Aspirante optimiste>20 ani(394)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

da, sunt in ziua 20....de obicei CM ii de 28-31 de zile, observam pana acuma asa 2-3 zile de ,,albus'' acum nu ....sau poate fi adevarat ca o fi fost si nu am observat,dar ma asteptam sa fie asa transparent,lipicios, si elastic (chiar se intinde)si asa nu a fost...asta ii prima luna de incercari, din 7 martie tot .
nu stiu ce sa spun.....am atatea intrebari dar aici ii cam greu sa exprim tot...
pupici la fete

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellenii

Bun venit fetelor noi si sedere cat mai scurta pe la noi!
Aly, Oana, Tanamera, ar trebui sa facem un club al celor cu trei luni de incercari. Eu am doar doua, ianuaie si februarie, iar aprilie va fi urmatoarea luna de incercari. Sper sa nu ma dereglez iar. Of, of, mai, mai!

Pupici pentru gagici!

Another day goes by

Buna fetelor!ma alatur si eu grupului:)azi ar trebui sa`mi vina uratii,dar vad ca nu au de gand....si tare m`as mai bucura sa vad ca nu am muncit si luna asta in zadar...mai astept vro2-3 zile dupa care....din nou teste...sper sa fie cu noroc de data asta si la fel va urez si voua mult noroc si sanatate si bb multi:) va pup

delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Fetelor am o nelamurire mare mare.De luni m-am apucat sa fac teste de ovulatie si au iesit cam asa:luni-pozitiv,marti-negativ,miercuri-pozitiv,joi-pozitiv si azi iar pozitiv.Cum e posibil ca doar nu am ovulatie continua???????????
A fost un set de cinci teste dar azi ma duc sa mai cumpar un set pt ca sunt foarte curioasa ce imi iese MAINE.
Celor in asteptare le doresc "sa vada numa liniute"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aly_

Fetelor am o nelamurire mare mare.De luni m-am apucat sa fac teste de ovulatie si au iesit cam asa:luni-pozitiv,marti-negativ,miercuri-pozitiv,joi-pozitiv si azi iar pozitiv.Cum e posibil ca doar nu am ovulatie continua???????????
A fost un set de cinci teste dar azi ma duc sa mai cumpar un set pt ca sunt foarte curioasa ce imi iese MAINE.
Celor in asteptare le doresc "sa vada numa liniute"

aly mie mi-au iesit teste de ovulatie pozitive si in ziua 10 de intarziere a CM-ului, si am tot intrebat pe aici cum asa,n-am aflat raspunsul inca, i-am povestit si dr-lui si mi-a zis ca nu intotdeauna sunt precise aceste teste ! nu stiu daca are relevanta insa eu am facut teste de ovulatie barza.
oricum mie mi se pare ciudat, ca atata vreme cat n-am avut ovulatie(cel putin asa mi-a zis dr.) sa-mi iasa testele de ovulatie pozitive.

http://tt.lilypie.com/K0Tbp2.png

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui edelyia

Buna fetelor!ma alatur si eu grupului:)azi ar trebui sa`mi vina uratii,dar vad ca nu au de gand....si tare m`as mai bucura sa vad ca nu am muncit si luna asta in zadar...mai astept vro2-3 zile dupa care....din nou teste...sper sa fie cu noroc de data asta si la fel va urez si voua mult noroc si sanatate si bb multi:) va pup

delia

edelya , bun venit si sa dea DD sa fie cu II liniute

hihi esti de la noi din BN

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput

feteleeeeeeeeeeee,unde sunteti?
v-ati apucat toate de?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Oanarus mersi ca mi-ai spus experienta ta Da asa e cred si eu ca nu sunt asa precise ca altfel nu imi explic.Nu mai pot de curiozitate ce o sa iasa in urmatoarele zile.Eu am folosit ovucontrol si cica au 99,9 precizie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Neatza fetelor . Am venit si eu sa raportez primul test cu o singua liniuta ...asta este, poate imi iese luna viitoare sau, poate e prea devreme sa iasa II.
-ici la toate

http://mt.lilypie.com/J822p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adisore spune:

Buna fetelor. Am intrat si eu pe la voi sa va dau cate un . Bun venit noilor fete si sa aveti o sedere cant mai scurta aici ca sa dati repede fuguta la odisee. Eu n-am nimc de raportat doar ca sunt Z10. Va citesc in fiecare zi dar neavand nimic de zis prefer sa stau cumintica in bancuta mea. Sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai placut.

In asteptarea puiului meu!!!

http://tt.lilypie.com/l1RDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata fetelor!
Ramona_bm imi pare rau pentru singura liniuta.Eu am intrat in a 2-a zi de intarziere,daca nu se arata astazi invazia,dimineata o sa mai fac un test.

Week-end placut!!!

Mergi la inceput