Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 22
Nausica spune:
Anamona pompa, ce pompa? Care pompa? Sint experta in pompat. Mai intreaba o data, ca poate ma pricep.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
CosmyB. spune:
Anamona e adevarat ce zici tu. La noi nu se permite asa ceva, si am lucrat la stat, nu la particular. In privinta asta sunt foarte stricti, la intrarea in colectivitate se cer o gramada de analize, chiar si ale parintilor. Iar eu ca educatoare daca observam ceva, eram obligata sa chem doctorul sau asistenta. E trist daca se intampla asa ceva ![]()
Pozici
Mamica
de
Maya
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Roxana multumesc de raspuns si de faptul ca m-ai citit. Nu stiu de ce-s asa invizibila, macar de-as fi fost off-topic. Era o dilema la care speram sa primesc niste raspunsuri, de fapt mai mult sfaturi despre cum ar fi procedat alte mamici in cazul meu. Edi mananca foarte bine, slava Domnului, dilema mea era legata de modul de distribuire al meselor pe parcursul zilei. Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi |
Io te-am citit printre picaturi dar nu am ce sfat sa iti dau, macar si petru ca nu snt adepta unui program strict nici penru mine, dar pt un b ebe. Oricum, sunt copii care accepta si copii care nu accepta sa pape a re relativ fixe. Eu cred ca voi hrani o ada in parc, o sa-i dau niste fornetti sau cremwursti in foetaj ceva.
Acum ca am descretit fruntile trimit un
si un
.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
simodina spune:
Giuliana si mie mi-e putin greu sa-ti raspund ca al meu pe la 8 luni abia a avut 3 mese diversificate, pana atunci doar 2 iar mesele de fructe si pranzul le-am dat mai mereu in casa. Oricum eu am folosit la greu geanta termoizolanta cu rezerva de gheatza pentru iaurt pe care i-l dadeam des in parc si pentru fructe. Se pastreaza ft bine acolo si 2 ore la temperaturi mari.
_giulianna_ spune:
Aoleu Ada sincer am ras cand am citit postul tau. Nu stiu daca era de ras (faza cu bunicul cu capul pe masa) dar ai un talent extraordinar de a povesti. Eu nu ma pricep nici macar sa spun un banc, ma intreb cum o sa-i spun lu' fi-miu povesti. Sunt atitalent! Acum am intrat si mai mult in ceata...si eu tot la 18 ii dau legumele (considerata masa de pranz). El pare multumit dar oare e bine asa? O sa incerc si varianta cea mai vehiculata prin carti si prin scheme, dupa fructe sa-i dau legumele. Daaaarrrr daca fac asta si dupa legume iesim afara....dupa ce ne intoarcem ce naiba ii mai dau? Dude?
Offff stii cum e vorba aia: cine n-are probleme, isi face ![]()
Babymom sar'na mult! Chiar ca esti "guru", te citesc cu cea mai mare atentie! Bagat la cap ceea ce ai scris! 
Alexa stiu ca (virgula0 Claudinna i-a dat lui Razvanel sfecla rosie. Nu stiu insa sa-ti spun ce rezultate a avut, n-am fost pe faza.
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexaM Pleeeeeeaseee stie cineva ceva de sfecla rosie? De la ce varsta e ok sa dai la bebe? |
Alexa, eu zic ca fiind o radacinoasa, exact ca morcovul si gashca, se poate da, riscul fiind acela al continutului in nitriti
. Oricum la gust e mai buna ca morcovetele. Mie imi place ca idee, si o sa-i dau lui Dragos cand o sa incepem diversificarea.Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)