Anticorpi antispermatici

Anticorpi antispermatici | Autor: marimica36

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor

Mi-a fost recomandata de curand aceasta analiza, dupa multe altele care au fost ok.
Am facut-o, iar rezultatul aste pozitiv.
A mai facut cineva aceasta analiza? Voi ce rezultat ati avut?
Am auzit ca nu ar exista un tratament. Singura solutie ar fi inseminarea.
Daca aveti mai multe informatii, detalii, tratamente....

Va pup si astept un semn de la voi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Mari, si eu am facut anticorpii antispermatici. Eu am avut 37 iar sotul 29, sub valoarea de referinta care este 60U/mL.

Din ce-mi amintesc, daca valoarea e mai mare decat 60, se recomanda folosirea prezervativului pentru cel putin un an si administrarea de extract de coacaz negru. Inseminarea nu stiu cat efect are pentru ca daca ai anticorpi antisperma, indiferent daca aceasta este depusa in vagin sau in uter, organismul tau va reactiona in consecinta si va distruge spermatozoizii...

uite, citeste aici mai mult
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119848

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Draga marimica, tie cum ti-au depistat acest rezultat? In urma analizei de sange sau in urma unu TPC? E destul de important.
La mine de exemplu, la un TPC dupa 2 ore de la raport, rezultatul a fost slab pozitiv! La 8 ore de la raport pozitiv!
La analiza sangelui am avut 16U/ml, iar rezultatul trebuie sa fie <60U/ml. Deci rezultat negativ.
M-am interesat la si la o clinica din Austria si aici in RO la medicul meu, am mai cautat pe net, si am aflat ca de fapt rezultatul de sange conteaza. In Austria de exemplu nici nu se face TPC pt ca nu e relevant. Poti pur si simplu sa ai un mediu mai acid iar gigei morti nu sunt decat cei care au ramas, restul pot fi bine-mersi inauntru (adica acolo unde trebuie).
Tot ei spun ca in aceste situatii sa incerci maximum 4 inseminari, nu mai mult, pt ca dupa aceea sansele scad.
Succes!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimica36 spune:

Multumesc

Eu am avut 77 fata de 60. Deci mult peste valoarea normala.
Tu ai ramas cu asa ceva?
Ai folosit prezervativul si toata perioada asta a fost benefica?
EU parca nu mai trag nici o speranta....

Pupici

Mergi la inceput

Buna anais74
Am facut analize de sange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Eu am incercat 2 IA, din pacate nereusite, dar la mine alta e cauza (de curand depistata): endometrioza. Acum sunt sub tratament si pina in iulie nu am cum sa ma apuc de proiectul bb, abia atunci termin tratamentul.
Sfatuieste-te cu medicul tau si intreaba-l ce ar trebui sa faci in situatia asta! Mai mult de atat nu stiu sa te ajut.

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspuns anais

succes si tie

Mergi la inceput