Europarlamentar DC?
Eu as vota pentru un parlamentar de tip nou - aproape de lumea mea: un reprezentant DC.
Ce ar fi sa ne gandim la asta?
Eu as vrea sa ne reprezinte Marius sau desprecopii ca europarlamentar. Ce parere aveti?
Raspunsuri
ionica spune:
Oana, mai intai dezvolta ce inseamna un europarlamentar.
sunt de acord ca Marius sa ne reprezintedar nu cred ca ar vrea el atata bataie de cap,ne are deja pe noi mamele ..
Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
misha71 spune:
Mai dar ce succes are Marius prin guvernele DC Deja sint invidioasa!
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Ramonika spune:
chiar ca e o idee buna.
nu stiu exact ce meserie are Marius, jurist poate? oricum se pricepe la treburi din astea.
unde e Marius, sa vedem ce zice
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
muffin spune:
mda, prea putin interes pentru subiectul asta.
Adica, de ce sa ne gandim noi la ceva ce ne-ar ajuta si reprezenta - si sa gasim alternative la politicienii de cacao care dau cu semnatu de obicei - si sa nu ne fie ciuda ca nu suntem noi propusi?
Haideti cu autopropuneri macar.
beshter spune:
Citat: |
citat din mesajul lui muffin sa nu ne fie ciuda ca nu suntem noi propusi? |
muffin, imi pare rau dar nu te pot propune. Sa nu plangi, te rog.
Motive:
1. Ca sa intri pe liste, trebuie sa iesi din partid, ca asa e declarat pitzipoanka sefa si ce face ea e lege. NU ma intreba care partid ca s-ar putea sa-ti raspund.
3. Fraza citata da dovada de o schema de gandire atat de profunda incat depaseste cu mult rudimentele conceptuale de care sunt in stare niste parlamentari. Chiar si Euro-.
You cannot both dance and not pay the piper.
Ramonika spune:
ai sarit motivul nr. 2.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
beshter spune:
citat din mesajul lui Ramonika ai sarit motivul nr. 2. |
Bine-am facut.
You cannot both dance and not pay the piper.
iileana spune:
citat din mesajul lui muffin mda, prea putin interes pentru subiectul asta. |
Daca l-ai muta acolo unde ii e locul, la okiul vinat+glumitze, poate ar fi mai mult interes.
marius spune:
Ma faceti sa zambesc. Am fost extrem de solicitat cu jobul in ultima perioada. Tocmai de vreo 2 luni reorganizez structura de management financiar si dep informatic al unei firme cu o cifra de afaceri notabila si o dinamica si mai si. Adica m-am bagat la frecus de unul singur si acum nu-mi mai vad capul. Trebuie sa va spun ca succesul sectiunii juridice de pe acest site poarta in spate si ambitia mea de ani de zile motivata de lipsa de informatie a marii majoritati a oamenilor de furia mea impotriva sistemului birocratic dus la extrem, de inversunarea mea impotriva lipsei de cel mai elementar respect al multor persoane care lucreaza in sistemul public fata de omul care in ultima instanta ii platesc prin taxe si impozite, poate si inversunarea impotriva sistemului si a ritmului mult prea lent al schimbarii acestuia. Asa incat Da asa este mi-am petrecut extrem de multe ore din timpul liber pentru a aduce macar o clipa de multumire cuiva nu conta cui, oricarei persoane care pur si simplu avea (are) nevoie de ajutor. Nu pot sa nu recunosc faptul ca am zambit de multe multe ori cand am vazut ca am reusit. In egala masura trebuie sa va spun ca sunt inconjurat in viata privat virtuala de colaboratoare profesioniste fata de care am cel mai profund respect, si care culmea lucreaza pentru voi tot din timpul lor liber si tot cu relativa aceleasi motivatii. Sunt oameni deosebiti care ma fac sa ma simt fericit stiindu-i acolo undeva la o distanta de un click. Imi furnizeaza incredere. Fara sa-i nominalizez profit de ocazie sa imi ridic palaria in fata lor. Multumesc!
Pe de alta parte trebuie (nu pot sa nu spun) ca de atatia ani de zile am poposit pe acest website, am crescut odata cu el a devenit in mod implacabil si ireversibil parte din viata mea. Este in mod cert o bucata din mine. Uneori viata ma obliga sa intru mai succint o spun cu regret insa tot revin pe aici. Nu uitati ca dincolo de mine exista suportul tehnic si partea editoriala si va sigur ca este de multe ori un calvar o munca deloc usoara, dar asta e. Bucurati-va si desfatati-va pe meleagurile www.desprecopii.com
Partea cu europarlamentar DC....
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Germina spune:
Marius, un sincer MULTUMESC! Nici nu stii cat de folositoare mi-a fost mie si celor carora le-am indicat, informatiile tale.