*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (230)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Naty, si surubul doarme, dar pana ii imbrac eu pe Ilinca si Ionel si fac bagajul...sigur se trezeste!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

'Neata!

Eu nu mai fac nimic de mancare, da' mie imi sta gandul numai la Cannelloni cu carne.... Poate mai pe seara.

Bubu, m-a terminat Steful tau, fata, ce frumos vb el!!! Am ras cu sotul meu, care cica atunci cand ai zis tu "cotcodac", ai gresit, ca s-a uitat Stef la tine cu intentie, sa te corecteze.:)))) Si faza cu masajul ne-a placut rau! Chiar am savurat montajul azi, la cafea.

Naty, dc fata avea chef de vorba la ora aia, ce vrei si tu? Si tare faza cu incurcatul pastilelor

Cata, Vali, sa aveti spor la bucatareala!

Mihutza, ce mi-e draga bulanoasa ta, fataaaaa!!! Abia astept si eu sa se incalzeasca de rochita si la noi!

Ne pregatim de iesit afara, cam bate vantul si m-am saturat de vremea asta destul de rece, abia astept varaaaaaaa!!! In rest, nu-s tocmai in apele mele, sper sa-mi revin.

Va pup, o zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Toata lumea pleaca in parc, normal...Iulia doarme!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Si Luca doarme..si sora-sa asteapta cu rolele in picioare sa plecam in parc

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/-IlWA72N6D_jANj_EVgaybXoakTQN1xj?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/B9OUQvWq6T-cqtkVvpiD2ibe0EBLnlhW?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRINTESA MEA

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Si Oaca doarme, dar noi oricum iesim in general dupa 11.30 ca e ora de luat de la scoala printesa si o punem si noi de o plimbare. Azi iesim mai pe la pranz(13.00)in IOR, daca mai vine cineva sau daca ne vedeti strigati, ca eu cand sunt cu copiii n-o recunosc nici pe mama...

Naty, tu ai mancat mango sa vezi cum e? Are dreptate Iulia. Cu ananasul nu-s de acord cu ea ca eu as baga unul pe zi, dar mango...kiii. Mie imi face sotul o reteta de pui cu mango si acolo e delicios, dar cand am gustat crud bleah, nu mi-a placut. Noi am mers pe variante mai clasice: mere, pere Williams (delicioase), banane, portocale si mandarine si cam atat ca nici noi nu am crescut cu sofisticarii de-astea tropicale si ne-am facut mari. In plus au o viata la dispozitie pt a incerca gusturi noi, nu tb sa le faca (pape) acum pe toate
Exact ca Iulia-ratzusca facea Antonia cand era mica, dar nu aveam atunci cu ce sa o inregistrez si aseara ma luase nostalgia auzind-o pe micuta ta.

Ce o face Gecko? De fapt puiul mic si racit, ca ea nu poate fi decat f obosita.

Mihutza, sa stii ca am mesterit la poze, inca o data merxi, le-am reparat pe toate.

Tiza, nu fi suparata, nu-ti mai face planuri si iluzii ca nu ies cum vrem noi si dezamagirea doare. Ia-le incet si bucura-te de w-end!
Cum a fost Kidex, a meritat? Ca eu mai departe de IOR nu l-am convins pe al meu, dar il iert ca a iesit din tura si dupa 24h munca nici eu n-as fi plimbareata. Dar e inca un motiv sa ma oftic ca n-am carnet!

Rami, tot bolnavioara? Am crezut ca esti bine dc te-ai plimbacit ieri.

Bblache al meu e in greva foamei. Ii ies molarii sus si incisivii laterali jos si e agitat, plin de bale si secretii pe gat, haraie ca un mos, mi-e mila de el saracul. Si face o fatzuca trista cand isi da cu limbuta pe la dinti doar la tzitzi se consoleaza. Sper sa scape mai repede ca de 2 luni tot asa e!
A mai invatat ceva : se invarteste cu manuta sus ca la dans, dar nu stie cand sa se opreeasca si cade jos ca un bolovan de ametit ce e.
A...si face bau dupa perete unde ma jucam eu cu el, si daca ma asez jos se suie in carca si spune diii (ca daca n-am avut ce face si am fost cal, acum imi da el de treaba)
Doamne ce repede cresc, parca ieri am venit cu el de la spital!

O randunica draguta si isteata mi-a zis unde sa trimit pozele: pe mailul comun. Asta e ala cu randunici la yahoo? Sa nu le pun gresit sa ajunga cine stie unde. Ca poate imi fac timp la somnul de dupa amiaza.

Cum ramane cu intalnirea? Stabilim ceva sau mai asteptam?

Luuuny, dormi? Unde-s pozele cu Mufy? Si cu bunatatile de la mami a ta, desigur.

mi-a amortit mana, ma duc sa-l pun pe bb in patut, poate mai revin pana plecam in parc.

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Salut, suntem bine daca ne-a dus cineva grija! Zoze, Nicol si Luny, , am vazut ca ati intrebat de noi.
Randunoiul a luat-o pe Rebe in plimbare la socrii si eu ma lafai cu Razvanel acasa, dam bairam! Si pe la 14 cand vine fata acasa, eu cu Razvi plecam la Mc la petrecerea unei colege de-a lui! Trai pe vatrai nene!!!! Asa da!

V-am citit, am vazut si ce petrecere cu vodka ati dat pe crenguta dar n-aveam dispozitie si n-am intrat sa va stric apele! Am fost super obosita, Rebe maraita de la dinti a stat numai agatata de mine nonstop, n-a vrut decat cocotata la mine in brate cateva zile de am crezut ca am iar bebe cu colici!

Am fugit, pa, pa, pa!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am iar calculatoooor, yupyyyy!!! Pupici tuturor randunicilor si puilor. Astept si eu sa se trezeasca Rotitza si sa plecam la socri.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Salutare si LA MULTI ANI PUIUTILOR NASCUTI ZILELE ACESTEA! SANATATE, FERICIRE SI NOROC!
Am vazut ca ati dat petrecere cu votca si distonocalm , m-as fi alaturat si eu voua dar eram in pregatiri de petrecere. Acum am scapat si de asta, am tuns si copilul si suntem rupti (Naty si Diana tot la 7 imi da trezirea). Copilul a fost cuminte, multa agitatie si balamuc dar per total a fost bine. Si a luat de pe tava rujul, banii si pixul (deci mai exista niste sperante).
Miky frumoasa foc Alexia ta, si daca tu esti batrana eu la 34 de ani ce sa zic???
Naty si noi tot de la Danielle am luat canapeaua, dar nu mai zic cat a costat...
Stela ma bucur ca ai ajuns la o intlegere cu Geo
Simo si ai grija cu ochiul ala
Tuchi Ili e criminala, ma gandesc daca si Diana va fi tot asa
la toata lumea, inclusiv la randunicile nenominalizate dar sunt buimaca si am scris din amintiri.
Si poze cu noua freza:(bine mai tb umblat la ea dar pt inceput e bine): http://community.webshots.com/album/570629328qokqPB
PS. Va dati seama ca toata ziua suntem in bicicleta care evident trebuie sa cante?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cleme, cat de frumoasa e Diana!!! Si a plans dupa perisorul ei, nu? Offf, offf! Si noi cautam tricicleta , toata ziua ma uit pe net dupa nici eu nu stiu ce model!

LA MULTI ANI BEBEILOR ANIVERSATI ZILELE ASTEA SI LA MULTI ANI PIDANA, SA FII SANATOASA, FERICITA SI IMPLINITA.

Randunoiul nu a venit inca acasa cu Rebe, inseamna ca se descurca amandoi! Tot stau cu grija dar nu vreau nici sa sun, sa-l las sa se ocupe de ea linistit. Eu parca tot ma uit prin casa sa apara Rebe dupa colt , iar la masa am infulecat repede ca si cum ar fi fost si ea aici!! Nu sunt obisnuita deloc fara ea...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am vazut-o si noi pe Diana, ce bretonel are si ce dulce e!! Cat ati dat, fetelor pe canapeaua aia? Taica-miu a dat acum 8 ani pe o canapea si doua fotolii din piele, care au si niste margini din lemn masiv, 80 de milioane!!

Am pus si noi poze cu tricicleta, dar si doua filmulete. Intr-unul se vede cum nu se lasa pana nu se cocoata pe canapea. Acum e as, in 2 secunde e in picioare pe ea si se si scoboara cu spatele

http://entertainment.webshots.com/album/570634772iZPeQo

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI MIHAI SA CRESTI MARE SI SANATOS[i/]

LA MULTI ANI PIDANA

VA PUP SI VA DORESC O DUMINICA FRUMOASA...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput