Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (171)
Raspunsuri - Pagina 19
karina1976 spune:
Suntem si noi prin zona.
Mai rau cu timpul, insa citim des, cu scrisul stam mai prost ...
Ank83, sa fie intr-un ceas bun si sa va fie bine.
Pussi, bafta la gradi, sa fie cum va doriti.
Bianca, imi pare sincer rau ... stiu cum e, am trecut si eu prin asta inainte de Pati. Dar a fost bine apoi ... sigur va fi asa si pentru voi ...
Felicitari mamicilor cu bb2 la purtator! Sa aveti parte de sarcini usoare si bb sanatosi.
Noi ca de obicei, teroristi ... facem ziua si prostia ... dar macar e sanatoasa si asta conteaza mult.
Asteptam sa vina primavara / vara si la noi, ca asa iarna lunga de mult nu am avut.
Corina -
de
Paul - 04.06.2002 si
Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
ellis spune:
buna seara!
ROXXY - vezi ca am citit de polen ca s-ar da cam o luna si apoi pauza; 1/2 lingurita pe zi; eu i-am dat vreo 2 luni la recomandarea doctorei, dar facem o pauza acum; sper sa nu raceasca imediat
... bagat azi 2 voturi pt Matei!
MAI DA CINEVA POLEN COPIILOR?
ANK - ma bucur tare ca va e bine!
DANY - am cam stat pe afara, e drept, dar gatesc noaptea.
ENI - cam 300 ml lapte/masa.
BIANCA
, bine ca ai eliminat tu, ca trauma si durerea erau mai mari daca te chiuretau; de asta nu te-a durut, ca eliminasei tu...
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
Roxxy80 spune:
Multumim pt voturi
.
Si cam cat trebuie sa facem pauza?
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis buna seara! ROXXY - vezi ca am citit de polen ca s-ar da cam o luna si apoi pauza; 1/2 lingurita pe zi; eu i-am dat vreo 2 luni la recomandarea doctorei, dar facem o pauza acum; sper sa nu raceasca imediat MAI DA CINEVA POLEN COPIILOR? ANK - ma bucur tare ca va e bine! DANY - am cam stat pe afara, e drept, dar gatesc noaptea. ENI - cam 300 ml lapte/masa. BIANCA , bine ca ai eliminat tu, ca trauma si durerea erau mai mari daca te chiuretau; de asta nu te-a durut, ca eliminasei tu...Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita
15+
ellis spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Roxxy80 Multumim pt voturi .Si cam cat trebuie sa facem pauza?
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 15+ |
vb maine cu dr si iti comunic, am citit pe net ca 1 luna, dar mi se pare mult....
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
adaca spune:
Bianca Ma bucur ca ai trecut cu bine si ca nu ai simtit nimic. 

Roxxy Credeam ca numai eu sunt cea care isi pune intrebarea cum a facut rost de 3000 de voturi. Sincer mi se pare cel mai nesigur vot de pana acum.
http://adaca.piczo.com/ http://adaca.piczo.com/ http://adaca.piczo.com/
Concursul continua si noi avem din nou nevoie de votul vostru. Nu va costa numic sa-l votati pe
RARES IOAN (intr-o masinuta cu un mesaj pentru fetite) http://concurs.pampers.ro/profile/6410
Pentru cei ce m-au votat MULTUMESC si un pupic dulceeeeeeeeeeeeeeeeeee
VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
ma bucur ca ati ajuns cu bine...aia mici ce au facut in avion? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 UN VOT VA RUGAM |
cei mici au fost cuminti...au dormit aproape tot zborul... s=au trezit cand treceam peste canalul manecii... si s=au "batut" pe ultima sticla de lapte
...Pana si la altitudinea aia ...erau pusi pe scandal ca nu mai aveau ce manca
...dar atunci a fost ultima jumatate de ora de zbor si am scapat ieftin.. fata de ce au patit alti parinti cu bebelusii lor in avion.. A fost o exerienta ok pt mine.
Raul a stat agatat ca un medalion la gtul lui tasu in prim zi ...si acum inca urla dupa el cand iasa din camera
..probabil nu mai vrea sa il piarda
.Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
popbianca spune:
buna seara....
e noapte in toata regula!
pussi,
tustelor tale....ce dragute tre sa fie....!
adaca, fie vb ca nu am simtit nimic,intradevar, mai mult in suflet decat fizic...doar ca eu ma asteptam ca asta sa doara rau de tot....
ellis, asa m-am gandit si eu...ce e natural e natural
karina, merci de incurajare...imi face tare bine sa aud povesti din astea, cu final fericit...![]()
copila doarme bine...azi a si mancat de toate,desi daca stau sa ma gandesc mai bine cam de 2 saptamani baga, nu mult dar de toate...inca nu o asez pe cantar...![]()
e o rasfatata si jumatate....toata lumea e la picioarele ei...ii tot povesteam inainte de intamplarea nefericita....ca va fi vai si amar de fundicul ei cand va veni bb2, ca-i va cadea si ei rangul....
acum e fixata pe apa, toata ziua ne cere apa in pahare, farfurioare...sa toarne dintr-un vas in altul apa....o mai prostesc si ii mai pun pufarini, cereale....dar nu merge de fiecare data si atunci mai maraie...mergem de 10 ori pe zi la frigider sa vedem ouale, mai luam cate unul si-l punem la "fiert" intr-un vas pe aragaz,toata ziua imbracam si dezbracam papusi,le pupam, le leganam...le culcam, pt . max 20 sec.
duminica am fost la bunicul meu, la tara....manevre toata ziua ..de la vaca la miei, de la miei la caini, de caini la pisici, la gaini,pe strada la gaste...pe tractot brum-brum....mancare a mancat decat seara cand am ajuns acas...si toata seara a fost un "muuu" si "ga" si "mau"(pisica)
ce ma cam calca pe nervi este ca nu mai vrea sa stea in scaunul de masa decat in picioare sau se aseaza cu fundul pe masuta scaunului...o va imbulina cand ii aduc stokke ca acolo nu mai merge...nu are loc de miscare acrobatica, nu se poate ridica in picioare...ultima data cand l-am folosit a fost destul de confuza si indignata...asa ca pana spre sfatsitul mesei am tot bagat la cantecele...dar si asa ultimile linguri le-a servit in mers , spre sufragerie....
acum va las...am laudat-o destul...![]()
![]()
e tarziu....ma duc si eu in patut....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Ank83 spune:
Stiti de ce sunt sokata aici ...ca umbla veverita ,lebada si gasca salbatica in parcuri normale libere si nu da nimeni cu pietre dupa ele![]()
Am sa pun si niste poze cand am sa am nervi sa le incarc pe leptopul asta.... ca ma enerveaza de morrr...ce viteza are.
Azi am reusit in sfarsit sa ii culc pe pitici dupa noul fus orar...ca 3 zile s=au trezit cum se trezeau ei acasa norml la 9 dimineata ...adica ora 7 aici
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
popbianca spune:
ank...,cum ...nu i-a deranjat decolare/aterizare...bravo ! copii tai nu se dezmint! tot la mancare le statea capul...
vreau sa stiu pt.ca eu as vrea sa mergem in concediu cu Ana...dar sotul zice ca avionul nu e optiunea cea mai fericita...eu zic ca masina e mai nasoala...
acum chiar ca ies...si asa m-am cam intins...plus ca-mi lacrimeaza ochii de somn...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Ank83 spune:
Pusii ma bucur de izbanda ta in instanta...mie inca nu imi venise decizia de la directia muncii...dar daca imi vine trag o fuga in tara sa ii dau in judecata 
Bianca nu am cuvinte... esti a doua luna asta pe care o aud ca a pierdut sarcina..Ambele pacientele lui Grig
...Cealalta nici nu apucase sa mearga la el sa isi vada samburelul.. Te admir cat ai fost de puternica..
.. si ca deja privesti in perspectiva
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

... Doamne ce frumos e si cata liniste... si plin de parcuri... Sper sa ne fie bine aici ...sa nu trebuiasca sa mai venim in tara decat in vizita
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)