa varsam lacrimi si sa "trimitem" un gand bun celor plecati(eu cred puternic in legatura dintre aceste lumi), sa ne rugam ptr linistea sufletului lor...
de cate ori citesc despre asa ceva, ma gandesc la mine, la noi...nu pot decat sa cer mila Celui de Sus, mai mult de atat...nu avem ce face!
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
vias spune:
maine sunt la Cluj pentru analize...sper sa iasa bine...bebe sa fie foarte bine, sanatos tun!
...cat despre Alina...sufar pt Bradut, ma gandesc cat de greu ii va fi lui fara mamica lui.
Dumnezeu sa o odihneasca pe Alina, sa o ierte, sa o tina lang El!
Azi cand voi merge la cimitir si la biserica, voi aprinde si pentru ea o lumanare!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
12+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
moni_or spune:
CAMY, Dumnezeu sa fie cu voi la Cluj si sa primesti numai vesti bune! Abia astept sa ne spui cum a fost.
Monica, mami de Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
szivarvany spune:
Ne gandim la voi, Camy, sa scrii repede vestile bune
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
M&M spune:
Camy, sa dea DD sa vii cu vesti bune de la Cluj...Offf, am citit despre Alina...Asa a vrut DD, nu ai cum sa schimbi tu nimic...asa a fost sa fie. Dumnezeu sa o odihneasca in pace
Cristina, mami de Mihaita
O sansa pentru Stefanel
vias spune:
Bebe e sanatos....la inima nu se pot pronunta, mi-au spus ca inima asta e "pacatoasa", se vede mai tarziu la 22 - 24 saptamani.
Mi-au mai spus si ca aceste malformatii sunt accidente...offf
Sper ca bebe sa fie sanatos!
Mi-a placut ca statea el asa linistit, il priveam la monitor, apoi dr a apasat pe burtica ca sa vada cum reactioneaza...si saracutul nu mai stia cum sa-si mai piteasca fata lui, asa se stramba...
Dr a zis ca reactioneaza bine, nu are anomalii, e ok...acum sa vedem si inimioara ...mai tz....
A...se pare ca acum se potrivesc masuratorile..arata ca de 12 sapt si 5 zile, e ok!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
12+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
Ayla21 spune:
Camy, Doamne ajuta!
Ma bucur ca sunteti bine, ai credinta si speranta ca va fi bine! Te imbratisez si sunt alaturi de tine.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
flo1980 spune:
Camy ma bucur ca e ok bebelushul, sa fie si inimioara!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
szivarvany spune:
Camy, ma bucur ca vestile sunt bune, ca bb e in grafic
Sper ca te-ai putut linisti o secunda, chiar daca o secunda mica-mica
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"