Aspirante optimiste>20 ani(394)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Dymomo77, Camy_pus, buburuza, imi pare atat de bine ca ne vizitati. Poate, poate ne molipsim si noi... Tare bine ar mai fi!
Va pup si eu!

Another day goes by

Mergi la inceput

Cu putina intarziere urez si eu sarbatoritelor Doula si Alexa 1983, La multi ani si bebei in viteza!

Nu-i asa ca voi sunteti din cei ce-si serbeaza ziua trei zile si trei nopti? V-am bagat in clubul asta ca sa fie si urarile mel in grafic!

Eu sunt dupa un somn de 10 ore! Evident ca duminica dimineata trebuia sa fiu fresh! Sa am motive de plans in timpul saptamanii cand sunt nevoita sa ma trezesc la ora asta cruda.... 6.00.

Doula, mi-a placut mult site-ul tau! E super! L-am citit tot. Mai asteptam informatii!

Another day goes by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

Buna dimineata fetelorva invit la o cafeluta caldainca nu mi`au venit uratii...si sper sa nici nu vina(fiind a 2 a zi de intarziere)inca nu prea vreau sa ma bucur prea tare ca am mai patit`o.alta data eram deja cu vreo 3-4 teste in mana, dar de data asta ma ambitionez sa vad..daca pana miercuri nu vine..atunci facem testul..in afara ca mi`s umflati sanii si ma dor putin si somnolenta de rigoare,alte semne nu`s...dade o fi...BBva tin la curent...va pup si II liniute la fiecare

delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Buna fetelor . Va multumesc de urari si imi pare bine ca va place site-ul meu.....

Andreea

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

grafice TB

Mergi la inceput

Edelya, ce surpriza ne pregatesti acolo?

Poate sunt niste ochisori...

Another day goes by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

ola la fete. si

eleni cum esti?
doula

VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

Buna dimineata fetelor...va astept la o cafeluta calda....va spun sincer ca nu am rezistat pana miercuri pentru a face test de sarcina.azi dimineata cum am deschis ochii,i`am spus sotului ca inainte sa mearga la servici sa`mi aduca un test de sarcina de la farmacie.....si is super fericita mi`au aparut cele 2 liniute mult dorite.va iubesc si va multumesc ca santeti alaturi de mine.multi si va doresc.de data asta ( a3`a oara)sa fie cu noroc si sa stea acolo lipit bineva pup dulce.urmeaza vizita la dr....va tin la curent

delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

Uta_ciun si eu prin 1 aprilie ma astept la ceva surpriza...ori rusii...ori un ...tare mult mi-as dori sa nu mai vad rusii prea curand...dar nici sa nu fim pacalite de 1 aprilie
sa ne tii la curent, pe cum se apropie data creste si entuziasmul nostru,nu?
sa fie cu ochisori la toate fetele

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

Mergi la inceput

Neata fetele!
O cafea pentru fiecare, ceai sau mic dejun... fiecare dupa preferinta...
Happymum

Eu am amanat proiectul bebe pana dupa Pasti. Pana atunci imi iau temperatura. Ma monitorizez de-mi sar fulgii!
Si am avut o surpriza maxima luna asta. Se pare ca am ovulat in ziua 11, iar faza luteala a durat 16 zile luna trecuta. Nici nu stiu ce sa mai cred. Luna trecuta am ovulat in ziua 18, iar acu din ziua 11, temperatura hopa sus. Ori fac ceva gresit, ori....
Daca e asa cu ovulatia mea, se pare ca am ratat la muchie momentul favorabil.

Si eu eram asa de increzatoare in intepaturile de ovare. Credeam ca atunci ovulez si ii dadeam batai. Dupa grafice imi apare ca de fapt, durerile le am incepand cu a doua zi dupa ovulatie.

Cine e mai experimentat ca mine, poate sa ma lamureasca daca e posibil asa ceva?

Another day goes by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Doula felicitari pentru site .

Fetelor eu va tin companie in continuare. Si testul de astazi e tot negativ . Poate o sa am mai mult noroc data urmatoare.

http://mt.lilypie.com/J822p2.png

Mergi la inceput