FIV la Cluj 15
Raspunsuri - Pagina 8
criadema spune:
Buna dimineata!!!!
Cam putina
mai dau si eu o portie

asteptam ca azi mesajele sa fie pline de bucurie, dar n-a fost sa fie, cu siguranta candva se va intampla, drept dovada pentru acest lucru sunt tocmai eu, s-a intamplat dupa 20 de ani si sansele de reusita erau spre 0, asa ca veti reusi si voi, si nu uitati dupa poaie intotdeauna iese soarele, stiu e greu sa treci peste un esec cand iti pui mari sperante, dar nereusitele ne intaresc si nu ne doboara.
Intotdeauna o sa gasiti puterea de a merge mai departe.
Le urez BUN VENIT tuturor fetelor noi, sper ca toate sa reusiti in cel mai scurt timp.

criadema spune:
Am devenit dependenta de voi, mai ales ca in ultima perioada am avut-o si pe Denisa la mine, mereu ne intrebam "oare ce fac fetele", si am gasit rezolvarea, saptamana aceasta o sa-mi iau un laptop pentru ca sa-l pot purta dupa mine prin casa si o sa-mi incalc si principiul impus de a nu intra sambata si duminica pe net.
Imi permit sa va dau acum si unele repere despre Denisa ca ea probabil va intra doar spre seara. Vineri a fost la control iar azi la prima ora a avut intalnire cu Stamatian pentru punctie, in principiu avea 7 foliculi, si la ora asta cred ca e undeva ametita prin ceva salon de acolo. Sper sa fie bine si macar ea sa sparga gheata si sa alunge ghinionul.
anamy spune:
buna dimineata fetele
va 

pe toate,cred ca nu o sa ne lasam noi asa usor,daca nu a fost sa fie acum va fii luna viitoare si tot asa ,doar santem niste luptatoare ,nu?
asteptam in continuare vesti de la LILICICA,sa speram ca de bine!!!!
luna asta voi sta linistita,dar la urmatorul CM ma apuc din nou de stimulari!!!
mara72 spune:
criadema
pai sa stii ca tare buna cafea mai faci . Si sa mai stii ca io oricum o sa fac o maruta mica pe care sa ti-o dau de nora, chiar daca diferenta de virsta fata de nazdravanul tau va fi putin mai mare. Nu conteaza, baiatul oricum trebuie sa fie mai "copt" decit fata asa ca fac eu fata la anul.
Ii tinem pumnii denisei, sa vina cu ovocite de cea mai buna calitate .
Hai denisule 

uratica spune:
criadema-

denisuleeeeeeeee-tinem pumnii stransi!
lilicica-cum esti??hai zi-ne ca macar tu ai reusit!si apoi da-ne reteta!!![]()
julia-tu stai cumintica si linistita!totul va fi bine cu siguranta!si puiutul tau va fi un luptator si va sta acolo in burtica ta 9 luni!
geo,karina,duia-
si voua!
uratica spune:
mara-sa stii ca unde te duci tu,viu si eu la fiv!macar sa-mi dai cateva suturi in fund daca o sa cad-ca sa fac un pas inainte!
asta pe bune-vorbesc ff serios!o sa las si eu ptr la anu fiv-ul ca sa vin cu tine-scai!
!sa fim 2!poate ajungem la bruni in franta!hihi..asa ca bruni-poti sa ne faci si noua o programare?
si marutza-promit ca o sa-ti gatesc si o sa am mare grija de tine-numai sa imi dai putin din taria ta!![]()
petruta,medut,mara,anamy-fete luptatoare-ma bucur ca sunteti optimiste si luptatoare in continuare!
cu siguranta va veti tine bebelinele si bebelinii in brate in curand!
Lilicica spune:
Multumim de
, este delicioasa....
Eu sunt in asteptare, nici un simptom deocamdata, ciclul nu mi-a venit, burta nu ma doare, in schimb sanii mi s-au muiat de tot, acum nu stiu ce sa mai cred..... asteptam inca 2 zile, daca se mentine aceeasi situatie o sa incerc un test....nici nu am curaj sa ma apropii de farmacie sa-mi cumpar testul
.
Mara,Medut,Anamy,Petruta
, ma rog ca iepurasul sa fie alaturi de noi si sa ne indeplineasca la toate dorintele cat mai repede.
Uratica, eu am incercat prajitura ta blana de maimuta, am adaptat-o usor, dar a iesit delicioasa..., mai vreau retete de la tine.
anamy spune:
fetelor am o nelamurire si anume eu nu obtin poliovulatie nicicum,la toate stimularile facute pana acum am obtinut doar un folicul,iar la ultima IA am facut 10 gonale si tot unul am obtinut,restul sant mici si nu mai cresc,eu am ovare micropolichistice.voi ce ziceti?ar trebui sa fac o stimulare mai puternica?am inceput cu stimulare usoara la inceput ,clomifen si acum am ajuns la gonal ,dar poliovulatie tot nu am.ce sa mai zic de endometru care deabia creste.m-am gandit ca luna viitoare sa-i propun dr sa-mi de-a combinat,clomifen si menopur ca la gonal nu raspund bine.voi ce ziceti?
petrutaf spune:
buna dimineata!
multumesc tuturor de incurajari
mara, medut si anamy sunt alaturi de voi
dar cel mai bine e sa stergem cu burtele tot ce a fost pana acum si sa o luam de la capat numai asa vom reusi
uratico vrei din nou bataie ? tu stai acolo cumintica si ai gija de bebicu din burtica si lasa vinul ca o sa-i vina si lui vremea cred ca ai nevoie de o terapie prin shopping
la mine a functionat
uratica spune:
deci mara-ma infiezi si pe mine la anu'?
promit sa fiu fetita fff cuminte si sa te ascult orbeste!
numai ia-ma cu tine!please!![]()
lilicica-sa dea Domnul sa ai de iepuras un cadou
!sa nu vina uratii!!uite ii sperii eu ca sa plece 9 luni de la tine!