Sezatoarea canadiana (136)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Miki lasa, fa-ti curatenia si daca vrei te sun in pauza mea si vb putin despre asta (nu are rost sa iti pierzi acum timpul, nu este nimic urgent ). Daca este mai bine asa pt tine trimite-mi doar nr tau de tel (inca o data, ca l-am pierdut de mult ) si zi-mi cand sa te sun. merci mult

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Olga bine ca a folosit la ceva cearta. Acum gandeste-te si la tine, ca uite ca corpul tau protesteaza la toti nervii. In cate saptamani esti acum? si ai grija de familia ta (adica de Tony, bebe si sot) ca ei sunt cei mai importanti.

Astazi iar am limbarita , recuperez pt luna in care m-am dat la fund.

Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Miki am primit, merci. Am inteles si o sa rumeg la ce mi-ai zis tu acolo, cam asa ma gandeam si eu ca este de fapt.
Eu vreau sa vin pe 3 aprilie, hai si tu ca face bine la pisic.

Pretioasa Ema invinge cancerul.
Te iubim din tot sufletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

nu intru doua zile (aproape) si terminati capitolul. si cu vesti proaste. off.
Ana multa sanatate si vacanta placuta
sunt la munca, mult mult mult de munca (e bine ca e)
simi multumesc de ganduri fetele sunt bine, adica nu mai au febra, doar nasul le mai curge; le duc la daycare
baiatul asta al meu creste ca din apa: acum o luna era cu 1/2cm mai scund decat mine - aseara ne-am masurat si deja m-a intrecut
fug sa mai citesc din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

mona ce zici tu acolo
eu tocmai i-am trimis invitatia sorei mele; sa-i zic sa se duca neaparat la ambasada cu toate actele si asa mi-a teama sa nu-i dea aia viza ca vine ea cu baiatul si sunt numai ei doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Mihaela, am rendez vous pe 2 Aprilie.

Ana, Nelia, Boyd ar fi o solutie dar este asa ocupat... am sunat in februarie si mi-a dat rv pe 21 Aprilie..si acum constat ca voi fi la CM in ziua aia

Eu una de vreo citeva zile numai de morti aud in jurul meu...in plus de ce mai citesc aici.

Roxana, condoleante si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicutza_bb

Citat:
citat din mesajul lui mikiion
Eu sunt super nervoasa cu gradinita, pentreu ca anul trecut am platit( calcul facut cand am facut impozitul) 17 pe zi, ceea ce mi se pare enorm pentru mine. Vorbesc de calculul final, dupa ce scad ce mi-au dat ei la impozit....

Miki cum adica ai platit 17 cad din 35 cad pe zi? Inteleg ca depaseste plafonul acordat, dar totusi daca la o gradi de 25 cad pe zi parintelui i se ramburseaza pana la 7 cad pe zi (dar cineva mi-a zis ca ajunge la 6.25 cad pe zi) inseamna ca subventia este de 18 cad pe zi. Deci guvernul plateste tot 18 cad pe zi si pt gradi mai scumpe de 25?
Nu v-ar avantaja mai mult sa va mutati in alta zona unde sa gasesti mai usor gradinita pt Marc? Poate ca diferenta la chirie (nu stiu daca platiti mult sau putin) ar merita pt linistea voastra.

Fetele care lucreaza in conta am si eu o intrebare: daca platesc gradi cu 25 cad pe zi si cer retur d'impot anticipat la fiecare 3 luni este acelasi lucru cu declarat totul la sfarsit cand imi fac impozitul? Adica daca acum la 3 luni primesc inapoi 1170 cad (exemplu) inseamna ca la sfarsit de an (in cazul in care nu aleg returul anticipat) as primi inapoi vreo 4500 cad, echivalentul diferentei de 18 cad intre 25 si 7 cad? nu stiu daca ati inteles ce vreau sa zic ca am explicat asa alambicat, dar si pt mine este nou, pana acum am platit tot din buzunar indiferent ca era 20 sau 7 pe zi.

Pitilache condoleante

da, ai inteles bine, suma este aceiasi fie ca o primesti in 4 transe de retur inaninte de a da la gradi cecul lunar (asta-i scopul returului anticipat), fie platesti acum cu ce ai si primesti cand faci taxele toti banii odata. Daca alegi varianta retur anticipat, ai sa primesti un releve ptr declaratia de impozit, care contine returul anticipat de inclus in declaratie.

Miikon, e mult 17 cad/zi, insa daca sunteti multumiti eu zic ca merita toti banii

Pitilache, Dumnezeu sa-l ierte pe unchiul tau

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Dana, stiu ca e ocupat, ca si eu am sunat si, dupa ce ca mi-a dat peste RV peste o luna, mi-a dat si intr-o zi in care nu puteam sa merg... e ca un facut, am avut patru RV-uri pina acum si de fiecare data au intervenit urgente si le-am anulat... acum sun si imi da intr-o zi in care am deja programat altceva. Si eu tot nu am sterilet...

Fac si eu o intrebare, cum spun unii: in lumina discutiilor despre relatiile dintre parinti si copii, voi va certati cu copiii vostri!?! Mari sau mici, nu conteaza... Adica atunci cind spun certat, inseamna asa, cum te-ai certa cu un adult, sa simti dupa aia ca ai tras o cearta. Nu neaparat urlete si tipete, si certuri din alea in care argumentele se duc pina in pinzele albe...

Va intreb, pentru ca eu ma cert cu Agata, si daca pina acum admiram curajul ei de a spune ceea ce gindeste si de a nu se lasa numai pentru ca e copil, desi ma enerva, aseara, dupa inca una bucata de cearta d'ale noastre... mi-am dat seama ca nu mai vreau sa ma cert, ca au capatat un aer foarte serios aceste certuri (na, ea creste, eu imbatrinesc) si ca nu-mi place ceea ce se intimpla. Si ma intrebam daca e normal sa te certi cu copilul tau de pe pozitii egale, adica eu spun una, ea trei, ta-su vreo doua la amindoua, ca s-a saturat... si nu ajungem la nici un rezultat.

Hai, ca am si eu probleme, dar mai schimbam registrul... ca si eu, ca si Dana, in ultima perioada aflu numai de boli si morti in jurul meu.

Va pe toate, erau mai multe de spus, dar am atita treaba...

Mimitete, Carmen, i-am spus despre firmele de curatenie lui Octav si, in stilul lui caracteristic si unic de altfel, cica sa-i intreb daca de banii astia il si f... sau il spala si la c... Asa ca, mi-am luat gindul, cel putin pentru o perioada, ca e clar ce a vrut sa spuna... Da' ma fac eu mare!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si noi avem discutii cu Victor, fiindca negociaza totul.

La evaluarea ptr. nivelul cursului de inot, a negociat cu instructoarea distanta pe care trebuia sa inoate.

Si vorbeste intruna, daca il pun sa ma ajute cu ceva, explica intruna:
'Si acum aranjam furculitele, si vom aseza paharele.."
la care sora-sa raspunde "Mamma mia !!"
(asta fiindca am vazut filmul toti 4).

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Eu credeam ca numai a'meu plod e rau de gura de ne termina (adica pe mine, ca ta-su nu sta la negocieri); comenteaza tot; cind l-am anuntat ca mergem la plaja a protestat juma' de zi ca i-am promis Disney (eu i-am promis Disney dar i-am explicat ca nu stiu cind va fi, pentru ca e prea scump pentru acuma); numai dupa ce la scoala au inceput sa glumeasca cu el la serv.de garda si acompaniatoarea sa le ia cu el in geamantane a realizat ca-i "cool" sa mearga si a zis ca-i bucuros; Zilnic e tot o negociere (ce teme, cit timp teme, care joc, care haina dimineata, tot ); cind face cite-o boacana in schimb si incep eu sa-i tin teorie...schimba vorba si devine mielusel;

are o problema...ii plac fetele in fusta si cind a vazut-o pe orto in fustita si ciorapi s-a asezat la ea in brate si a pus mina pe picior ; binenteles mi-a trimis d-na mesaj, ca am avut discutii si explicatii acasa, e greu sa-si inteleaga sentimentele si...creste;

Mergi la inceput