FIV la Cluj 15

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hihi..bruni..si eu am fost la cumparaturi!insa nu m-am infipt prea tare..ptr ca si-asa e vremea asta schimbatoare!asa ca..decat sa imi iau ceva si sa nu port,mai bine stau cu sumanele pe care le am!
si sunt ok!sper la sfarsitul lunii sa fiu si mai ok!inca nici o alta urma de da..sau de nu...dar astept cumintica!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hmmmmmmfetele mi-e somnic deja!nu mai pot!
noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uratica!!! somn deja? fata draga astea s semne bune...
tu care stateai pana tarziu ...hmmm ...somnic usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Desi inca nu mi-au venit uratii, am facut azi un test de sarcina, la care s-a vazut doar o singura I , nu am fost asa suparata pentru ca ma asteptam la rezultat, neavand chiar nici unul din simptomele de sarcina.
Acum m-am intors de la cumparaturi, am facut terapie prin shoping.
Imi pare rau ca din prima trupa nu a spart nici una gheata, speram sa auzim de reusite in continuare.
Va doresc o seara frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duia76 spune:

Buna fetelor ! Vad ca v-ati pus pe scris serios , am avut ce citi .
Apalina ma bucur tare mult pentru analizele tale , daca merge totul bine si la mine cred ca vom umbla pe la Cluj in acceasi perioada si din cate retin la acelasi doctor , Stamatian .

Denisa , felicitari pentru embrionasi , sa fie intr-un ceas bun si cu noroc vineri , sa se fixeze si sa ramana la locul lor.
Nu am inteles, cum nu prea ai vorbit cu Stamatian si nici cu Stela ? Nu cu el ai facut monitorizarea si punctia ? Cine ti-a indicat tratamentul?
Nici eu nu povestesc foarte multe cu el , de fiecare data imi propun sa il intreb mai multe lucruri , chiar daca le stiu dar vreau sa le aud de la el , insa cand sunt acolo si incepe el cu ale lui cam uit ce am vrut .Ce-i drept ca de mai multe ori mi-am propus sa il intreb ceva si mi-a spus el inainte sa apuc eu sa pun intrebarea , dar totusi de fiecare data am simtit ca nu pot sa comunic cu el ca si cu alti medici si am crezut ca la mine este problema , dar acum cred ca nu am nici o problema si comunica la fel cu toata lunea , adica nu prea comunica .[pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

ce i cu linistea asta pe aici?
toata lumea doarme?
ma uit si eu la tele, dimineata va trezesc la cafea, asa ca dormiti repedesi toata lumea sa vina cu vesti bune, o sa incerc sa vin eu prima...
noapte buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

fetelor am deschis un nou capitol aici

Mergi la inceput