mamici cu Rh negativ
subiect dedicat mamicilor cu Rh negativ.
pe 29 Ianuarie am adus pe lume o frumoasa ciufulita pe nume Ana Teodora. ma bucur enorm ca e Rh pozitiv,nu va mai trece prin tot stresul prin care am trecut eu.
pe tot parcursul sarcinii am avut emotii pt aparitia anticorpilor,care nu au aparut...pana la nastere,cand sangele meu s-a unit cu sangele Anei si mi-au aparut.
mi s-a administrat vaccinul in max 24 de ore de la nastere,dar se pare ca nu mi-a fost de ajuns ca ii mai am si acum dupa aproape 2 luni de zile de la nastere(prezenta 1:2). sincera sa fiu nu stiu ce inseamna asta,d-na doctor mi-a zis ca vom mai verifca epste 1 luna sa vedem daca nu au disparut.
a mai trecut cineva prin asa ceva?
imi e frica pt urmatoarea sarcina
ooof
va invit,mamici cu Rh negativ,sa ne spunem oful,aici,impreuna. sa ne incurajam intre noi 
P.S. daca mai exista un asemenea subiect,imi cer scuze si rog un moderator sa mute subiectul la locul potrivit
. multumesc!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Raspunsuri
cristi_2003 spune:
lisa - si eu am rh negativ. dar nu stiu ce are carol, ca nu i-au facut grupa sanguina (se face cica numai daca e bolnav cand i se ia sange, altfel nu i-au luat) si nici mie nu mi-au mai facut titrare de anticorpi dupa nastere. dar am primit vaccinul.
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png
lisa79 spune:
pai daca ti-au facut vaccinul cred ca Carol e Rh poz.
anacami spune:
Lisa,sunt deja 3 capitole mari legate de RH + altele mici
Ultimul capitol il gasiti aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113999
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
Ciufik spune:
Lisa, si eu am RH-.
Eu am facut vaccinul in sarcina de 2 ori, odata dupa amnio- (sapt 19) si prin saptamana 30 (dr meu recomanda sa fie facut in saptam 28-30) si l-am mai facut in primele 48h dupa nastere, deoarece bebe are RH+, dar titrarea nu mi-a facut-o nimeni dupa nastere si nici nu cred ca se face in Ro.
Pe timpul sarcinii nu am facut anticorpi. eu stiu ca dc apar anticorpi nici nu se mai recomanda vaccinul, pt ca nu mai are rost, doar se urmareste gravida.
anya spune:
Lisa, in Ro nu se face titrarea dupa nastere. Eu am RH- si 2 copii. Primul cu RH- (nu am facut vaccin dupa nastere) si al doi-lea cu RH+ (am facut vaccin). La ambele sarcini am avut anticorpi antiD 1/16.
philip spune:
lisa, si eu am rh- si 3 sarcini la activ, una pierduta la care n-am primit vaccin si de care ma ingrijorez si acum, apoi philip la care am primit rhogamul in saptamana 28 iar el a avut rh- si sarcina asta. pana acum se pare ca anticorpii au fost ok, dar am primit vaccinul in spat 6 cand am avut niste sangerari si m-am dus la urgente si, din noi, in sapt 28 (adica, lunea asta). acum sper sa nu fie probleme.
ma gandesc ca in cazul tau va trebui o monitorizare mai atenta a unei eventuale sarcini viitoare.
eu, una, stiu ca ma opresc aici.
philip
29weeksbabyboy
mommyandreea
lisa79 spune:
acum merg la doctor sa vad ce imi zice,am emotii ca eu as mai vrea macar un copil. ce inseamna anticopri1:2?,e mult sau putin?
DanaAlex spune:
Buna, si eu sunt o mamica cu Rh negativ,am 2 copii cu Rh pozitiv si dupa ambele nasteri mi s-a facut vaccinul. Inainte de a avea copii am avut o intrerupere de sarcina si nici nu am stiut ca ar fi trebuit efectuat vreun vaccin in cazul meu, am aflat abia cand am ramas insarcinata, medicul de atunci nici macar nu m-a intrebat daca am Rh negativ sau pozitiv...cu toate acestea nu mi s-a intamplat nimic in timpul sarcinilor, am facut titrarea,parca, de anticorpi de 3 ori/sarcina. Toate cele bune.
Ciufik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa79 acum merg la doctor sa vad ce imi zice,am emotii ca eu as mai vrea macar un copil. ce inseamna anticopri1:2?,e mult sau putin? 29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! |
Lisa - succes!
lisa79 spune:
am fost,cica nu e grav si sa nu ma ingrijorez chiar daca sarcina va fi mai atent monitorizata. incerc sa profit de moemntele acestea alaturi de fata mea si sa nu ma gandesc la ce va fi mai incolo.
philip,stai linistita![]()