Internet de la Romtelecom

Internet de la Romtelecom | Autor: MihaelaV

Link direct la acest mesaj

Aveti Clicknet? In zona in care m-am mutat exista doar posibilitatea asta si as vrea sa stiu daca merge ok sau sa imi iau de la Vodafone internet mobil.

Multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

noi avem, merge ff bine , nu am avut probleme pana acum, de vreun an avem cred sau chiar mai mult un pic.

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Multumesc pentru raspuns Eseea. In ce oras locuiesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

Si eu am de 2 ani, sunt f multumita :incarca f repede, nu mi-a picat niciodata si sunt din Bucuresti.

Mergi la inceput

Bucuresti

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspunsuri. O sa imi instalez si eu pe cel de 6 MB si sper sa fie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Si eu am, e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

E ok, inteleg, dar ce viteze aveti (si sunteti multumite)?
Sau ce aveti si nu sunteti (multumite)?
E cineva care poate compara cu Vodafone (Orange)?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Si eu am tot Clicknet dela Romtelecom, de vreo doi ani. Il am pe cel de 6 MBps...sint foarte multumita, nu s-a intrerupt niciodata, merge foarte bine.

Mergi la inceput

Rufus o sa fac eu comparatia asta in cateva zile ca acum de abia am facut cererea. Eu personal nu am de la Vodafone, dar la cunoscutii care au am vazut ca e f lent. Daca imi amintesc eu bine era un subiect creat de cici unde se vaita de internetul de la Vodafone si vroia sa rezilieze contractul.

Mergi la inceput

si eu tot de 6, nu pot compara cu alta firma de telefonie ci doar cu o firma de cartier de la care aveam internetinainte si care mergea extrem de prosttttttt, de aia am si schimbat.

Mergi la inceput