Colectia de toamna - iarna 2005 (232)
Raspunsuri - Pagina 19
Noki_Lara spune:
Si bufnita mea s-a defectat de cand cu gradi si se scoala suuper devreme dimineata. 6.30 e o ora medie de trezire, maxim 7 si chiar si 6 daca-l detecteaza pe Adila prin baie.![]()
Si cand imi amintesc ca eram fruntase la nani dimineata, ora de sculare fiinf in jur de 9.30. Ce vremuri...
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
mandyksch spune:
Feli, pentru Facebook datele sunt identice ca la contul comun de la Yahoo.Eu cel putin asa am facut.
roxisialexia spune:
va multumesc mult
, nu e singura colaborare..mai una cu un alt site 
feli, mergi pe facebook si te loghezi, apoi ne adugi in lista. frumoasa activitatea ta, succes! din experienta altor copilasi si ai celui din dotare, daca mancarea este pe plac va papa, daca nu o sa iti manance acasa ce n-ai vazut.
andra, trebuie sa doarma mai putin la pranz, doarme la gradi 3 ore??? si cred ca nu au prea multa activitate pe afara si normal ca nici oboseala nu-i! alexiei i-am scos somnul de prnz si ne intelegem tare bine, cu adormire intre 7-9 seara( depinde de programul meu) si trezire dimi 7, este super asa.Si pediatra mi-a spus ca decat sa doarma la pranz mult mai bine seara devreme, dupa ora 21 deja e tarziu pentru un copil de gradi.
ce activitati extra mai faci? 
maria_alexia spune:
Fetelor, am si eu 2 pb cu kinderii, poate aveti ceva idei:
1. cu Ana: are o piele extrem de sensibila. Ii crapa obrajorii de la cea mai mica atingere, frig, vant, paturica... Cum sa ii ingrijesc? Am citit acum pe net si nu cred sa fie dermatita atopica, doar o piele ultra-delicata. S-o dau cu creme zilnic? De care?
2. cu Cristi: are uneori ceva tremurici care ma fac sa-l banuiesc de ceva lipse de Ca, Mg. Cand adoarme are un spasm. Cand se trezeste iarasi cam tremura. La fel cand e flamand, il apuca nervi majori. Acum vorbesc ca o baba, dar daca eu as avea ce are el, as lua Magne+B6 vreo 2 saptamani si m-as drege. Ii dau deja de mai bine de o saptamana Osteocare (=Ca+Mg+Zn) si inca nu vad nici un rezultat (dr. ne-a spus 10 zile pe luna). Aveti vreo idee, sugestie?

coralia76 spune:
Hello,
asa in graba intru si eu...Maria referitor la pielea foarte sensibila a Anei..si cu Andreea pateam la fel cand era mai mica...i se inroseau obrajorii cand ieseam afar si era un pic vant sau frig...Eu o dadeam cu crema de la nivea pentru copii pentru piele sensibila si ii trecea ...pe moment ca apoi la urmatoarea plimbare ii aparea iar si tot asa....dar acum n-am mai observat decat atunci cand au fost chiar frigurile acelea mari de -10 grade si noi am iesit la Paltinis cu ea...despre cealalta pb..cu Cristi nu stiu ce sa zic...
Coralia
dpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)
mihaela_80 spune:
maria_alexia, gama neutrogena are creme f bune pt asa ceva. eu iarna o dadeam pe maya cu crema f grasa pt maini pe obraji si o proteja f bine. ideea e sa aiba grasime si nu apa, care sa ii inghete pe fata. lui cristi mai bine ii faci analize sa vezi cum sta cu ca si mg, daca e pe minus tare poate trebuie sa ia mai mult de 10 zile pe luna. (sau deloc)
meems, imi pare bine ca ti-a trecut raceala.
ioana, insanatosire grabnica si tie!
anda, te inteleg perfect. e greu cand are copilul mai putina nevoie de somn decat tine. si la mine e la fel, ma prabusesc seara dupa ce o culc pe ea, iar dimineata ea imi da trezirea.
roxi, bafta cu sursele alternative de venituri, la mai mare :)
mara95 spune:
salut!
noki, mersi de ajutor!
; de 2 zile sunt in vrie: Slumdog.Millionaire, The curious case of Benjamin Button, twilight, Revolutionary.Road,
;
felicia, si flavi e in perioada in care tb sa i se dea cu lingurita, nu vrea sa manance singura "ca e obosita";am crezut ca e din cauza lui andrei, ca lui ii eu dau sa manance,, dar cred ca asa e trendu'
maria, flaviei ii dam cavit junior pentru ca nu prea mananca lactate
soanso spune:
salutare,
la Cluj ninge! nu mai scapam de frig,zapada,vant!
eu tb sa ma "laud" de azi sunt in concediu medical...am laringita,ma doare gatul pe tot esofagul,nu am voce deloc,nici saliva nu o pot inghiti si mai am si secretii
,iau antibiotic 7 zile!
a cazut Sorana si are o julitura in genunchi de toata frumusetea,cu ce as putea sa o dau , e nitel inflamat.
filme am vreo trei programate pt vizionat pe maine![]()
Feli,frumoasa productia,ma gandeam cum ar fi sa facem un concurs cu cele mai frumoase plante cultivate in ghiveci![]()
Leea,cum e T cu constipatia,e bun tratamentul dat de Miu?
Miha80,e totala Maya, tb sa recunosc ca ma lasa "masca" unele replici deale ei.tu cum te mai simti?
Cata, indiferent ce haine porti durerea esti si ramane in suflet,e draguta Bia cum isi aminteste de bunicul ei .au trecut deja 6 saptamani?
maria_alexia spune:
Aha, ma gandeam eu ca mai sunt domnisoare cu tenul sensibil prin colectie
. Crema de vant si vreme i-am luat si eu, dar... cam uit s-o ung cand iesim
si de asta as simti nevoia a ceva care sa repare la nevoie. Deci nici crema hidratanta nu e ok, ca la asta ma gandeam
.
Mara, merci ca mi-ai adus aminte de Cavit. Am si eu o cutie prin camara, parca a gustat printul o data (servita pe post de ciocolata, e drept
), ia sa mai incerc eu... ![]()
Curious case of Benjamin... am vazut jumatate si zau daca mai am chef, forta, interes sa vad si restul. Poate daca-l inghiteam pe tot dintr-o data imi pica mai bine. Aaa, si am citit intre timp si www.dilemaveche.ro/index.php?nr=263&cmd=articol&id=10130" target="_blank">o cronica cu care sunt intrutotul de acord ![]()
In rest, daca avem noroc mai vizionam cate un Lost, ca e scurt si eram fani
.
catutza spune:
hello!
Anca , multa sanatate, sper sa nu ia si Sorana de la tine . Pentru genunchi nu stiu cu ce sa ii dai
Bia mea de exemplu acum are o mare julitura in cot si ii dau cu crema de galbenele
Roxana , succes in afaceri, sper sa fie bine si sa aveti profit 
Anda , ce bine ca doarme Nichita la pranz, Bia mea abia impusca la gradi cate o ora maxim de somn
Anca , a trecut o luna de la moartea tatei, dar inca nu-mi vine sa cred 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala