Clopotei de ian-feb 2008 (200)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

danutule, uite ce am gasit eu ca faceai in 05.08.2007 :

Buna dimineata!Nu am mai scris de mult timp dar v-am urmarit din umbra.Nu prea indraznesc nici eu sa ma bag intre voi ca vad ca va cunoasteti f bine.Eu inca nu stiu sexul bebelusului pt ca nu vrea sa il arate.La ultima ecografie statea cu piciorutele lipite unul de celalalt si nu a vrut sa isi schimbe pazitia sub nici o forma.La ecografiile celelalte avea cordonul intre picioare.Asa ca trebuie sa mai astept pana la sf lunii.Sexul nu e chiar atat de important dar vreau sa-i pregatesc camera si nu stiu ce culoare sa aleg pt mobila.Cred ca voi opta pt alb iar restul il voi cumpara mai tarziu.Va pup.

danonique

dany, bine ca ai aparut. ce super ca ati fost la brasov!!! aer curat, rasfat la bunici... Ce frumos era pe bac... Dumnezeule... ce de zapada in brasov la mijloc de martie !!!! ati serbat-o pe maria la bunici ? maria este superba. andrei este un scump. tu arati de milioane.
Chiar m-am "delectat" cu pozele voastre :) !

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

asta noapte am nascut online cu prietena mea. A fost palpitant pana ce a ajuns la dilatatie 8-9 cu epidurala...bebe n-a mai vrut sa iasa si a fost nevoie de ceza de urgenta. Dr nu a propus asta de la inceput pt ca bebe avea 37 sapt si parea destul de grabit sa vina...Acum are un flacau de 3400gr si a promis ca nu va mai plange niciodata cand vede o scama pe covor...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Felicitari prietenei tale si un bebe sanatos,frumos si fara colici!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 37+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

neata si de la noi.......
off D-ne,Alinus mami capu sus si priveste in ochisorii Ioanei ,sunt sigura ca vei gasi alinare ,sunt sigura ca bebelusul tau drag va veni curand si iti va umple inima de bucurie,imi pare nespus de rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva ......multa putere sa depasesti pirderea suferita,mamica

Dana mami am intrat intr-un suflet cand am vazut ca am net,dinpacate ieri toata ziua nu am avut si ardeam sa nu care cumva sa se fi intamplat minunea si sa nu fiu si eu in gasca,pup mamica plimbareata vad ca

Elle bafta mami la analize ,tinem pumnii sa iasa ok

notat si noi reteta de urzicii

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

dany, bine ca ai aparut. ce super ca ati fost la brasov!!! aer curat, rasfat la bunici... Ce frumos era pe bac... Dumnezeule... ce de zapada in brasov la mijloc de martie !!!! ati serbat-o pe maria la bunici ? maria este superba. andrei este un scump. tu arati de milioane.
Chiar m-am "delectat" cu pozele voastre :) !

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Multumesc din sulfet pentru cuvintele frumoase si pentru complimentul facut mie

Da, vreau sa zic ca parintii mei au dorit sa le serbam la copii ziua de nastere , Mariei i-au tinut ziua pentru 1 an iar lui Andrei i-au facut ziua in avans , el va face 3 ani sambata aceasta si asa ca au profitat de faptul ca eram la BV si am sarbatorit in avans

Si acum ninge la Bv , mi-a zis mama ca nu se vad blocurile asa de tare ninge

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

LAURA.Mi-ai amintit de sarcina cu Albert.Mi se pare ca a trecut o vesnicie de atunci.A fost tare frumos si nici nu imi vine sa cred cat de mult m-am atasat de clopotei si mamicile lor.Sarcina aceasta m-am simtit mult mai aproape de voi decat de mamicile de la odisee si am gasit mereu o vorba incurajatoare cand am fost deprimata.Pupici tuturor si multumesc ptr ca existati.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 37+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

Multumesc fetelor pentru urari....si daca sunt intarziate le primesc cu acelasi drag

Vazut poze cu Maria Bucuria si parintii ei, toata zambet fetita voastra

Danutza - ma bucur ca te-ai simtit bine la mult asteptata iesire...eu m-as bucura sa mai apuci sa iesi macar de cateva ori inainte de-a intra iar in priza cu bb mic.

Grati - felicitari prietenei tale, sa-i creasca mare si frumos!

Alinush si celelalte fete - mersi de sugestii, am sa incerc si eu urzicile - suna yummmy

Iulia - pe buba. Stefania mea arata ca un copil maltratat - sapt trecuta a cazut de pe un scaun si si-a invinetit un obraz, iar alaltaieri seara,singura fiind cu ele,le-am lasat jucandu-se pe pat dupa baie, pana am mers in bucatarie...si-a tras fata soseta din picior,ca nu le suporta, s-a dezechilibrat si a plonjat cu celalalt obraz de pamant asa ca are vanatai pe amandoi.......

In curand (pe la 12) trebuie sa merg din nou cu ea la medic...nu e bine deloc, ii haraie pieptul, nu mananca nimic, de baut bea doar cat sa nu moara de sete, tuseste rau rau...si eu sunt aproape la fel ca ea...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

MIKI felicitari ptr ca vei deveni matusica de baietel.Imi pare rau ca are probleme cu colul si ii doresc multa rabdare si sa duca sarcina la termen.STOISOR.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

'Neata!

Multumesc fetelor pentru urari....si daca sunt intarziate le primesc cu acelasi drag

Vazut poze cu Maria Bucuria si parintii ei, toata zambet fetita voastra

Danutza - ma bucur ca te-ai simtit bine la mult asteptata iesire...eu m-as bucura sa mai apuci sa iesi macar de cateva ori inainte de-a intra iar in priza cu bb mic.

Grati - felicitari prietenei tale, sa-i creasca mare si frumos!

Alinush si celelalte fete - mersi de sugestii, am sa incerc si eu urzicile - suna yummmy

Iulia - pe buba. Stefania mea arata ca un copil maltratat - sapt trecuta a cazut de pe un scaun si si-a invinetit un obraz, iar alaltaieri seara,singura fiind cu ele,le-am lasat jucandu-se pe pat dupa baie, pana am mers in bucatarie...si-a tras fata soseta din picior,ca nu le suporta, s-a dezechilibrat si a plonjat cu celalalt obraz de pamant asa ca are vanatai pe amandoi.......

In curand (pe la 12) trebuie sa merg din nou cu ea la medic...nu e bine deloc, ii haraie pieptul, nu mananca nimic, de baut bea doar cat sa nu moara de sete, tuseste rau rau...si eu sunt aproape la fel ca ea...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

offff Natalia..sanatate multa...tare nasol...si Ana? ea macar e bine? fetele!!!

si Eric a dat ieri cu fruntea de muchia mobilei, de i-a ramas dunga pe jumate de frunte...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 6+

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

...
De 3 zile ma chinui sa scriu cate unmesaj si de fiecare data imi pica netu...si apoi nu mai apuc de Bia
Am vazut toate pozicile de zilele astea cu domnisoar carliontata(Eleni si fratiorul ei de lauraD),cu domnisorul Matei de Ereena,cu frumoasa Iuliei82,cu maria bucuria si fratiorul ei de danibv....cu Sofia de madalina28 sper ca nu am uitat pe cineva.

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Ma fac mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

dany ce frumos a fost la brasov .. si cata zapada!! puiutii tai sunt minunati. doi frumosi!

nati pupam printesa pe obrajori sa nu se mai vada vanataile! sanatate multa ca vad ca tot bolnavioare sunteti ..

andreea uf uf .. imi pare rau ca piticul a facut buba .. pupici sa-i treaca repede.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 10+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput