Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (171)
Raspunsuri - Pagina 10
anacami spune:
Cristina,multumesc!acum o sa fug sa il recuperez pe Sebi (astazi fac engleza la Ioana, dar facem si acasa la noi-asta pe langa lectiile de la gradinita).Eu stau in Dristor, dar mai spre Miraj-Vitan. Titanii banuiesc ca sunt in IOR-Titan,nu? nu ar fi departe nici pe jos, dar totusi fac timp pana acolo; cu masina ajung repede,dar deocamdata in cursul saptamanii imi este greu, ca vin de la serviciu (si in ultimele 3 saptamani am avut si niste cursuri cu un alt progra fata d birou), trebuie sa il iau pe Sebastian de la gradinita (de la 16), sa o pescuiesc pe Stefania de la bunica.Daca se mareste ziua,putem sa mergem in IOR,vom avea suficient timp la dispozitie pana s innopteaza.
Ajungeti si voi acolo? stiu ca Alina si MAria mai vin in IOR, langa lac
Va pupam,fug...
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
cristi07 spune:
mi-am adus aminte ca mi-ai mai zis...deh batranetea![]()
ajung cam de 2 ori pe sapt in titan pe langa policlinica
Cristina si Radu 3.12.2007
popbianca spune:
buna seara !
din pacate pt mine vizita la medic nu a adus nimic bun...din contra ...verdict :sarcina oprita in evolutie...maine seara, chiuretaj....
nu prea pot sa explic starea in care sunt...sunt cam pustiita....atatea vise spulberate!
dar nu ma dau batuta...nu nu!incerc sa nu fac caz prea mare, sa nu ma prea gandesc ...trebuie sa iau lucrurile ca atare....
am iesit....mergem la fini!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si fericita
7+
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca buna seara ! din pacate pt mine vizita la medic nu a adus nimic bun...din contra ...verdict :sarcina oprita in evolutie...maine seara, chiuretaj.... ![]() nu prea pot sa explic starea in care sunt...sunt cam pustiita....atatea vise spulberate! dar nu ma dau batuta...nu nu!incerc sa nu fac caz prea mare, sa nu ma prea gandesc ...trebuie sa iau lucrurile ca atare.... am iesit....mergem la fini! mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si fericita 7+http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
of bianca...imi pare sincer rau...chiar nu stiu ce-as putea spune...daor ca...fii tare si fii sigura ca in curand va apareasi bebica...vad ca esti optimista asta e bine!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si
6+www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ellis spune:
buna seara;
azi am avut o zi grea la serviciu, obositor, nu am apucat sa va citesc deloc;
am rezolvat problema cu branzeturile si lactatele cu Alessia, adica nu ii mai dau deloc vrei 2 saptamani, poate revine la sentimente mai bune;
daca vreti sa vedeti ce imi facea cu branzeturile, uitati aici
prin urmare in seara asta i-am facut o budinca cu dovlecei si a papat fff bine!
mai citesc si revin
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
eu zic sa iti faci griji ca raman restul copiilor fara mancare ![]() propun sa se ia din salar de la buni... sa ii ajunga fetitei ... Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |

Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
CREEM -
manuta oparita;
BINE ATI VENIT LAURA SI ANDREI!
ADRA , intri in: > Lumea copiilor > Jucarii > Jucarii pentru copii intre 0-7 ani > Triciclete & Tobogane , iar pe prima pagina, al doilea produs e tricicleta noastra rosie; vezi ca mai sunt si altele la 240 disney;
BIANCA - tinem pumnii; eu as zice 2 utrogestan dimi si doua seara intravaginal...+ no-spa, o vreme; ai grija!
ce idei de papa imi dati cu carne de manzat; voi face o ciorbita taraneasca, dar ce sa fac felul 2?
Ellis,mami de
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
OOOOFFF, DOAMNE, BIANCA, IMI PARE ASA RAU! UITE CA NU CITISEM PANA LA CAPAT...NU STIU CE SA MAI ZIC, DOAMNE, CE RAU EEEE! FII PUTERNICA, PUIULE, SE INTAMPLA ASTA CAND FATUL AVEA PROBLEME; MAI BINE ACUM, CE SA MAI SPUN! AI GRIJA DE TINE SI FII TARE CA VA VENI PT ANUTA FRATIORUL/SURIOARA PE CARE IL/O ASTEPTATI!
Ellis,mami de
MAMI IN BUCATARIE
Roxxy80 spune:
Imi pare atat de rau. Nu am cuvinte.
Ai grija de tine si de printesa ta. Dzeu iti va oferi cat de curand un al doilea bebe.
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca buna seara ! din pacate pt mine vizita la medic nu a adus nimic bun...din contra ...verdict :sarcina oprita in evolutie...maine seara, chiuretaj.... ![]() nu prea pot sa explic starea in care sunt...sunt cam pustiita....atatea vise spulberate! dar nu ma dau batuta...nu nu!incerc sa nu fac caz prea mare, sa nu ma prea gandesc ...trebuie sa iau lucrurile ca atare.... am iesit....mergem la fini! mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si fericita 7+http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita
14+
Victo spune:
OF, Bianca, imi pare nespus de rau! Putere multa sa treci peste aceasta intamplare nefericita!
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)