Clopotei de ian-feb 2008 (201)
Raspunsuri - Pagina 20
ceska777 spune:
Gatta, la multi ani!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
danonique spune:
ROLI numele l-a decis mai mult Vanessa.Sper sa i se potriveasca micutului.Acum ezitam la cel de-al doilea nume.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
38+ DARIUS
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
stoisor spune:
ziua buna dragelor......azi e sarbatoare???
......
Simonelu
sa traiesti o mie de ani fara reparatii,sa fi fericita mami si toata dragostea din lume
felicitari Lala 20 pt sala si bafta la traseu ,pusic pt Bitilina mica
Dana pic-pic-pic mai e si gata
si noi am avut o noapte crancena
aseara a scos tati capu din barlogu cu carantina, cu dor nebun de fiesa si sau alergat si sau giugiulit si zbenguit si cu toate ca a adormit un-doi sa trezit plangand pe la 3 si asa a tinut-o pana pe la 5 ,clar ca popa ca nu avea nici o durere ,pt ca daca mami statea planton langa patut se tolanea si aplauda dar daca ma intindeam in pat incepea sa planga,ce mai, distractie curata,apoi nani pana la 9 si 20 cand i-am dat eu desteptarea,acum recupereaza ,apropo ....Ra doarme la fel ca si Razvi al tau,asta pt ca am vazut ca discutati despre nani,2 somnuri de la 11 si de la 16 ,cam o ora jum si doua,iar seara la 22 caput-ghemaxt cade lata pana dim la 8,8 si ceva
acum intru peste ea ca deja exagereaza
am facut o boacana......trebuia sa merg personal pana la banca si am lasat-o dormind si m-am dus ,drept i stiam ca dureaza max 15 min,i ff aproape si am fost cu masina .....dar am facut-o nu???
mama nebuna ce mai
va pupacesc pa si pusiiiiiiiiiii

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
alina023 spune:
Elle tot dau refresh...poate poate aflu cum a fost la eco...![]()
Iulia....grataaaaar 

Bravo voua ca va plimbati!
Grati cum se mai simte mama ta? Ai scris si nu am vazut eu?
Ereena, tatal tau cum este?? Sper ca bine. Da-ne vesti!
Fetele care cunoasteti cazul Emmei...maine la ora 12 se va face o rugaciune pentru micuta noastra. Daca doriti sa participati...orice gand bun este binevenit.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma INVINGE cancerul!
danonique spune:
Eu m-as duce la pensat dar parca nu indraznesc sa ies singura.De dimineata ma cam doare burtica si nu stiu daca e o idee buna sa ma apuce nasterea cine stie pe unde.Astept sa vad daca sora mea are timp sa vina cu mine.
38+ DARIUS
poze albert
roli25 spune:
Stoisor, daca ai lasat-o in patut cu gratii nu-i bai. Eu pe Marc l-am lasat la 10 luni si am dat o fuga la Inviere...pret de vreo ora.
Asta vara, la 2 mai, dupa ce adormeau, mergeam si noi sa luam cina. E drept, ne stim bine cu gazda si daca se auzea ceva din camera lor ne suna.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
alina023 spune:
Roli, Stoisor, aveti curaj fetelor! Eu nici acum nu-l las pe Luca singur in casa decat maxim 10-15 minute cat cobor sa cumpar ceva de vis a vis. Si tot stau cu inima in gat. 
Danutule, stai cuminte! Mergi cu sora ta, in nici un caz singura! Mai ales ca te doare burtica....
Ceskule
scoate nasucul si spune-ne ce mai faceti voi. Ce mai face Benji? Ce-i cu tine de nu mai scrii?
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma INVINGE cancerul!
danonique spune:
De catva timp ma tot gandesc sa ne mutam la casa.Noi acum stam intr-un apartament destul de mare(120m)dar ma cam enerveaza vecinii care locuiesc sub noi ca de fiecare data cand se joaca cei mici apar la usa sau bat in perete.Sunt niste batrani ramoliti care se tem sa nu le cada tavanul in cap.Daca acum fac asa ma intreb cum vor reactiona dupa ce va mai veni si Darius.Problema e ca in Paris nu prea sunt case sau daca sunt se afla in cartiere cam dificile.
38+ DARIUS
poze albert
ramonab spune:
Ziua buna!
Danutza, scot?

Roli am vazut balaciosii
, mi s-au parut cuminti in vana.
Ancab si Simona
pt raspuns.
Raceli repetate nu a avut, iarna asta a racit doar o data si bine.Asa ca nu cred ca de la asta sa aiba nisip.
Oare se va transforma in pietre?![]()
Iulia
nasu vanat. da cu crema de arnica si trece.La noi gtare bine functioaneaza.
De disparut poate ca o sa mai dispar ca nu am terminat inca lucrarea.Da o sa va mai scriu doua trei vorbe.
La noi merge bine operatiunea suzetei disparute.Deja avem o saptamana si 2 zile de cand nu a mai vazut-o.
I-a revenit si pofta de mancare, habar nu am de la ce a fost lipsa ei.
Bea si laptele tot si dimineata si seara tot din cana cu cioc.
Asa ca toate bune si frumoase la noi.
Acuma trebuie sa contactam doct sa facem Pentaximu si pana la 4 ani nu mai vreau sa vad ace.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
miky_mamica spune:
Multi ani traiasca, Multi ani traiasca
La Multi Ani!!!!!!!!!!!!! Simona sa traiasca, Simona sa traiasca, La Multi Ani!!!!! si la multi bani ...
Iti doresc multa sanatate ca-i mai buna decat toate, liniste sufleteasca si sa fii fericita alaturi de sotul si mica ta zgamboaie ........... si ne este taaaaaaaareeeeeeeeeee dorrrrrrrrrrrrr de voi!!!!!!!!!!!
Iti trimitem un buchet de
si un
virtual!!!!!