Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 19
luminita2008 spune:
Neatza!
Sa va povestesc ce noapte faina am avut... pe la 03.00 aud ca se foieste un hun. Nu rau, dar suficient cat sa ma trezesc. Si m-am foit si eu cu el si cu bibele in mana - sa-l fac, sa nu-l fac... - pana pe la vreo 04.00, cand l-am trezit si pe tati cu atata foiala. Tati se ridica din pat si merge la baie - eu de ce oare nu facusem asta?? - baia plina de apa, pe jos adica... s-a rupt/sectionat pe jumatate racordul de la apometru apa calda... ma si mir ca nu am auzit nimic, a curs cu presiune, si ca nu a ajuns apa pe hol sau chiar in camera la bebei... asa ca, de la 04.00 la 05.00 am sters si iar am sters apica
... cand am terminat satifsfacuti oarecum de sters, apare la usa administratorul cu vecinul de la parter.... 'De la voi e? De la noi... Ati oprit-o? Da. bun, vb maine...'. Noi stam la et 4

.... asadar, am reusit sa inundam 4 apartamente!! Inca n-am vb cu niciun vecin azi, e duminica si astia le cam dorm, om vedea ce-o fi si cat vom avea de platit reparatii prin bloc... exact asta ne lipsea. Dar deh, la omu' sarac... nici boii nu trag!!

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
luminita2008 spune:
Asa acum ca mi-am spus of-ul, revin:
Feli, felicitari ptr micul crestin!! Vrem poze!!!
Sper ca esti mai bine cu ceafa, nush cu sa te ajut...
CD, m-am delectat cu pozele cu Mikul murdarel!!! E super dulce, f tare ca ai imortalizat momentul! 
Eva, sper sa iasa asa cum iti doresti si cum e mai bine ptr voi! 
Babytza,
soricelul mancacios!!!1
Ange, cum ii faci piureul de fructe Crinei? Cu fructe din comert... sau cum?? Adica pruna aia de unde e...?
Giulianna, multumesc ptr raspuns, caut pe la chioscuri! 
Cosmy, eu le cantaresc mancarea, ca am piticii mei.... si noua ne place marul la abur, si hunilor, dar si lui mami...
Claudinna, multa sanatate!
Baby_boy, Alexa 
, notat nr de tel!
Nerantula, e super fain tarcul, bravo!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
amik spune:
in sensiblu, dona, mega image, unele help neturi gasesc borcanele hipp.
am si eu o intrebare. pachetul de la babypoint.ro v-a venit la usa sau a trebuit sa va duceti sa-l ridicati de la o persoana de contact din bucuresti? ca mie asa mi-au zis, sa ma duc la Xsulescu sa-mi iau coletul. si am zis pas! de ce mai comand pe net dc trebuie sa bat orasul oricum pt produse?
sabinel spune:
neata, multam de cafea!
feli sa-ti traiasca falkone crstinul!
amalia a fost constipata aseara, ii plangeam de mila aseara de cat s-a chinuit saraca, s-a lasat cu plansete si pana la urma am ajutat-o cu jumate de supozitor cu glicerina. nu credeam ca voi ajunge sa recurg la adjuvante, dar muream cand o vedeam plangand. deci morcovul nu e pentru noi. i-am luat cereale aseara de la milupa cu morcov si mere si de azi renuntam la pere si trecem pe borcanele cu piersici.
nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.
babytza spune:
Lumi of of of....sunt curioasa ce zic vecinii...al meu a fost tare intelegator acum cand am schimbat tevile si l-am patat putin pe perete...eu m-am oferit sa ii fac tavanul ca inca mai aveam zugravul in casa, dar a zis ca e o pata micuta si nu il deranjeaza rau , sa o lasam asa. Sper ca si la voi sa fie ieftin ce aveti de reparat. Imi pare rau, cu doi huni asa pretiosi sunt convinsa ca numai de aruncat cu banii nu aveti chef ...si pe criza asta...intai masina, acum asta... 
Stiti ca ma laudam cu un bebe cuminte , care dormea toata noaptea si se juca singurel si era ca un ingeras...Acum parca mi l-a schimbat cineva
Noaptea se foieste , si-a bagat iar masa la 5 si nu mai adoarme mereu dupa ce papa, il iau cu mine in pat , nu mai sta singur nici 5 minute , vrea non stop sa stea in brate si sa fie in permanenta cineva care sa il gadile sau sa se joace cu el...nu e corect ca el nu era asa , imi vreau soricelul inapoi ![]()
Si e o mamica in parc cu o fetita dragalasa care imi povestea cum doarme mandra ei de la 9 seara pana la 10-11 dimineata. Si era tare suparata ca de cateva zile a inceput sa se trezeasca pe la 8-9. Si era taaaaare suparata ca nu isi mai face ea somnul....
Pai sa nu o bati ????
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 Neatza! Sa va povestesc ce noapte faina am avut... pe la 03.00 aud ca se foieste un hun. Nu rau, dar suficient cat sa ma trezesc. Si m-am foit si eu cu el si cu bibele in mana - sa-l fac, sa nu-l fac... - pana pe la vreo 04.00, cand l-am trezit si pe tati cu atata foiala. Tati se ridica din pat si merge la baie - eu de ce oare nu facusem asta?? - baia plina de apa, pe jos adica... s-a rupt/sectionat pe jumatate racordul de la apometru apa calda... ma si mir ca nu am auzit nimic, a curs cu presiune, si ca nu a ajuns apa pe hol sau chiar in camera la bebei... asa ca, de la 04.00 la 05.00 am sters si iar am sters apica ![]() ... cand am terminat satifsfacuti oarecum de sters, apare la usa administratorul cu vecinul de la parter.... 'De la voi e? De la noi... Ati oprit-o? Da. bun, vb maine...'. Noi stam la et 4![]() ![]() ![]() .... asadar, am reusit sa inundam 4 apartamente!! Inca n-am vb cu niciun vecin azi, e duminica si astia le cam dorm, om vedea ce-o fi si cat vom avea de platit reparatii prin bloc... exact asta ne lipsea. Dar deh, la omu' sarac... nici boii nu trag!!![]() ![]() |
ce urat!!!

Poate macar 1-2 vecini au apartamentul asigurat si scapi de o cheltuiala, poate toti
Oricum, asa ar trebui, nu sa platesti tu...
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
andreutac spune:
Neata!
Noi am inceput dimineata bine...la 9,30 a papat un mar intreg aburit la steamer, sunt foarte incantata de realizare! Am observat ca ii place soiul golden de voinesti, ca-s mai dulci decat celelalte rosii care nu stiu cum se cheama.
Babytza, of, suntem colege de suferinta, si Eva mea e maraita de la dintisori, uneori se trezeste noaptea plangand. Sper sa scapam cat mai repede de durerile astea.
am mamica si soricelul.
Lumi, imi pare rau de patania cu tevile. Sper sa rezolvati cat mai repede si cat mai avantajos pentru voi
Azi mergem in vizita la bunici, maine e ziua bunicii si o sarbatorim in avans. Sa vedem daca in deplasare papa legumele cu pofta.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
Corrina spune:
Azi dimineata m-am inspirat si eu de la Claudinna si l-am lasat pe Mihnea sa "manance cu mana lui" si a deschis gura. Minune!!! Nu a mancat el tot, dar e mult mai bine decat ieri.
Bine, adevarul e ca era tati cu el si de aceea a mancat mai bine decat ieri. (m-a ameninat sa scriu asa
)
Multumesc Claudinna pt vot
.
Da, Eva, a facut progrese evidente Luca cu papica. Bravo lui si sa o tineti tot asa. Lingurita voastra e Tigex parca, nu? Imi place, ma gandeam sa ii mai iau si eu cateva lingurite, noi avem doar 2 de la Chicco, ambele de silicon, una cu forma aceea ergonomica (o prefera Mihnea) dar avea dreptate Anca, parca sunt lopeti, asa late sunt.
Babytza poate ii ies dintisori soricelului, nu mai fii suparata
Of, sabinel, saraca Amalia......
luminita2008 te compatimesc, o sa ai o gramada de treaba astazi, se pare..
Sa aveti o duminica frumoasa si nu uitati sa imi votati si mie
, pliiiiiiizzzz![]()

fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI BROSCUTA VIRTUALA multumim frumos
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Stiti ca ma laudam cu un bebe cuminte , care dormea toata noaptea si se juca singurel si era ca un ingeras...Acum parca mi l-a schimbat cineva Noaptea se foieste , si-a bagat iar masa la 5 si nu mai adoarme mereu dupa ce papa, il iau cu mine in pat , nu mai sta singur nici 5 minute , vrea non stop sa stea in brate si sa fie in permanenta cineva care sa il gadile sau sa se joace cu el...nu e corect ca el nu era asa , imi vreau soricelul inapoi Si e o mamica in parc cu o fetita dragalasa care imi povestea cum doarme mandra ei de la 9 seara pana la 10-11 dimineata. Si era tare suparata ca de cateva zile a inceput sa se trezeasca pe la 8-9. Si era taaaaare suparata ca nu isi mai face ea somnul.... Pai sa nu o bati ???? Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit![]() |
E de la dintzoc! Si la noi a fost la fel cam 2 sapt. Acum e ceva mai bine. Sa mai spun ca noaptea vineri spre sambata, dupa ce a papat ciorbica, a dormit de la 7 seara la 9 dimineata?

Acum ma uit la Sofia in jumper, e mortala. Sare de cateva ori cat de tare poate acompaniata de chiuituri dupa care se opreste brusc cu picioarele departate si se uita la mine. Si o ia de la capat...

Victoria,
binecuvantata de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
David Lloyd George
Joy21 spune:
Lumi, cred ca vor fi intelegatori vecinii, doar aveti 2 copii mici 
. Daca era asa grav, s-ar fi infiintat deja la usa voastra 
Victoria,
binecuvantata de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
David Lloyd George