Durere mare si tradare

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Andreea, nu stiu cum s-a terminat gratarul de ieri dar eu as incerca sa ii mai acord o sansa, dar in conditiile mele.
Incearca, poate realizeaza cat de mult va iubeste si se va schimba.
Iti doresc numai bine!

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

Din proprie experienta iti pot spune ca oamenii nu se schimba, in proportie de 98%. 1% se schimba. Cum iti poti da seama daca ai in fata un exemplar din cei 1%? Greseste o data, il ierti. Greseste a doua oara...nu a invatat nimic, nu se va schimba, face parte din cei 98%. Desigur, a mai ramas un 1%... cazurile rare. Sper din tot sufletul ca sotul tau ar putea face parte din acel 1%, caz rar ... asta in cadrul optimist al discutiei. Sincer, ma indoiesc, recitind datele problemei. Sfatul meu... sa-ti vezi de viata ta si a copiilor. Dar asta este sfatul meu, nestiind de fapt toate datele problemei. Parerea mea sincera este sa apelezi la ajutorul unui psiholog, nimeni de aici nu te poate ajuta cu adevarat. Si ar mai trebui sa vrei sa te ajuti singura, cred ca inca nu esti dispusa sa faci asta, cel putin asta inteleg din postarile tale.
Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

nu te impaca cu el sub nicio forma! o persoana fara scrupule ramane o persoana fara scrupule!! este un dobitoc si asa o sa ramana. daca il ierti si acum o sa-ti fie si tie mai greu si copiilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrusca13 spune:

Giulia, nu s-a intamplat nimic dupa gratar. Eu m-am ocupat de baia copiilor iar el a plecat acasa la el. Deci, suntem departe de a ne impaca. Ma sperie foarte tare o impacare, chiar mai tare decat divortul. Poate o sa ziceti ca este un cliseu, poate ca este.. ma gandesc totusi cat de mult il iubesc copii. Ei nu stiu cat rau mi-a facut si poate nu vor stii vreodata, ei nu au nici o vina ca tatal lor e un dobitoc care nu stie sa-si tina pantalonii pe el... dar pe de alta parte ma gandesc si la mine, nu cred ca voi mai fi vreodata fericita langa el. Este o lupta imensa in sufletul meu si sincer nu stiu cum voi iesi din ea

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Andreea, fa ce simti. Nu trebuie sa asculti ce sunem noi pe forum, ci sa iti urmezi inima si ratiunea. Sau in ce ordine vrei tu sa le pui. Tu traiesti cu el daca va impacati, sau tu traiesti fara el, daca divortezi. Mi se pare prea mult ca cineva sa spuna "nu te impaca cu el", atata timp cat nu e in locul tau si nu stie ce este in sufletul tau. Poti veni pe forum sa povestesti, sa te descarci sufleteste, dar decizia ia-o in functie de ce simti tu, nu de ce sfaturi primesti aici.

Alexandru, tati de 3 copii perfecti
(un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

buna andrusca13.eu am25 de ani nu sunt casatorita dar o sa am un bebe in septembrie.probabil te intrebi cum cu cine etc.a, sa-ti spun povestea mea pe scurt atat cat o sa pot.eram cu EL de 4 ani cand am avut un accident in care mi-am pierdut ambele picioare.ma ajutat in primele 6 luni a fost langa mine dar dupa era singura persoana care ma facea constienta de handicapul meu.mi-am luat un ap si m-am mutat cu el,6 luni a fost destul de bine pana a cunoscut o tipa care ma jignea tot timpul ma facea schioapa ,handicapata si sa-l las in pace.dupa un an jumate de la accident m-am despartit de el,a fost greu dar am trait cu speranta ca o sa fim impreuna.pana intr-o zi cand a venit la mine dupa revelion,ne-am culcat impreuna si mi-a cerut 500 de euro(care ii aveam de la sora mea geamana) ca are datorii la tigani.binenteles ca iubindul inca i-am dat cu promisiunea ca o sa-mi dea inapoi curand.nu am mai vazut nici un ban si am zis punct.am cunoscut pe altcineva de care m-am separat dupa ce am pierdut un bb din cauza stresului etc.el sa insurat cu respectiva si au plecat din tara.anul trecut prin vara am aflat ca ar fi bolnav si binenteles ca am zis sa-l sun ca o amica.in sept-oct sa intors singur acs,doar putin bolnav nu cum se auzise ca ar fi.probabil singuratatea si disperarea ma impins iarasi in bratele lui si asa am ramas insarcinata cu el.dar pe el nu il vreau nici macar in vizite ocazionale.de ce?pai ca am facut iarasi prostia sa-i dau niste bani(care erau pentru protezele mele)si cand am plecat sa-mi fac protezele in alta tara nu aveam bani toti sa le platesc.nici in ziua de azi nu mi-a ia dat si am hotarat ca un astfel de om nu merita sa fie tatal copilului meu si nici sa aibe placerea de a fi langa noi.cede-ma ca vei putea trece peste toate,eu inainte nu-mi vedeam viata fara el eram disperata dar uite ca a venit clipa in care el ma vrea si eu nu.avand copilasi langa tine ai un motiv in plus sa mergi mai departe.te pup si sper ca acum esti mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrusca13 spune:

madalina84, imi pare nespus de rau ca ai trecut prin asa ceva. Esti o femeie puternica daca ai reusit sa treci peste atatea lovituri ale vietii. La un moment dat si eu am crezut ca sunt dar m-am inselat. Cel mai greu este atunci cand fetita mea ma intreaba "cand vine tata" sau "tata de ce nu mai sta cu noi" si parca toate astea nu ar fi de ajuns acum cateva zile mi-a spus ca ea il iubeste foarte mult pe tati si vrea sa mearga la el. I-am spus ca daca ea isi doreste acest lucru poate sa o faca si ca tata o iubeste la fel de mult. Baietelul plange foarte tare cand el pleaca, abia il pot linisti si m-i se rupe inima. Eu inca nu am reusit sa-mi dau seama ce mai simt pentru el sau daca mai simt ceva. Aceasta e cea mai mare problema. Uneori il vreau langa mine alteori as vrea sa fug undeva sa nu mai aud de persoana lui.
Iti doresc sarcina usoara, sa ai un bebe sanatos si sunt sigura ca el iti va umple viata de fericire. pentru curajul tau, esti de admirat!

Andreea si cei doi ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dcepf spune:

Buna Andrusca,

Nu te impaca cu persoana asta.Nu le va fi copiilor mai bine cu tine distrusa, umilita, nefericita, frustrata.Au tata, nu le duce grija atat de mult, nu a murit, atata timp cat totusi vine sa ii vada este ok pt ei.Cand vor fi mai mari vor intelege.El va calca iar stramb, si de data asta cu mai mutl curaj pt ca te-a avzut ca esti slaba si te-ai intors al el tu te vei simti inca si mai cumplit decat in scena aia in care il tundeai ca sa vina la intalnire, vei tipa la el, el la tine..si asta vor vedea copii.Mai bine sa fie liniste in casa decat asa ceva.

Iti doresc sa fii fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Of, ma uit mirat cu cata usurinta dati niste sfaturi categorice, fara sa traiti viata celei in cauza. Cand problema scrisa pe forum nu este decat un singur aspect al vietii lor.
Nu spun Andreea, impaca-te cu el. Chiar daca stiu cel mai bine ca scuza lui e valabila. Dar nu e suficient cat sa traiesti cu ea. Dar nici nu pot spune, nu te impaca cu el, divorteaza, uita-l. Ptr ca este evident ca nu esti pregatita sa faci asta.
Citesc uneori pe forum, si ma abtin sa raspund. Ptr ca in timp am ajuns la concluzia ca dam sfaturi prin prisma propriei experiente de viata. Iar din experienta mea de viata, nu am prea multe sfaturi de dat, Andreea, caci am zacut in trecut fara sa ma pot rupe, mult si bine. Dar cand m-am rupt eram cu totul pregatit si vindecat. Pana nu vei gasi in tine resurse sa mergi mai departe, te va durea, orice vei decide. Ptr ca il iubesti. Inca. Iubesti imaginea lui din mintea ta. Nu realitatea. Dar iubesti inca ceva ce tine de el. Si vei suferi orice vei alege. Ce simti nevoia sa faci? Acum? Sa te refugiezi langa el si sa opresti timpul? Sa nu mai analizezi prezentul? Asta fa. Si cand clipa aceasta se va destrama, cauta resurse sa mergi mai departe. Nu te forta. Lasa iubirea sa plece de la sine. Iubesti un om care te-a dezamagit. Si te dezamageste iar si iar. Dar pana nu stergi din sufletul tau imaginea care ai creat-o, te vei agata de ea. Si te va durea.

Alexandru, tati de 3 copii perfecti
(un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Madalina multa bafta in continuare sa ai parte de un bb frumos si sanatos. Ce ai povestitit tu imi aduce aminte de un caz al unei fete tot din Pitesti care a ramas fara ambele picioare din cauza unui accident si prietenul ei ramasese langa ea, cazul era mai demult si era prezentat la OTV.
Andrusca nu pot sa-ti spun decat curaj sa mergi mai departe si sa iei decizia cea mai buna, iti doresc sanatate ca este cea mai buna decat toate, sa fii puternica sa iti cresti cei 2 copilasi pe care ii ai.
Alex2 sunt de acord cu tine. Nu putem spune noi ce este mai bine ptr ea, acest lucru numai Andreea il stie.

AURA

Mergi la inceput