Revistele pentru femei
Raspunsuri - Pagina 3
clarrice spune:
Ohhhoooo! Cati bani am dat pe revistele astea nenorocite, pana sa ma conving ca sunt toate la fel, ca nu spun nimic nou si ca realmente nu am nimic de invatat din ele, nici depsre moda nici despre altceva.
De ceva vreme n-am mai cumparat, dar inca nu am scapat de reflexul de a ramane pironita cu privirea pe chioscul ce are revistele atarnate, atunci cand trec pe langa el. Parca am fost drogata in totii anii cand nu ma puteam abtine, pur si simplu cand vedeam copertile revistelor noi aparute.
karfe spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
in ultimul numar vorbeste despre genii: reese, coafezu nush care, machioza ailalta...daca astia sunt geniile lumii in care traim si daca asta e informatia care ajunge totusi la pustoaice, nu mai zic nimic. ![]() |
Nu cauta genii,in reviste ptr. femei,nu ai sa le gasesti,dar nici in Fortune sau alte reviste de afaceri nu gasesti -cel putin d.p.meu de vedere,nefiind finantista.
Genii gasesti de ex. la Profesionistii-Eugenia Voda
Carmen_M spune:
Cumpar LuxurY, Confidential, Tabu si de cateva luni am descoperit revistele naturiste (gratuite)din plafare si Centrofarm. Ultimele 2 mi-au dat o multime de sugestii de tratamente naturiste si chiar leacuri ,,babesti".
Carrye spune:
Stiam eu ca s-a schimbat ceva la Cosmopolitan! O pusesem pe seama faptului ca am crescut dar am numere foarte vechi si este o diferenta enorma intre ceea ce era acum cativa ani si ce este acum. Mi-a fost greu dar am renuntat la a o mai cumpara pentru ca nu ma mai regasesc in ea. Inainte articolele aveau un umor aparte, erau scrise intr-un mod funny, imi placeau foarte mult. Acum, nu.
Acum nu mai cumpar decat Elle, imi plac articolele, am aflat informatii noi, nu se insista la nesfarsit pe moda si frumusete, este o revista echilibrata.
Al meu cumpara National Geographic si GEO luna de luna, cred ca sunt mai interesante dar parca simt nevoia de articole pentru femei. ![]()
ladyJ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carmen_M Cumpar LuxurY, Confidential, Tabu si de cateva luni am descoperit revistele naturiste (gratuite)din plafare si Centrofarm. Ultimele 2 mi-au dat o multime de sugestii de tratamente naturiste si chiar leacuri ,,babesti". |
Un singur numar am avut din Confidential. Nu l-am cumparat, il primisem. Mi se pare fortat..un fel de amestec intre barfa si...poveste. Stiluri amestecate, tipic Brancu.
N-am nimic de invatat de acolo
Tu pentru ce o cumperi? Care sectiune iti trezeste interes?
rory76 spune:
Uitasem de LUXURY!!! Mereu o iau, am toata colectia, imi place ca are coperta alb-negru si imi place modul in care prezinta produsele si serviciile de lux...am mai luat si High-Life si inca una, tot de genul asta, dar tot Luxury e mai buna!!!
Dar luati si colectia Practic- in gradina si in bucatarie? Eu aveam toata colectia dar i-am dat-o maica-mii si nu o mai iau, ca o ia ea acum...gaseam multe chestii interesante pe-acolo!
"sky is the limit!"
herra spune:
eu cumpar Tango.
imi place mai ales rubrica Simonei Catrina in care face haz de greselile de exprimare din toate celelalte reviste pentru femei.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
oanamada spune:
Buna seara fetele!
Am si eu o singura intrebare pentru voi...vreau sa-mi satisfac si eu o mare curiozitate...Madame Figaro editia romaneasca ati citit-o cand era pe piata? Daca da, as vrea sa stiu parerea voastra....
Oana si
Cati mica (1 an si 7 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."