FIV la Cluj 15
Raspunsuri - Pagina 14
kry spune:
da, un inceput de endometrioza care mi-a zis ca nu imi influenteaza sarcina doar ca imi da dureri menstruale puternice.
Ei, poate nu-ti cere laparoscopia in Austria, la analizele necesare nu e trecuta.
maddutz spune:
daaaaaaa? hmmmm....asta e chiar o veste buna!
hmmmm...tre' sa dau o raita pe la fetele de la fiv austria sa vad daca ele au toate facute laparoscopia
pana acum nu am fost curioasa. ma duc sa ma documentez. merci 
hey! restul fetelor! desteptaaaaaaaaaaaaaareaaaaaaaaaaaaa! ne hiperhidratam cu lapticul si ceiucul ce-l aveam pregatit pentru voi! rise and shine! 
anamy spune:
buna dimineata fetelor
maddutz
multumesc de raspuns scumpa,ai dreptate cu chisturile care le da clomifenul,in ianuarie am avut chist si a trebuit sa i-au jasmine,dar am avut chist dupa 2 luni de pauza,ultima oara facusem stimulare cu menopur. o sa vorbesc cu surcel sa vedem ce stimulare imi va da mai departe.
lilicica
sper sa vii cu o veste buna !!!!
restul fetelor va 

sa aveti o zii buna
denisa
tinem pumnii sa vii cu 2 liniute in curand
fetele noi
sa nu stati mult pe la noi si mult succes!!!
brunadria spune:
buna dimineata...asa cu intarzaiere...dar aici e doar 9h...
maddutz nu ma bate..eu servesc totusi o cafeluta..
maddutz , pai tie ti e frica de laparo? eu daca ar trebui sa o fac acuma m as imbraca si hop la spital!!! pai cum asa? si la punctie ti a fost frica? odata ce esti anesteziata nu mai stii nimic...dupa parerea mea ar fi bine sa o faci inainte de fiv , acuma de exemplu..
mara sa ti spun ceva , referitor ca vrei sa faci fiv ul in alta parte ..mie mi a spus dr aici in franta ca la fiv voi urma aceeasi schema de tratament cu diphereline si puregon exact ca la cj...pai care ar fi diferenta ?doar ca ar fi doctorul in austria ma atent? eu nu stiu ce sa zic dar daca e sa reusesti se va intampla oriunde..
eu nu mai fac la cj ,desi as fi optat ,din cauza intrusului meu si l as fi vrut pe micu daca era...acuma nu stiu , poate ca si eu in situatia ta as face la fel...important e sa reusim cat de repede!!! daca vrea careva sa faca in franta eu chiar va primesc cu tot dragul la mine , o sa ma ocup de voi ca de copilasii mei
...
kri esti f curajoasa..tare faza cu laparo...cu pana de curent..inca nu am auzit un asemenea caz..cred ca ai fost tare dezamagita cand te ai trezit si ti au spus ca nu te au operat...
mai fetelor important e sa nu ne pierdem speranta si sa ne pastram optimismult , ne va ajuta mult sa ajungem unde ne dorim..
criadema spune:
Buna dimineata!!!!!!
M-am trezit de mult dar asteptam 
[cafea, la cata oboseala am numai cafeaua ma tine in miscare, cu mii de scuze, cred ca mai sunt care in aceasta clipa se mai gandesc la licoarea neagra, uite va ofer eu o portie

o sa vedeti ca o sa mai apara fete
criadema spune:
repede le-a ajuns aroma, eu amestecam in ibric in timp ce scriam, cafeaua mea are o aroma speciala, jumatate cu aroma de fetita, jumatate cu aroma de baieti, cine vrea poate lua portie dubla
brunadria spune:
criadema eu o sa iau o portie dubla de cafea , una cu aroma de fetita si una cu aroma de baietel ,asa sa calc pe urmele tale...
eu nu locuiesc in paris , si nu imi place deloc parisul , am vizitat ce era de vizitat ...ma rog nu mi place sa stau mult acolo din cauza aglomeratiei...eu ti as propune sa vizitezi sudul frantei , e foarte frumos , si ma ofer sa te plimb in lung si n lat ...
uraticaaaaa !!!! la apel!!!! pai cum e cu comisia de disciplina?
se poate chiar tu sa lipsesti??
criadema ce nazdravanii au mai facit sergiu si antonia?
sunt tare dragutei...
mara72 spune:
maddutz eu cam asa m-am gindit, sa mai incerc abia la anul desi sincera sa fiu ma streseaza un pic si virsta, am 37 de ani si nu prea pot sa imi permit sa pierd timpul. Si da, si pe mine ma streseaza ideea de a merge in alta parte, fie la unguri fie la austrieci din cauza distantei,a faptului ca stiu engleza doar cit sa ma inteleg cu chelnerii si cu receptionerii cind ma duc in concediu
ca asa-i daca nu inveti cind trebuie dar nu stiu daca ma pot descurca si la o discutie cu medicul.Am inceput insa sa imi caut profesor de engleza, o sa ma pun serios cu burta pe carte, o sa ma duc si 2000 de km pina in austria si pina la anul o sa mai pun la ciorap si niste bani .Stiu ca nimeni nu iti ofera garantia reusitei dar eu trebuie sa incerc sa fac tot ce e omeneste posibil, chiar daca trebuie sa ma intorc la scoala cind nu credeam ca o sa o mai fac si pe asta. Tu stai cuminte si gindeste pozitiv, a treia incercare va fi norocoasa si nu va mai trebui sa te duci nicaieri 
brunadria, asa e, poate ca schema de tratament e aceeasi si in alta parte, de fapt la mine nu asta e problema, ca de produs produc bine si raspund la tratament. Problema e cu ce se intimpla cu productia mea in timpul fertilizarii in conditiile in care spermograma sotului e ok. Ma gindesc ca poate altii au medii de cultura mai bune decit ai nostri. Nu stiu, e doar o teorie, o sa intru la fetele din europa sa citesc tot ce au scris si apoi voi trage o concluzie.Departe de mine gindul de a reprosa ceva echipei de la cluj, sunt niste oameni super, i-am simtit trup si suflet alaturi de mine, stiu ca si ei si-ar fi dorit sa ramin insarcinata iar daca vreodata voi obtine o sarcina o sa ma intorc tot la ei sa ma supravegheze.
kry 
nici eu nu ma pot abtine desi evident ca tie nu cred ca ti-a vent sa rizi aflind ca e pana de curent. Eu o sa vreau toate detaliile de la tine, cum te-ai programat la austrieci si ce analize le-ai trimis si cum a decurs discutia cu ei asa ca mai tinem legatura
criadema buna cafeluta mai faci, multumesc

criadema spune:
Bruni, multumesc esti draguta, sincer nu mai stiu cand vom ajunge noi in Franta,noi mergeam anual, avem niste prieteni francezi la Izeure cred ca e in regiunea Allier, dar am fost si in sudul Frantei pana la Marseille