FIV la Cluj 15

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

Duia, te aliniezi si tu fetelor, si-ti multumesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

denissasa fie bine...fi curajoasa pana la capat , orice s ar intampla..din pacate nu putem face mai mult decat doar se poate si doar d zeu poate sa faca minuni...o sa fie bine si maine vei afla ca s au divizat ce 2 embrionasi...
utrogestanul se ia pe cale vaginala...eu una asa l am luat, asa mi s a spus...
toate am trait cu aceste emotii si cu speranta ca va fi bine , nu te descuraja ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

denisule nu te mai gindi la prostii ca o sa ajungi la embriotransfer.Si eu cunosc atit de bine starea asta in care esti tu acum, in parte e normal sa te simti asa, ai fost bombardata cu hormoni, si eu am avut starile astea si cred ca si fetele. Dar tu trebuie sa iti pastrezi optimismul pentru puiutii tai, trebuie sa fii vesela si sa te gindesti ca va fi bine. Da denisule??? Hai stergeti lacrimile si fii viteaza. Si utrogestanul sa il iei vaginal, nu e bai mare ca l-ai luat cu apa dar vaginal se asimileaza mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

denisule m-ai distrat. se pot lua si pe-o cale si pe alta, tot acolo ajung, vorba crinei. numai ca...in fiv se recomanda calea vaginala. deci nu-i bai, da' amu stii cum se le iei de amu incolo
si speranta o fi ea o ciociolina, da' moare ultima!
cat despre productia de primavara....tot e bine. stii ca se poate si pe viitor, in caz de insucces acum. dar eu sunt optimista. si pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Denisa, daca Doamne fereste nu au ce transfera, platesti mai putin. Si pentru plata discuti tot cu Stela.Utrogestanul pune-l vaginal, cate 2 pastile, de 3 ori pe zi. Uita-te pe reteta, dl Micu a scris acolo. Eu sper sa se divida cei doi, nu mai fi necajita, doi bebelusi iti ajung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

maddutz ia uite, ti-au crescut doua stelute Ai avansat la membru junior .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Dragile mele, azi nu prea am avut timp sa va scriu ca am avut multa munca. Dar e bine intr-un fel ca ma refugiez. Cand ajung acasa e mai greu
Fetelor mi s-a intamplat ieri ceva...Sper ca pot sa va spun. Mi-a venit ciclul ieri dupa masa, asa un pic...Iar cand am facut dus am simtit ca iese un dop din mine. Pe cada era o gramajoara rosie pe care am luat-o in mana sa vad ce este. Si era o membrana foarte groasa albicioasa cu pete de sange in ea, mare cam de 2/2 cm. Ce o putea fi???
Voua vi s-a intamplat asa ceva? Si mai rau , am si pus-o intr-o cutiuta.
Ceva nu este in regula, stiu sigur. Oare sa ma duc la un control sa vad daca in interior sunt OK?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

mara m ai ai un pic si ti cresc si tie stelutele
uratica!!! unde e uratica? sper ca e ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duia76 spune:

Denisa , eu nu am facut inca FIV ,dar la inseminare Stamatian mi-a spus sail administrez intravaginal . Cand eram in spital o doamna care a facut FIV tot asa l-a pus si din cate imi amintesc fetele care au mai facut FIV tot intravaginal l-au pus .
Cum ti s-a parut colaborarea cu Stamatian ?Ti-a explicat unele lucruri despre FIV sau ai discutat mai mult cu Stela ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Medut, e din cauza progesteronului, s-a ingrosat mai tare endometrul. Nu te speria, am patit si eu ceva de genul, l-am intrebat pe dl Micu si a zis ca e normal.

Mergi la inceput