Licurici de ianuarie-februarie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

offfffff,mersi mult feteleacum am facut-o ce sa mai fac,ma duc sa ii fac lapticul,poop dulce pe toate

mamica de Alecsandra
filmuletele noastre
mami si tati:http://picasaweb.google.com/ttenzika/ExportedVideos?authkey=Gv1sRgCNbSwPjgj870Aw#5314436898010221810
Povestea nasterii:http://picasaweb.google.com/ttenzika/ExportedVideos?authkey=Gv1sRgCNbSwPjgj870Aw#5314439140786058706
http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Asaaa, a fost dr. Culcer la noi, m-a facut, asa cum ma asteptam, cu ou si cu otet ca am dat fetei lapte praf. A zis ca de la laptele praf face asa cu burtica, ca stomacelul ei nu digera, sa ma gandesc ca la ea se calculeaza vartsa corectata si deci are cu 5 saptamani mai putin. A obesrvat imediat si fara sa ii spun eu ca imediat ce ia cateva picaturi de lapte o ia durerea de burtica. A zis ca am destul lapte, ca fata nu plangea de foame dupa ce manca la san, ci de durerea. In general, toate lucrurile pe care vi le-a spus si alina, stiindu-le de la dr. Musat.
In fine, cica sa nu ii mai dau decat san, de cate ori cere, chiar daca mananca numai 10 ml. Sa ii dau in continuare sab simplex la fiecare masa si, eventual 2 - 3 lingurite de Baby Drink.
Asa ca o luam de la capat cu program de nou-nascuti ... macar de s-ar face Nadia bine!

bee din pacate stiu prea bine cum e sa crezi ca iti pierzi copilul, sa il tii in brate si sa crezi ca se duce ... nu exista ceva mai infiorator pe lume! pentru prezenta ta de spirit si felul cum ai actionat si multa, multa sanatate puiului mic.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

A spus ca nu e idicat spray-ul cu apa de mare, mai bine ser fiziologic si aspirat doar o data pe zi cu "batista beeblusului", in schimb celalalt dispozitiv de aspirare (prin care trag eu mucisorii) e ok de folosit oricand (scriu informatiile astea pt cele care va mai confruntati cu mici la bebe).

Andreea si Andrei (27.12.2008)

de ce sa nu fie indicat? mie mi se pare mult mai ok decat serul fiziologic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

A spus ca nu e idicat spray-ul cu apa de mare, mai bine ser fiziologic si aspirat doar o data pe zi cu "batista beeblusului", in schimb celalalt dispozitiv de aspirare (prin care trag eu mucisorii) e ok de folosit oricand (scriu informatiile astea pt cele care va mai confruntati cu mici la bebe).

de ce sa nu fie indicat? mie mi se pare mult mai ok decat serul fiziologic....

pt ca, din cauza presiunii, ajunge si in urechi. nu apa de mare e baiul si spray-ul. si eu il foloseam pt ca ii umezea mai bine narile, dar o sa renunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Naty- o sa fie bine Nadia.
In ce saptamana ai nascut-o tu? Si conform carei saptamani era ea dezv ecografic? Scuze, dar nu-mi mai amintesc .

pentru Nadia si mamica ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

bb tot regurgiteaza lapte branzit (ieri si azi parca mai mult de obicei); el pare in rest ok, gangureste si da din maini si din picioare...

da mie mi se pare cam mult.. vineri mergem la doctor.. (ca atunci facem si vaccinul)...

Mergi la inceput

dark, ciufik

bebelusi de abia acum am citit mesajele tale anterioare; ideea cu regurgitatul e foarte buna, asa mi-a zis si dr. Culcer sa fac

alina si tie. Da, se pare ca e o intoleranta ... asa ma gandisem si eu de altfel.

Vad ca si crisspy are probleme asemanatoare cu ale noastre, sunt tare curioasa ce ii zice ei pediatrul.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

ciufik 37 saptamani dupa UM, 35 saptamani vartsa reala. La ea se calculeaza varsta corectata si e in realitate cu 5 saptamani mai mica decat ar trebui sa fie calendaristic.

NOI

Mergi la inceput

La Ioana am inceput diversificarea la 4 luni (ea fiind alimentata mixt cu san si lapte praf la acea varsta) cu suc de mar. I-a mers foarte bine.

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Naty, insanatosire grabnica pt bb!!

imi poti spune si mie cum recomanda dr Culcer sa-i dai Sab-ul?? Am si eu un bb de 10 zile cu dureri de burtica, ii dau ca pe prospect 15 pic ( dar nu-i dau la fiecare masa) dar am citit si ca alti pediatri recomnada cate 30 de pic, daca dai de mai putine ori pe zi. Dar dr Culcer?

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput