Nou stil de viata (263)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

Anda, multumim pentru micul dejun. Azi mergi la birou?

Marilena, ce fain ca v-ati intalnit!! Poate ajungi si tu la Bucuresti? Sau o sa stai numai acasa, la Bacau?

Lou, zapada?? Super, macar arata bine si "vesel". La noi e frig azi, nu avem zapada, dar nici soare. Oare cand vine primavara anul asta??

Delia, nasol cu rochia. Nasol ca trebuie sa mai faci un drum. Asteptam insa poze.

Violeta, nici noi nu am facut intalnire de 10 ani de la liceu. De aceea ma bucur tare mult ca facem macar acum, la 20 de ani. Desi o sa fie putin trist, caci unii profesori nu mai sunt printre noi, marea majoritate s-au pensionat. Dar atatia cati o sa fim, sper sa fie frumos. La facultate am facut inatlniri la 11 ani (nu la 10 cum am scris ieri) si la 12 ani. Oricum, cu colegi de facultate ma vad destul de des - nu cu toti evident, dar suntem un grup care am ramas foarte apropiati.

Zuzi, nu am scris inca ce semnifica postul. O sa scriu intr-o zi. Oricum Postul asta nu am prea tinut... Nu ne arati poze cu tine cu noua greutate? Cand plecati in Cuba?

Tzuni, ce filme ai vazut azi noapte?

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fetelor! am intrat la raport: stagnare!
va pup si poate reusesc sa intru mai tarziu!\Of, mereu sunt pe graba! acum fug la gimnastica de recuperare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata fete frumoase Sa aveti o zi superba, afara este un friggg Vorba Gabrielei...mai vine primavara anul asta?

Gabi, oare soacrele noastre or fi surori? Zau, zici ca ai descris-o pe soacra mea. Ca si tine m-am obisnuit si nu mai pun la suflet. I-ai facut Marei exudatul? Ce bine ca va intalniti, noi nu ne-am intalnit nici la 10 ani.
Anda, e super tunsoarea Asteptam si alte poze
Cuscra, ce bine ca v-ati intalnit. Poze ati facut? Pacat ca nu vi si la Bucuresti, sigur ne intalneam.
Zuzi, ce smechera este Iza
Lou , si eu ma vaitam ca este frig la noi...zapada? Nu-ti ramane decat sa speri ca este ultima.
Clau, bine ca v-ati linistit. Dar niste radiografii a facut? Eu mai ametesc de la cervicala.
Carmen, cum sunteti? Poze nu ne mai pui cu pui frumosi? O sa fac si eu poze recente, cred ca in weekend.
Delia, Violeta, Made

Trec la treaba..sunt in zona.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Raport stagnare Duminica cand am fost in parc m-am intalnit cu o fosta colega care nu m-a recunoscut. A zis ca arat super si eu i-am zis "stai sa vezi cum o sa arat la 70 kg." Trebuie neaparat sa ma duc sa-mi iau de imbracat, toate hainele stau pe mine ca pe umeras

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Hai ca eu sunt la o cura fortata ca nu pot manca nimic,mi-e rau de nu mai pot si azi cred ca o sa traiesc cu ceaiuri
O zi buna la fete

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutici a doua oara,
Gabi: tocmai sunt in campul muncii
Mersi pentru complimente
Anca: nasol ca iti e rau. Ce ai?
Vic: ai zis ca revii aseara, dar m-ai lasat cu ochii in luna.
Am gasit inca o colectie de retete sanatoase si echilibrate, daca sunteti in pauza de idei: http://www.whfoods.com/recipestoc.php
Lou: si la noi a nins ieri . Nu stiu cand vine primavara...
Meniul de azi:
blini integrali cu somon si castravete, porridge de secara cu banana si capsuni
spanakorizo (spanac cu orez si marar cum imi facea bunica cand eram mica) cu piept de pui la gratar
salata de cartofi copti, sparanghel si ton
Va pup,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anda cred ca ma paste o raceala,adica am greata si o durere mare de cap si colac peste pupaza il mai avem si pe tati acasa cu febra de 2 zile

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Neata
Raport: 61 kg

Wau Anda ce schimbare!!! Imi place. Esti o frumoasa!

Gabi voi sa fiti sanatosi. Bine ca e departe ca daca e asa cum zici..te-ai enerva mai tare sa fie in apropiere de voi

Zuzi pune-l pe F sa-ti faca 2-3 poze, sau programeaza aparatul. Majoritatea au functia asta. E o dulcica Bella ta
Si al meu scoate o multime de perle. Ma amuza de nu mai pot.

Gusta ceva poze de la intalnire?

Violeta o zi buna la serviciu azi

Trebuie sa va intreb ceva. Ce-i ala humus frate? Ca n-am mancat niciodata, n-am vazut in viata mea asa ceva.

Mai vin

Mergi la inceput

Laura, cum te simti dupa gimnastica? Au mai trecut durerile? Andrei ce face?
Anca, sanatate tie si sotului

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna dimineata dragelor,

Eu mi-am inceput ziua cu 40 de min de inot, 20 de bazine olimpice...ma simt super!

Insa am uitat sa ma cantaresc, ca eram jumate adormita cand am plecat de acasa . Of of...

Revin

Mergi la inceput