Dragele mele,
Ati auzit cumva de aceasta clinica? aveti niste referite pentru aceasta clinica sau vreu-un medic de la ei?
Eu am o prietena buna care a facut o histerosalpingografie la ei si a zis ca a fost o experienta super ok. voi ce stiti?
eu sunt in cautari intense pentru histerosalpingografie
....a doua!!
multumesc frumos,
va pup,
o seara placuta!
Alina
alina, exista un subiect deschis cu HSG la Medlife. Si eu acolo am facut, in decembrie 2007 , a fost mai mult decat super. Daca nu iti sunt infundate trompele nu simti nimic. Din pacate mie mi-au fost si m-a durut cand mi-a injectat solutia. Dar in momentul in care mi-a introdus siringa in col nu am simtit nimic. Doctorul se numeste Luiz Mendez, nu stiu daca mai este, un dr. foarte bland, care iti explica tot. Conditiile excelente, dureaza pana face hartogaria, fiindca face o spitalizare, dar nu te tine acolo. Eu m-am simtit foarte bine si personalul a fost excelent.
Sper sa iti fie cu folos informatia
Succes
Buna!
Multam de raspuns! Stiu de medlife, am citit si comentariile de acolo, dar din pacate experientele mele proprii de la Medlife ma face sa fiu reticenta...sunt pareri si pro dar si contra....nu stiu cum era in 2007, dar acum s-au mai schimbat lucrurile.
am fost la centrul de la mine din cartier - Favorit, si e o mare teapa! fata de centrul din Grivitei. Luis Mendez nu mai este si medicii sunt mai mult decat aglomerati...fac programari si peste 1 luna!
Nu stiu nu m-am decis inca dar caut in continuare.
despre Elite am inteles ca-ti fac anestezie iv, ca se poarta frumos cu tine si ca nu simti nimik.
multumesc!
Alina