FIV la Cluj 15
Raspunsuri - Pagina 24
uratica spune:
hihi..bruni..si eu am fost la cumparaturi!insa nu m-am infipt prea tare..ptr ca si-asa e vremea asta schimbatoare!asa ca..decat sa imi iau ceva si sa nu port,mai bine stau cu sumanele pe care le am!![]()
si sunt ok!sper la sfarsitul lunii sa fiu si mai ok!inca nici o alta urma de da..sau de nu...dar astept cumintica!!
brunadria spune:
uratica!!! somn deja? fata draga astea s semne bune...
tu care stateai pana tarziu ...hmmm ...somnic usor
Lilicica spune:
Desi inca nu mi-au venit uratii, am facut azi un test de sarcina, la care s-a vazut doar o singura I
, nu am fost asa suparata pentru ca ma asteptam la rezultat, neavand chiar nici unul din simptomele de sarcina.
Acum m-am intors de la cumparaturi, am facut terapie prin shoping
.
Imi pare rau ca din prima trupa nu a spart nici una gheata, speram sa auzim de reusite in continuare.
Va doresc o seara frumoasa tuturor.

duia76 spune:
Buna fetelor ! Vad ca v-ati pus pe scris serios , am avut ce citi .
Apalina ma bucur tare mult pentru analizele tale , daca merge totul bine si la mine cred ca vom umbla pe la Cluj in acceasi perioada si din cate retin la acelasi doctor , Stamatian .
Denisa , felicitari pentru embrionasi , sa fie intr-un ceas bun si cu noroc vineri , sa se fixeze si sa ramana la locul lor.
Nu am inteles, cum nu prea ai vorbit cu Stamatian si nici cu Stela ? Nu cu el ai facut monitorizarea si punctia ? Cine ti-a indicat tratamentul?
Nici eu nu povestesc foarte multe cu el , de fiecare data imi propun sa il intreb mai multe lucruri , chiar daca le stiu dar vreau sa le aud de la el , insa cand sunt acolo si incepe el cu ale lui cam uit ce am vrut .Ce-i drept ca de mai multe ori mi-am propus sa il intreb ceva si mi-a spus el inainte sa apuc eu sa pun intrebarea , dar totusi de fiecare data am simtit ca nu pot sa comunic cu el ca si cu alti medici si am crezut ca la mine este problema , dar acum cred ca nu am nici o problema si comunica la fel cu toata lunea , adica nu prea comunica .[pup
brunadria spune:
ce i cu linistea asta pe aici?
toata lumea doarme?
ma uit si eu la tele, dimineata va trezesc la cafea, asa ca dormiti repede
si toata lumea sa vina cu vesti bune, o sa incerc sa vin eu prima...
noapte buna!!