Unde va rasfirati la vara?
Raspunsuri - Pagina 6
piccola spune:
noi vrem sa mergem in portugalia....o parte din vara o facem aici in italia la mre si ce mai ramane mergem in prtugalia.....sotul zicea ca e super fain acolo la ocean
oliviutza spune:
Grecia, Grecia!
Noi suntem fani, in fiecare an mergem pe o insula noua. Anul asta o sa ajungem tocmai in sud in Kythira, e o insula neturistica, si cum mergem si in luna mai probabil ca o sa fim noi si cei 3000 de locuitori.. adica plaje minunate numai pt noi, mmmmmm de-abia astept.
Ca zicea cineva de criza, noi de 3 ani ne facem concediile in afara sezonului, iesim cu banii la jumatate. Plus ca in Grecia, Turcia etc e de preferat sa mergi in mai-iunie sau sept-oct pentru ca vara e infiorator de cald.
paula2003 spune:
Si noi ne-am propus sa vedem 2 mari , speram sa avem si cu ce
Avem deja bilete luate pentru 15 iunie dar ami vrem si in august
mihaelapred spune:
eu ma voi duce in Austria cateva zile; posibil cateva zile si pe la mare ... iar pe la sfarsitul verii vreau sa plec in Germania
mamarutaduta spune:
Pentru munte speram sa bifam in primul rand cat mai multe weekenduri, fie ele si jumatati de weekenduri. Pt un concediu adevarat...tot muntele romanesc! :)
anda16 spune:
Desii in ultimii ani fiecare concediu l-am petrecut afara din tara, anul acesta fiin perioada de criza ne-am gandit sa respectam si noi "indemnurile" alesilor nostri :)) si sa ne petrecem concediul in Romania. Adevarul e ca avem tara frumoasa si ne-am gandit sa mergem cateva zile in Maramuses si o sa mai cautam ceva cu bai termale si SPA, poate baile Felix, Herculane ... sa vedem ce gasim.
anda.r
Davlaura spune:
Noi vrem sa mergem la noi la mare cu micuta noastra de 1 an.A mai fost cineva cu bebe asa mic, cum a fost?
paula2003 spune:
Eu am fost la mare cu ambii copii cand aveau cate 5 luni. Am vazut si bb de 3 luni la mare.
Nu cred ca vei pati nimic.
Vacanta palcuta.