Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 21
alexa si mami spune:
eva, what?!!! plecati? definitiv? eu zic ca o sa fie bine, oricum mult mai bine ca in ro.
sa nu mai fi supi.
votat gruia de pe tel meu. votez razvanel de pe tel mamei.
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
babytza spune:
Andreuta , Corrina ,joy , Andy
nu ma plang foarte tare , pentru ca , multmesc lui DD , David e sanatos si ma rasplateste cu niste zambete miraculoase ,imi vine sa il pap , nu alta
Si din fericire , eu nu sunt singura acasa decat foarte rar. Asa ca am in bratele cui sa il pasez atunci cand nu mai pot. Doar ca ma obisnuisem sa fie mai cumintel si ma surprinde ca acum ar vrea NUMAI in brate
Stie el ce stie, acolo e cel mai bine. Si cand ma ia de gat cu manutele...imi vine sa il pap. Dar nu pot sa nu recunosc cat imi lipsesc noptile in care dormeam si nu se mai foia deloc pana dimineata la 8-9. Si papa un bibe si mai dormea putin...
Repet , nu ma plang si sunt multumita totusi ca papa foarte bine si nu plange decat ca vrea atentie , in rest e bine
Dar cu siguranta o sa fie un terorist mic si o sa faca militarie cu noi soricelul asta mic cu ochisorii lui albastri...nu o sa putem sa ii refuzam nimik ![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
CD27 spune:
Feli sa va traiasca micul crestin
Lumi imi pare tare rau de patanie, chiar sper sa nu fie nevoie sa platiti la toti repatia
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Corrina Eva cum l-ai convins pe Luca sa deschida gurita la mancarica? Sau s-a convins singurel? Nu de alta, dar tare bine mi=ar prinde niste sfaturi.... |
Corrina, cateva zile ma tot scalambaiam, maimutzaream si tot nu deschidea guritza bine iar daca o facea scuipa tot ca nu ii placea. Am inceput cu morcovel la aburi, caruia, in cateva zile (maaare prostie!!!)i-am adaugat pastarnac. A scuipat tot si s-a speriat, mi-era teama ca de atunci incolo papica aloimis!
Dar am revenit cu mar+morcov crude si dovlecel la steamer, seara para "aburita"ii plac ff tare si deschide gura mare mare sa intre linguritza cu papa bun.
Eu merg in paralel, legume la pranz, fructe dimineata si seara. Nu am tinut cont ca vai, intai o masa, apoi doua,
intai cutare, apoi cutare, si uite ca papa si fructe si legume, nu sunt probleme.Am copil papacios si cred ca tine de ce papa ii dau. Marul il mai scoate cu limba pt ca fiind mai gros piureul nu aluneca direct pe gat ca dovlecelul. Dar papa tot marul, scoate putin si eu iar ii dau.Deci, reflexul cu limbutza si noi il mai avem putin dar vezi ce bine papa, e aproape inexistent.
Sfatul meu, cauta ce ii place lui Mihnea si asa deschide si guritza maaare maaare, la noi a mers cam in doua saptamani sa manance bine.
Nu ii pun jucarii, nu fac nimic in timp ce mananca. Uneori, cand vine linguritza ii mai zis "baaaaazzzz!!!' si incepe sa rada si eu "hap" dar cand il vad ca a obosit fac asta.
Saptamana care vine papam ca noutati: mango, banana (o voi combina in para) si cartof dulce. In fructe voi baga branza de vaci calcica.
Poate te inspira ceva din meniu
te pup
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
lala77 spune:
Buna seara, mamici!
Tare mult mai scrieti si mi-e greu sa tin pasul cu doi copii atomici si munca. Eu cred ca nu mai apuc sa fac ordine in casa vreo 10 ani
. Asta e, m-am obisnuit; o sa iau masuri mai drastice cand vad furnici
Pt curatenie asa in mare am adus o firma ca altfel era jale mare, insa in sifoniere nu mai gasesti nimic (parca a explodat o bomba-se cheama Alice).Inclusiv in dulapul de vase face ordine de cateva ori pe zi; cica nu-s asezate calumea.![]()
Im alta ordine de idei, suntem toti raciti cobza. Azi am fost iar la medic pt ca de miercuri luam antitermice si antiinflamatoare si nu cedeaza febra; asa ca luam antibiotic
Macar de s-ar opri temperatura ca m-am saturat sa umblu noaptea intre dormitoare.
La Anna am inceput diversificarea in urma cu o saptamana. Am vrut sa stam pana la 6 luni dar n-a mai fost posibil pt ca ajunsese sa se trezeasca din ora in ora la tzitzi; am incercat sa-i dau si al doilea san (ea golea doar cate unul la o masa)si nu l-a vrut, semn ca era lapte destul dar nu mai tinea de foame. Asa ca mancam zilnic putin mar si banana (cam vreo 30 gr) iar seara papam jumatate de portie de cereale de la Humana si nu ne mai trezim decat la 1 noaptea pt supt.Cand ma gandeam si eu ca m-am scos si dorm noaptea...a venit minunata viroza.
O sa treaca pana la urma.
Intrebare intrebatoare: daca ajungi sa inlocuiesti o masa la copil cu solide, mai dati tzitzi la masa aceea? La Alice n-am putut sa alaptez, deci n-am experienta deloc. Stiu insa ca-i scosesem laptele cand manca suficienta mancarica la o masa.
Anis, nasol cu bona. Sper sa gasesti una rezonabila!
Mai vino i pe dincolo si mai spune-ne despre pitice!
Plec la culcare; intru maine si mai citesc si raspund. Promit.Noapte buna!