Licurici de ianuarie-februarie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Alinuk, si eu sunt fan jucarii lemn. Avem o gramada de jucarii de la casaretro, de la targuri. Pana acum ceva vreme nu aveau site-ul gata, dar daca putem comanda si de pe net, e super!

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor cred ca mi-am dat seama care e problema cu trasul de sfarc: bebe cred ca vrea laptic din ambele titi. Eu pana acum ii dadeam doar dintr-una. Nu cred ca se satura, cred ca a inceput sa manance mai mult. Va tin la curent...Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Ieri m-am prins si eu ca asta era. Vroia la ambele titi sau sa fie ragait.
Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna dimineata la toata lumea!

Adica eu zic buna-dimineata, ca bebe doarme in swing.

LA MULTI ANI David de Angellique, Eva de Roxanaz, Fabian de Aalina si Teodor de Floryela

Cami, cu cat pui pe bebe la san, cu atat produce sanul mai mult laptic. Alterneaza sanii, bea multe lichide si incearca sa nu te stresezi. S-ar putea sa fie un puseu de crestere, cand copilul ar manca non-stop, nu-ti fa probleme ca se va regla productia de lapte in 1-2-3 zile.

Ira, multumesc frumos pentru file-urile cu Montignac-ul . Ma pun sa le "studalesc". Tare dulcica Eliza

Miere, tare dulce e Aidan, cum sta el in baby-gym cu Tzitzi la picioare. A inceput si Mister Mister sa fie interesat de madame, cum le vede face "uuuuu". Voi sunteti multumiti de baby-gym-ul vostru? Noi avem unul tip "nest" dar tare ma tenteaza sa iau si unul ca cel pe care il aveti voi.

Noi planuim sa incepem diversificarea dupa 6 luni (voi face tot ce voi putea sa alaptez exclusiv pana atunci). Foarte folositoare informatiile pe care le-a dat Cristi , cam aceleasi lucruri ne-au zis si noua. Si aici se cam respecta... eu nu am auzit pe nimeni sa zica "o zis doctorul sa... da' eu ii dau X ca mi-a zis vecina/cumnata/Sheila din parc ca e bine etc". Cel putin la bebei mici asa se intampla... ce se intampla cu "meniul" copiilor mai incolo e alta mancare de peste (adeca fish and chips si Irn Bru*, ce-i de colea?)

O zi faina sa aveti... la noi e soare

* Pentru cine nu stie ce e Irn Bru... asta e "the other national Scottish drink", e fizzy, portocalie la culoare, buna pentru durerile de cap de dupa betie si... nu ma intrebati ce contine ca habar nu am, numa' chestii dubioase in orice caz

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

Intru repede sa va spun ca suntem suparati ... Nadia are probleme cu stomacelul, de cateva zile face kk mult de tot, la fiecare masa si chiar intre mese, a facut si diareic, i-am dat de doua ori ceai de menta cu smecta (vineri si sambata). Nu poate sa pape mai de loc fiindca imediat o apuca burtica, nu poate sa doarma din acelasi motiv . Am trecut-o pe Nan fara lactoza (completarea la san). Din san aproape nu mai vrea sa pape nimic. Eu sunt epuizata.
Azi vine dr. Culcer s-o vada, cred ca ma omoara ca i-am dat lapte praf ...

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor in ce luna o sa incepeti sa le dati bebelusilor si altceva in afara de laptic? Stiu ca in carte scrie la 4 luni pentru cei alaptati cu formula si la 6 luni la cei alaptati la san. Voi cum veti face, sau cum ati facut la celalalt copil???

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Eu si acum doi ani la Teo si acum cu Andu - daca dumnezeu ne va ajuta sa alaptam exclusiv pana la 6 luni..., voi incerca aceeasi schema

cand am intrat in 7 lunipractic (la 6 luni implinite) am inceput prima masa solida...cu cereale, apoi cu legume...ma rog mai vb despre asta la mom respectiv, dar pana atunci nu voi da nimic altceva decat laptik de la tzitzi.

Inainte cu o saptamana de diversificare ii voi da ceva laptik cu lingurtiza casa se obisnuiasca cu ea.

asa ne-a recomandat pediatra

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

anuc,

flavia are 3 ani si 13 kg, cam putin mi se pare si mie, dar e in grafic.e f activa, mananca putin si des.asa a fost de mica. pot spune ca e un copil sanatos,fara probleme de sanatate. asa ca o las asa cum e, nu ma stresez deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Hello gagici,

IRA, vazut poze cu Eliza! Este un copil SUPERB!!! Si nu zic doar asa de complezenta...chiar este! Imi place ca e bucalata si blonduta si are niste ochi ff frumosi

Lisa, vazut filmulet cu Ana!! ce energica este...isi facea gimnastica de dimineata?! ...si ce atenta este in jurul ei!! Un pupic din partea mea pentru superba Anutza!

Eli, daca sora ta vrea rochie (trusou) de botez deosebita, sa mearga la Agentia Angel's Day (undeva pe langa TVR). Daca ii dai pe google numele iti gaseste imediat site-ul. Au cele mai spectaculoase rochie si accesorii insa F. scumpe. Sunt facute manual si din materiale deosebite. Eu am mai pus aici pe forum link-ul cu cateva poze...uite ti-l mai pun inca o data sa vezi cam cum arata. Dar sa stii ca in realitate sunt si mai frumoase.
http://alina1976.sunphoto.ro/Haine_botez_Sabina

Anuc, numai baietei zici......deci de mica ai fost inconjurata....

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Naty ce rau imi pare sa aud asta. De ce oare se simte asa? Sa inteleg ca e mai mult decat simpli colici. Stai linistita ca sunteti pe mana celui mai bun medic si o sa vezi ca totul va fi bine. Imi pare rau ca nu iti pot da nici un sfat dar nu ma pricep, pot doar sa iti spun ca ma gandesc la voi. Multa multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Naty ai incercat sa te mulgi si sa ii dai lapte de-al tau cu biberonul? De ce zici ca e diaree??Nu e moale oricum la bebeii alaptati la san???Si la mine a facut nazuri zilele astea cu mancatul, dar mi-am dat seama ca de fapt nu se satura si mai vroia si cealalta titi, iar daca nu era asta il durea burtica si il tot ridicam si il puneam sa regurgiteze si apoi iar reveneam la san.

Nu stiu daca seamana ce am avut noi cu ce aveti voi dar poate te ajuta cu ceva experienta mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

lisa, vazut bebelus jucaus si frumos;sa va traiasca si sa va bucurati de el!

Eli, mi-am placut enorm cei doi frati dormind;la fel si cei 2 obrajori bucalati rau

ira, multumesc pentru reteta, dar nu am parola de la contul comun si nu am indraznit s-o cer

bebelusul zambaret al irinei il vad de ficare data cand actualizeaza pozele

diversificarea la flavia am inceput-o la 6 luni cu suc de portocala(exact cum nu e recomandat in articolul anterior).flavia nu s-a omorat cu diversificarea, la 9 luni manca doar cateva lingurite, chiar daca eu incepusem serviciul;pur si simplu, cred ca ma astepta sa manance.asa ca la un an avea 9 kg, dar a fost sanatoasa.am intarcat-o la un an si 8 luni;ideea e ca a fost fan tzitzi.cum am mai spus , nici acum nu mananca prea mult, cred ca asa e ea,dar o las asa, atat timp cat e ok.

Mergi la inceput