103 oameni celebri, cautati-i
Raspunsuri - Pagina 2
columbiana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui muffin Intotdeauna m-a fascinat megalomanismul romanesc. De ce crezi tu ca din 103 oameni importanti ai istoriei - ar fi putut fi mai mult de 1 roman? Da - meritau sa fie 101 romani nu-i asa? Ca ce se facea lumea fara Romanica? De ce cred asa de multi romani ca sunt geniali ca popor? Chiar vi se pare ca traiti inconjurati de oameni geniali? Remarcati pe pielea voastra beneficiile de a trai in mijlocul unui popor ales si genial - ca al romanilor? Hi hi, sfanta naivitate |
mey, intr-o lume fara Romania tu n-ai fi existat, nici forumul asta, deci categoric ar fi fost lumea mai saraca.
btw, nu exista un pop'up, ceva pentru cei care zgirie retina cititorului scriind Romanica/Romanika?
Alexia27 spune:
Pai e vorba de oameni celebri, nu? Shirley Temple si Bill Gates sunt si ei celebri. Ca si Bin laden de altfel. Nu e vorba de artisti/muzicien/scriitori etc celebri.
Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!
ionica spune:
Alexia,
atunci lipseste Hitler si alti dictatori si criminali.De ce sa nu-i numim celebri fiindca au participat si ei la istorie nu?
Mie personal mi se pare o crima pentru societatea americana sa-l numiti pe Ben Laden celebru fiindca a omorat 3000 persoane in dor o singura zi.
Dar am inteles ca panza este facut a de un pictor chinez si-i inteleg pozitia anti-democratica.
Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
Alexia27 spune:
E o mare amestecatura, ce-i drept, asa putea sa gaseasca nu 103 ci 103000 de oameni celebri. Iar cei mentionati de tine sunt si ei celebri, celebri insemnand cunoscuti. Aaaa, ca faima vine de la multe crime si nenorociri, da, de acord cu tine, dar nu asta era ideea picturii. Adica nu erau personajele categorisite in buni si rai sau asa da! asa nu!, este un conglomerat de de toate din toate timpurile.
Pe mine chiar m-a amuzat sa stau sa caut printre ei.
Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!