sunt disperata, ajutor!

sunt disperata, ajutor! | Autor: mariuspan

Link direct la acest mesaj

Sper sa ma puteti ajuta si de data aceasta!

Am o fetita de 1 an si 5 luni.Am revenit la serviciu de la 1 feb 2009, inainte de implinirea celor 2 ani. In 2008, la compania unde lucrez, s-au marit salariile cu 25%.Acum am cerut si eu sa mi se aduca "la zi" salariul pt ca sunt renumerata ca in 2007 cand am plecat in concediul de crestere a copilului. Raspunsul a fost negativ.Ce pot face eu? Mi se pare ca sunt discriminata.Eu nu lucrez oare la fel cat colegii mei?De ce eu sa nu beneficiez de aceleasi drepturi ca si ei intru cat contractul meu a fost suspendat pe perioada concediului si nu inrerupt.Daca ma intorceam in sept cand copilul ar avea 2 ani mi s-ar fi marit salariul obligatoriu?
Va rog sa ma ajutati si sa ma indreptati spre cine tr sa ma indrept sa mi se solutioneze problema.
Multumesc,adriana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Din pacate, nu ai ce face. In sistemul privat, salariile sunt rezultatul negocierii, iar angajatorul trebuie sa respecte doar nivelurile minime impuse de lege (minim pe economie, minim pentru studii superioare). In rest - accepti propunerea lui sau pleci, e o piata libera. Ar fi fost aceeasi situatie daca veneai dupa terminarea CIC, nu-l obliga nimic. Uita-te in contractul colectiv de munca (daca exista), poate exista o grila de salarizare pe posturi/functii negociata cu sindicatul. Altfel, asta e...

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput