Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 20
Doloress spune:
Fetelor, eu am zis numai sa nu fortam copii pe olita, in rest e OK. Ma impresionase ca Iulia scrisese ca o pusese pe olita si Mufita nu prea voia la inceput, se tinea cu manutele de ea. Ce sa zic, am vazut poza cum sta ea fericita acolo, daca ii place nu-i problema. Atata doar ziceam de obligat ca nu e bine, cum zicea si Cleo ca intervine apoi aversiunea. Si am mai zis care a fost experienta mea, acuma nu am doar minte de gaina sa-mi imaginez ca la fel va fi la fiecare din copii. Toti copii sunt unici si diferiti. Ca dovada sora-mea nu a avut nici o problema si a fost la fel educata si obligata. Deci nu critic pe nimeni. Peace man! 

![]()
Victoria_mami spune:
Gabita, e mai bine ochiul, mersi de intrabare. Azi nu mai doare si am putut sa-l deschid, desi pleoapa e super-umflata de atata lacrimat, cred.
Daddy a plecat azi-dimi
si nu-l vedem pana duminica cealalta (in 29)
si deja ne e dor de el.
Victoria e super maraita, mai, fetelor, plange si maraie intr-una. Dimineata am incercat sa o adorm si nu a vrut, desi nu-si putea tine ochisorii deschisi. Dupa ce a plans o ora jumate, am imbracat-o si am scos-o afara, desi azi e frug rau... in 5 minute dormea! A dormit vreo 45 minute , apoi iar juma de ora mai tarziu apoi pe la 4 pm a inceput iar circul... acu' iar plange, tre sa fuuuuuug
_
Victoria Isabella 
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Doloress spune:
Mai voiam sa va copii ce zice Francoise Dolto despre olita si gata, nu mai zic nimic :
"Doar in jurul varstei de doi ani, in momentul in care copilul e in stare sa urce si sa coboare singur o scara, o scara de zidar, pana la ultima treapta de care se prinde cu mainile, doar atunci sistemul sau nervos este dezvoltat suficient pentru ca el sa poata, daca este atent, sa-si controleze reflexele sfincteriene.(...)
Oricum este intr-adevar pacat sa pierzi atata timp cu olita cand sunt atatea lucruri de facut pentru ca mainile, gura, vorbirea, intregul corp sa castige in indemanare. Cand copilul isi foloseste mainile, cand se misca usor si isi coordoneaza liber si fara efort miscarile, cand are un tonus bun si vorbeste bine, ajunge sa vrea singur sa nu mai faca pe el, sa procedeze ca adultii si sa mearga la toaleta. Profit de ocazie sa spun ca olita nu ar trebui niciodata adusa in bucatarie sau in camera copiilor. Aceasta trebuie sa aiba locul ei in baie, cu exceptia noptii, iar copilul sa mearga intotdeauna la baie cand are nevoie si nu in incaperile unde se sta si se mananca."
Si gata, nu va mai bat la cap cu olita ![]()
cleo78 spune:
doloress, da , si asta e o treaba care tre sa o notez: olitza in baie, langa wc unde face mami, si langa litiera unde face pisica.
niatsa
ghiciti cine s-a trezit devreme
ghiciti cine zice ca il doare capu' - da' io zic ca baga scuza sa nu vina cu noi la pediatra. Il las acasa, i-am dat un nurfen si paracetamol, dar dupa aia sa vedeti ce il alerg pe tati
, sa nu faca pe defectu' taman in weekend, cand am nevoie de el...
edit: desiree, lasa ca vine tati in curand... AMR putin. Aveti prietene cu care sa va vedeti cat mai des? iti poti organiza acu toate 'shuetele' ca fetele... sa mananci tot ce vrei, sa nu gatesti si sa tii cura de slabire....
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Reallaura spune:
Neata fetele
In primul rand un pupic lui Belleane, acum am vazut postul ei ca ieri am citit in fuga. Eu si Sis eram apropiate si cand nu aveam eu bb si-l imparteam frateste pe David!
Dar sper totusi Sa fie doar o parere a ta cauzata de lipsa de timp si de faptul ca va vedeti mai rar. Pentru ca cea mai frumoasa relatie e cea in familie: frati-surori, mama, tata-copil.

Cleo wow, amintiri de la 7-8 luni, de la 1 an??? Eu cele mai vechi amintiri le am de pe la 4 ani. ei, acu, daca-mi fortez memoria...
glumeam
Alysh ti-am mai spus, sa ma inveti sa pap fructe de mare, mie parca-mi stau in gat...alaltaieri comandase Bogdan pui cu creveti si somon de la trattoria asta de langa noi, abia am inghitit 3 guri!
Ma gandeam la tine. Imi pare rau ca te-a capiat Vlady, avem si noi momente d-astea...ofof..se fac ei mari!
Si al meu e fixat pe tzitzi, aseara cand am plecat la intalnirea cu fetele mele a plans 1/2 h...
Doloress merci de info cu olita/baita..ti-am spus ..binde ca mai faci tu conspecte
Acusi va las, fug la epilat, apoi mergem in ikea ca vreau sa luam un covor mai moale in sufragerie pt Mirci si alte chestii.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Pai mai Cleo, cred si eu - cui ii place sa se trezeasca devreme in weekend? sa fie plimbat pe la doctor si pe la expozitii de bebelusi
Miss, felicitari pt locul unu!
Vezi ca nu-s moderatorii chiar asa "oamenii negri"
David e un scump in filmulete -- cum poti sa-i zici posedat?? se bucura si el, ca-i cu mami si tati - e tare dragut
Gabitzam, am mers cu masina la Romexpo - da' am prins aglomeratie la Arcul de trimf, apoi pe Marasti (sau cum se cheama starda aia cu tramvaiul) - zapaceala mare cu santierul din fata Romexpo - in fine, m-am descurcat pana la urma!
Chinabulina, da ti-ai amintit bine, eu ziceam de Grecia.
Mergem in Creta, mai exact in sudul insulei - ca noua ne-a placut mai mult decat partea nordica.
Am mai fost de 2 ori cu Lara - anul asta e premiera pt. Annika - oricum la 1 an, sunt mai tematori, le e cam frica de apa, de valuri, abia de la 2-3 ani incolo e distractia maxima - nisip, balaceala.
Magnetism, ziceam sa-mi trimit si eu sotul cu tine/voi la munte.
Da, mi-a zis ca o sa mearga vinerea viitoare la ski in Austria - asa ca, am rezolvat "setea" de schiat.
Copiii nu-si mai amintesc perioada de bebelusi da eu cred ca diverse momente ii marcheaza - le raman in subconstient si pot face legatura mai tarziu cu diferite situatii si sa reactioneze prin plans, teama, furie, frustrare etc.
La multe lunite sarbatoritilor de ieri (20) si celor de azi Cosmin, Tudor!
Adriana
gabitzam spune:
Miss are dreptate sa fie sceptica cu concursul, s-a intamplat si inainte. Acum s-a terminat doar votul user-ilor, nu si concursul. Urmeaza votul moderatorilor, care la randul lor dau note primelor, nu mai stiu, 5 sau 10 poze iesite dupa votul user-ilor. Iar ponderea notelor moderatorilor este de 60% din nota finala.
Alysh, multumesc 
Fac imediat capitol nou.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
gabitzam spune:
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2