copilas sau un vis
sunt diana si acum sase luni am pirdut o sarcina in 12 sapt...ok,am trecut peste asta dar dupa acest nefericit"incident" mi-amm dorit sa raman imediat insarcinata....adica dupa vre-o trei luni numai ca ciclul meu menstrual nu mai vine cum imi venea ininte...la 34-35 zile acum imi vine cand vrea si din aceasta cauza nu pot sa calculez nici ovulatie nici nimik....acum vre-o doua saptamani au inceput sa ma doara sanii,spatele si mai rau ca niciodata burtica,in partea de jos,durerea cu sani si spatele a trecut dar burtica ma doare in fiecare zi ....m-am gandit ca poate imi vine dar nimik....oricum vreau sa merg la medic dar as vrea si niste sfaturi de-ale voastre......multumesc mult!
Raspunsuri
arucs spune:
Dyanicel mai bine ca sa nu te mai chinui,cred c-ar trebui sa faci un test de sarcina si daca nici acela nu este concludent sa mergi luni sa-ti faci un test de sange.Sa speram ca este BB
.Doamne ajuta!
Ioanact spune:
dyany si eu as zice sa iti faci un test de sarcina, vezi rezultatul, iar Luni sa mergi la Dr, chiar daca esti sau nu insarcinata..
Am si o intrebare, ma aseman cu tine, in privinta pierderii sarcinii..eu am pierdut sarcina acum 1 sapt (tot la 12 sapt) si as vrea sa stiu: dupa 6 luni pot sa incerc sa m raman insarcinata, nu m devreme? Dr mi-a zis dupa 6 luni..
ALBUM
6
si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
unombun spune:
ioana,am vazut ca ai scris si la rugaciuni colective .Eu am pierdut o sarcina si doctorul a spus macar 3 luni sa stau sa se refaca uterul.Acasa am socotit cu sotul 6 luni si a ajuns 1 an si 3 luni,pina la o noua sarcina-atunci am fost pregatita si i-am spus sotului ca imi doresc cu adevarat un copil si am facut un copil.Desi noi sintem mari de virsta,sotul m-a lasat pe mine sa-i spun cind sint pregatita,a spus ca nu mai vrea sa ma vada suferind si a asteptat.In concluzie,cind vei fi pregatita,vei ramine insarcinata.
dyany spune:
multumesc fetele de raspunsuri dar tocmai am aflat de bebe si sunt in al noualea cer...........acum trebuie sa merg la medic...cat despre o sarcina imediata dupa o pierdere de sarcina nici vorba....macar trei luni daca nu sase ca sa se vindece organismul,acum sper sa fie bine ca daca trecem de doua-trei luni abia atunci suntem sigure de o sarcina............sper sa fie fine,DOAMNE AJUTA1