Dupa antibiotice vaginita/candida la fetita 7 ani

Dupa antibiotice vaginita/candida la fetita 7 ani | Autor: ML

Link direct la acest mesaj

Fetita a luat in ultimele luni des antibiotic si acum imi spune ca o mananca pasarica. Ma gandesc ca a dat in vaginita/candida.

Vi s-a intamplat la fetite? Cum ati rezolvat?

Take joy! (poze)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Nu a luat si probiotice concomitent, sa ii protejeze flora intenstinala?

N-ar strica o analiza de secretie vaginala, sa nu fi luat ceva de la scoala de la toaleta, de ex. Recoltata de tine, sper sa te lase cei de la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

sanatate multa, in primul rand.
Fi`mea a facut in urma unui trat. cu antibiotic, insa era mult mai mica, avea aproape 2 ani. Am primit atunci de la pediatra o reteta ce s-a preparat in farmacie si am dat-o pe si langa vulva 5 zile. Daca nu trecea, ne trimitea la analiza.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

ML, cred ca ar fi fost bine sa postezi intrebarea la "Parintii intreaba", acolo e mult mai mare traficul si poate ai fi primit mai multe raspunsuri.

Nu stiu ce se poate face la copii, la adulti stiu un caz printre cunostintele mele, dar era candidoza orala si persoana a trebuit sa urmeze un tratament. As zice sa mergi la doctor cu fetita, dar pana atunci uite si un link cu simptome, poate te ajuta...

Multa sanatate fetitei!

http://www.lpch.org/DiseaseHealthInfo/HealthLibrary/derm/candid.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Multumesc pt. raspunsuri tuturor.

Mihaela, i-am dat probiotics toata durata tratamentului si cam inca 3 zile dupa. Oare cat timp ar trebui luate?

Daria, Musetto (multumesc, am sa citesc si info de pe link), cred ca i-a trecut cu ulei de arbore de ceai (tea tree oil) diluat, local. Nu s-a mai plans de doua zile. Cautam niste remedii mai usurele, naturale daca se poate, ca sa nu o mai "incarc" cu alte med./unguente. Citisem ca baile cu otet sau bicarbonat de sodiu ajuta. Cam asa... Dar, repet, sper ca s-a rezolvat.

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Iaurtul ajuta, aplicat local, si binenteles introdus in alimentatia copilului, asta citire de la ginecologul meu.

Pe mine m-a ajutat mult propolisul,crema , pastilute, tinctiura, supozitoarele.
Un tratament ptr 3 sapt.

Totusi trebuie neaparat intrebat un medic inainte de a da unui copil asa ceva, tin minte insa ca in prospect era scris ca se poate administra copiilor de la varsta de 3 sau 5 ani, nu retin exact, dar varsta frageda oricum.

Sper totusi sa-i fi trecut puiului pacostea asta, e deranjant rau, offf

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Multumesc, i-a trecut.

P.S. Am sa retin totusi restul remediilor.

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns derya spune:

am si eu o fetita de 3 ani jum care dupa antibiotice a facut candida,i-am dat nizoral 10 zile dar nu i-a trecut,are o secretie jos si miroase urit.cesa i mai fac?

Mergi la inceput