alt loc de munca?

alt loc de munca? | Autor: ariadna_coca

Link direct la acest mesaj

Fratilor vreau sa ma ajutati si pe mine intr-o dilema pe care o am vis-a-vis de ce am vazut in discutiile de pe forum
si eu lucrez in vanzari de mobilier intr-un showroom dar in Piatra Neamt si tot sub emblema unui brend foarte cunoscut si as vrea sa stiu daca am dreptate sa-mi caut loc de munca avand in vedere ca de aprox un an si jumatate primesc acelasi salariu de 1200 lei fara nici un fel de bonus si muncesc ca si cum ar fi firma mea nu ar fi a altcuiva....
tin sa precizez ca montatorii care lucreaza la aceeasi firma primesc salar mai mare ca mine...
iar cand am incercat sa deschid acest subiect cu seful a luat foc......

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Eu mi-asi cauta un alt job dar trebuie sa iti iei in calcul si criza. In perioada asta greu iti gasesti un job bun.
Bafta multa!

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu mi-as cauta in alta parte, insa fara sa spun nimic la nimeni. abia dupa ce ti-ai gasit ceva concret si bun, poti anunta dincolo.

sper sa gasesti, perioada nu e cea mai buna, cu criza asta

bafta

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia_m spune:

Mi se pare normal sa iti cauti altceva de lucru. Deasemenea mi se pare normal sa muncesti doar cat este nevoie. Pentru ce sa muncesti ca si cum ar fi firma ta daca nu e?
Un sef bun este acela care stie cum sa isi motiveze/pastreze angajatii.
Totusi e foarte adevarat ca nu e un moment bun sa il superi in plina criza, asa ca incearca sa fii discreta in cautari, relaxata ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat si mai ales nu face greseala de a scadea brusc gradul de interes si implicare. Daca pana azi ai muncit pe rupte si de maine freci menta la greu te vei da de gol si poti risca sa te concedieze, ceea ce ar fi grav pentru ca acum locurile de munca disponibile sunt mai prost platite decat erau inainte de criza. Fa lucrurile incetisor, cu grija, ca nu te grabeste nimeni (si daca totusi ai tendinta de a te precipita aminteste-ti ca graba strica treaba). Iti doresc bafta!

PS: am primit un mail interesant de la un coleg:

Dictonu' crizei
Noile simboluri ale muncii sunt inghetata si porumbelul:
"Cine nu linge, zboara!"

Emilia M

Later edit: In martie 2006 eu si colegii mei am tot batut apropouri pt ca vroiam un salariu mai mare. Nu am primit ceea ce am vrut. Incetisor si meticulos am inceput sa imi caut de lucru. Nu m-a stiut nici vantul nici pamantul, am muncit zi dupa zi cu aproximativ aceeasi daruire pentru ca imi placea ceea ce fac (singura nemultumire era cea financiara). Tocmai in August am gasit ceea ce am tot cautat. Urma sa incep din Septembrie. Am inceput sa frec menta. Azi un pic, maine inca un pic... si tot asa... relaxare totala (ca un concediu inainte de un nou inceput).
Apoi m-am dus la sef si l-am intrebat din nou cum e cu salariile, daca se maresc sau nu. A tot bajmajit... ca sa vezi... ca nu se poate... nu depinde de mine....
I-am zis: Ok, inteleg! (Stiam ca nu ma mintea, chiar nu se putea, nu depindea direct de el, firma era foarte mare si factorii de decizie erau mai sus, stiam si eu si colegii mei ca el le propusese sefilor lui mariri pentru noi/oamenii din echipa lui si fusese refuzat).
Apoi i-am zis sa nu mi-o ia in nume de rau dar eu asa nu mai pot sta. M-a intrebat daca cred ca imi va fi mai bine altundeva, m-a sfatuit sa nu ma grabesc sa iau astfel de decizii. I-am zis salariul pe care plec, firma la care plec si pozitia pe care o voi ocupa. A repetat de parca nu ii venea a crede: pleci pe acelasi post intr-o firma la fel de mare si pe salariu aproape dublu... M-a felicitat si a fost ok

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna_coca

Fratilor vreau sa ma ajutati si pe mine intr-o dilema pe care o am vis-a-vis de ce am vazut in discutiile de pe forum
si eu lucrez in vanzari de mobilier intr-un showroom dar in Piatra Neamt si tot sub emblema unui brend foarte cunoscut si as vrea sa stiu daca am dreptate sa-mi caut loc de munca avand in vedere ca de aprox un an si jumatate primesc acelasi salariu de 1200 lei fara nici un fel de bonus si muncesc ca si cum ar fi firma mea nu ar fi a altcuiva....
tin sa precizez ca montatorii care lucreaza la aceeasi firma primesc salar mai mare ca mine...
iar cand am incercat sa deschid acest subiect cu seful a luat foc......

..

Poate doar sa schimbi domeniul...
Lucrez de 15 ani, asemanator cu tine...( ai salariu mare pt. domeniul asta)...INTOTDEAUNA MONTATORII AU FOST PLATITI MAI BINE DECAT REPREZENTANTUL DE VANZARI (consilier, agent, designer, cum vrei sa-i spui)...pe piata, acum ( la oferta) salariile sunt mai de cacat decat ai spus ca primesti ( net, nu?).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Activeaza-ti te rog PM si mail. Doresc sa te contactez pe privat.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC

www.tratamente-nutritie.ro/" target="_blank">Pentru sanatatea ta

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_si_taty spune:

Nu-ti parasi job-ul pana nu faci un mic studiu al ofertei de munca in orasul tau. Vb. de Piatra Neamt, nu de un oras cu foarte multe posibilitati. Intamplarea face sa am o buna cunostinta acolo. Imi spunea de curand ca s-a deschis un magazin nou, foarte frumos si ca salariul propus este de 9 milioanee, program de 10 ore zilnic...asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Eu zic ca in acest moment nu e o perioada buna pentru schimbatul locului de munca. Daca treburile merg prost la noul loc de munca risti sa pleci prima (ultimii veniti sunt primii plecati, de obicei). Mai ai rabdare putin si cand lucrurile in economie se vor indrepta atunci poti sa te gandesti la schimbarea locului de munca.

Mergi la inceput