Angelina il prinde pe Brad cu nanny...
Raspunsuri - Pagina 2
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii www.supereva.ro/vedetesupereva/upload/Ciudatenii/nanny.jpg" target="_blank">aici o poza cu Brad si nanny-ul Angelinei. Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire. iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ |
Foarte amuzant !
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
lisaelisa spune:
Ca multi altii, si eu am fost socata cand am aflat ca Brad a parasit-o pe Jen si am urat-o pe Angelina pt ca i-a despartit.
Ce sa zic : dupa fapta si rasplata...
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
XIO spune:
Eu nu inteleg de ce sa nu-ti placa sau sa te enerveze cineva pt. ca si-a lasat partenerul/partenera.
Parca ar exista o obligatie sa ramai cu pers. X toata viata.
Dragostea trece , e normal ca fiecare sa-si traiasca viata , avand numai una e pacat sa o irosesti.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui XIO Eu nu inteleg de ce sa nu-ti placa sau sa te enerveze cineva pt. ca si-a lasat partenerul/partenera. Parca ar exista o obligatie sa ramai cu pers. X toata viata. Dragostea trece , e normal ca fiecare sa-si traiasca viata , avand numai una e pacat sa o irosesti. |
Xio,
Cat cinism !
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
Delia21 spune:
Da,..decat sa stea impreuna si sa-si manance nervii unul altuia,...mai bine despartiti.Nici eu nu cred in "pana cand moartea ne va desparti" ci "pamna cand moartea sentimentelor noastre " ne va desparti.ce,trebuie sa ne condamnam la nefericire pe viata?Incerci sa vezi daca se poate repara carutza,....si daca nu,...de aia s-a inventat divortul.
conchita spune:
citat din mesajul lui lisaelisa Ca multi altii, si eu am fost socata cand am aflat ca Brad a parasit-o pe Jen si am urat-o pe Angelina pt ca i-a despartit. Ce sa zic : dupa fapta si rasplata... lisaelisa mami de ingeras dragalas |
iar eu m-am ofticat cand s-a insurat cu mediocra de jen si m-am bucurat cand in sfarsit si-a gasit o femeie pe potriva in angie. a facut barbat din el. apoi, nu cad decat casele subrede, brad si jen-leno aveau vieti paralele vreo doi ani inainte de angie, si brad nu a inselat-o pe patetica aia de jen, intai s-au separat. ca s-a indragostit de angie?? pai si io m-am indragostit de ea.
pe mine ma calca jen asta pe nervi la culme, ce model e ea pentru femeile-fan? ca trebuie sa-ti tarasti exul prin noroi si sa-i bestelesti aleasa ani si ani de zile dupa divort? si mai amesteci si copiii in circ? brad si angie nu au luat oscarul doi ani la rand din cauza circotecii facute de jen si a felului in care a intors opinia publica anti-brangelina. or astia doi sunt actori, jen nu e.
cat despre aiurelile cu nanny, mai bine uitati-va cine a inceput zvonul si hai sa fim seriosi, brad are un record impecabil de monogamist.
Mindy spune:
Mie imi place Angie, e foarte frumoasa si asta se vede - arata bine in aproape orice poza instantanee - din viata lor de zi cu zi, surprinse de paparazzi.
Dar tre' sa recunoastem ca Jenica are un corp beton!
Povestea asta cu nanny cred ca e o mare scorneala.
lisaelisa spune:
E, fiecare cu gusturile sale..
Mie chiar nu-mi place Angelina, din punctul meu de vedere este urata si vulgara. Iar, din ce vad eu in poze, Brad s-a uratit.
Viata de familie cu 6 copii nu este prea roz.
Poate ca o fi facut barbat din el (!), dar daca Jen in mediocritatea ei, ar fi reusit sa ramana insarcinata, ar fi facut si ea " barbat " din Brad.
Dar, fiecare cu viata lui, eu nu stiu ce a fost intre ei si nici voi.
Eu imi dau cu parerea numai din ceea ce vad si aud.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
conchita spune:
citat din mesajul lui lisaelisa dar daca Jen in mediocritatea ei, ar fi reusit sa ramana insarcinata, ar fi facut si ea " barbat " din Brad. |
stiu din interviurile lor.
cu jen a fost despre "cariera" ei. cum am zis, in ultimii doi ani abia s-au vazut, jen fiind ocupata cu ale ei, cum ar fi 4 ore de yoga pe zi, 2 de pilates, 3 cu prietenii, 5 cu shopping si tot asa. lui brad i-a multumit doar la oprah ca o scoate din nevroze de fiecare data, dar cand a luat un premiu, l-a omis suspect. nu erau potriviti de nici o culoare, au diferite interese si idealuri in viata. despre jen nu s-a auzit aici decat cate jde mii de dolari a dat pe nush ce mobila, bijuterie, coafor, de-astea. cu angie auzi numa despre cate milioane de dolari doneaza, cum e implicata in problema refugiatilor, a copiiilor. o arata brad obosit, dar e fericit. uita-te la el ce are in palmares de cand e cu angie, ce filme bune face si cate proiecte lucreaza. nu exista comparatie.
lisaelisa spune:
Buna, Conchita.
Esti foarte matinala astazi.
In rest, nu mai comentez nimic ; nu le cunosc vietile...
lisaelisa
mami de ingeras dragalas