Stie cineva ceva despre acest ulei de primula cu vit. E? Mie mi-a fost recomandat pentru mastoza fibrochistica bilaterala si il iau de trei saptamani. In ultima saptamana am inceput sa am ceva dureri de ovare si as vrea sa stiu daca i s-a mai intamplat cuiva acest lucru, sau e doar o coincidenta!
Nu prea am gasit discutii despre aceste pastile...
2009 este anul in care voi reusi!
Tamisor
, eu am luat ulei de primula anul trecut cateva luni, este recomandat ca adjuvant in endometrioza, pe langa multe alte suplimente. Nu am avut niciun afect advers, nu am simtit nici dureri de ovare. A fost ok.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
!
Asa de optimista sunt ![]()

Si fetita noastra 

Poate ca ma dor ovarele din cauza ca sunt in perioada ovulatiei, cu toate ca nu am avut asemenea simptome pana acum! Ma gandeam ca dupa ce am problemele pe care le am, sa nu mai dau si in altele si sa se amane si FIV-ul!
Multam de raspuns!
2009 este anul in care voi reusi!