Filme potrivite pentru pitici

Filme potrivite pentru pitici | Autor: ralcat

Link direct la acest mesaj

De cand i-am pus piticului "Sunetul muzicii" vrea mereu sa-l vada. Dar deja stie multe din melodii, ca sa nu mai zic ca oricat de mult imi place mie de Christopher Plummer ... ce-i prea mult strica.
Ma gandeam cum sa mai diversific un pic oferta cinematografica, dar cu filme potrivite pentru varsta lui, are 3,5 ani
Noi nu avem cablu, asa ca televizorul merge doar pe dvd, putem alege la ce ne uitam si ma gandeam ca mai bine canta Edelweiss decat mereu Tom si Jerry (desi sunt super faine comparativ cu oferta contemporana de desene animate).
Ma gandeam la Mary Poppins si la Vrajitorul din Oz? Voua va mai vine vreo idee ?

Fa Doamne o minune !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Cartea junglei si alte dvd cu animale.noi avem ,,porcul wilburs,,e o poveste frumoasa si cu cateva cantecele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Dar copilul stie romaneste? Daca da, iti recomand Veronica, Veronica se intoarce, Maria Mirabela, Mama, Cartea junglei, Tarzan ( desene animate ) Lazzy Town ( la baietelul meu are mare succes ) Robin Hood ( desene animate ) neaparat Cars , la astea cred ca s.ar uita cu placere sant filme pt varsta lui.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Cupilu e roman asa ca vorbeste numai romaneste in casa.
Saru mana de idei Monica. Nu ma gandisem la Veronica si Maria Mirabela :), desi mi-au placut teribil. Cat despre desene animate ... avem pe alese, Thomas (un alt favorit), Disney clasic tot ce se poate, desi la frumoasa din padurea adormita se sperie la pasajul cu vrajitoarea. Dar vazandu-l ce incantat e de Sunetul muzicii si ce frumos canta cu ei m-am gandit sa va cer si voua sfatul.

Fa Doamne o minune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Germina spune:

La noi la mare pret este Peter Pan. Sustin si eu Veronica si Maria Mirabela. Si parca am citit pe undeva de curand ca cei de la TVR au facut un DVD cu Harap Alb (Florin Piersic).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Germina spune:

Uite aici:
http://www.tvrmedia.ro/produs/de+as+fi+harap+alb_orn.html

Mergi la inceput