premeditare
Raspunsuri - Pagina 7
mariamunteanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus yo as scoate toate ziarele si posturile de TV care descriu atrocitati cu lux de amanunte in afara legii |
Asta da, desi n-ar rezolva problema criminalitatii.
lucialu spune:
Guestus sincer scrii ca sa scrii si tu ceva...Poate tu chiar crezi ce spui.Imi dai voie ca eu sa nu fiu de acord?Te rooooog?De fapt ne dai voie noua celor oripilate,comode si lenoase si carora ne urezi crestineste sa murim de foame la un loc cu presa, sa nu fim de acord cu tine si sa comentam libere la acest subiect,care categoric nu ar trebui sa aive fo treaba ca tine,ca tu nu citesti stiri de genul?Si poate chiar te iei singurel pe picioarele matale si mergi sa le faci educatie,sa le faci ceva...traficantilor de carne vie,de organe,violatorilor,etc de ne tot scoti okii cu treburile astea?
my little sunshine
anca_a spune:
yo as scoate toate ziarele si posturile de TV care descriu atrocitati cu lux de amanunte in afara legii ...sa-i las sa moara de foame si pe ei si pe cei 99 % care citesc si urmaresc cu nesat aceste stiri. |
De acord cu tine.
Children's advocate
ionica spune:
Eliza,
Nu are nicio legatura cu saracia,
In germania tocmai au fost impuscati 15 elevi intr-un liceu de oameni cu venituri medii,asasinul venea dintr-o familie cu venituri peste medie,de vina a fost tatal asasinului care detinea in casa o adevarata arilerie de razboi si isi ducea copilul la antrenament tir.
Conosc copii foarte saraci din romania ,mai exact din bucuresti care sunt mult mai destepti decat copii celor cu venituri peste medie.
Copii saraci de la sate din romania ,intradevar sunt dusi la munca de mici si nu ca nu ar avea acces la educatie,nu are cine sa-i educe,tu daca ai fi educatoare si ti s-ar propune un loc la scoala 12 din fundul moldovei sunt convinsa ca nu-l vei accepta,sau poate ca da ,nu te cunosc.
citat din mesajul lui Eliza5 Exista o cauza.. o cauza principala pentru toate lucrurile astea. SARACIA Pana cand saracia extrema nu va fi eradicata in Romania, putem sa ne oripilam cat vrem insa tot vor exista parinti care isi abuzeaza copiii: fie ca ii trimit la cersit, fie ca ii vand, fie ca ii trimit la munca de mici. Nici macar nu incerc sa ii judec.. incerc doar sa imi dau seama ce pot eu face pentru ca astfel de lucruri sa nu se mai intample. Si stiti care e singura metoda de combatere a saraciei? Educatia! Numai ca din pacate, desi se presupune ca educatia este gratuita in Romania, totusi copiii extrem de saraci nu au acces la ea. Cred ca aici se poate face ceva.. cu rezultate vizibile pe termen mediu si lung desigur, pentru ca schimbarile majore nu se fac de pe o zi pe alta. Eliza si Alex (15 nov. 2004) |
Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
denizel spune:
Ah, ce mi-ar placea sa fiu intr-o echipa alaturi de Ancuta_a si de Leidisoru' :). Ar fi care pe care: ori noi, ori betivanii aia ratati :)).
Eliza5 spune:
Ionica, lucrez in domeniul asta.. Ma confrunt cu situatiile astea in fiecare zi. Deci imi bazez informatiile pe munca mea si pe ceea ce vad, nu din auzite.
Exista educatoare.. si exista si dascali in mediul rural. Unii dintre predau lectii pentru doar cate 5, 6 elevi. Sunt multi parinti care nu isi trimit copiii la scoala pentru ca nu au cu ce sa ii imbrace. Si nu au bani sa le ia ghiozdane si rechizite. Si nu au ce sa le dea sa manance. La fundatie la mine am bursieri care merg frecvent la muncile campului. Ce daca au examen a doua zi..
Deci da, eu cred cu tarie ca este vorba despre saracie. Si despre lucrurile abominabile pe care saracia te impinge sa le faci. Si ma mai refer la lipsa de educatie pentru ca stiu ca stam extrem de prost la toate capitolele - suntem in coada Europei si ca rata a abandonului scolar, si ca investitii in infrastructura, si ca rezultate la evaluari internationale ale elevilor.
As vrea insa sa nu facem confuzie intre dezaxatii bolnavi psihic (vezi cazurile cu impuscaturi prin scoli) si dezaxatii indobitociti de saracie. Sunt doua lucruri total diferite.. Si actele lor au cauze diferite. Probabil un psihiatru ar descoperi ca cei doi barbati care incercau sa-si vanda copiii sunt perfect sanatosi la cap. Intelegi diferenta?
ionica spune:
Eliza,
Ma bucur sa aud ca sunt oameni ca tine in romania carora le pasa de soarta viitoarei generatii.
Din fericire nici pe departe nu ne aflam pe lista celor mai sarace tari din lume,am sa dau un link:http://www.aneki.com/poorest.html
Nici macar pe lista celor mai alcolisti din lume nu ne aflam pe tot 10.
In schimb ,ne aflam pe lista celor mai bogate tari la nr.70 ceea ce nu-i rau spun eu dupa atatia ani de dictatura.
Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
anca_a spune:
citat din mesajul lui denizel Ah, ce mi-ar placea sa fiu intr-o echipa alaturi de Ancuta_a si de Leidisoru' :). Ar fi care pe care: ori noi, ori betivanii aia ratati :)). Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Denizel, ce stii sa faci?
Children's advocate
ionica spune:
http://www.aneki.com/countries.php?table=fb129&measure=GDP%20per%20capita&unit=$&order=&dependency=independent&number=100
am crezut ca mergeti voi in cautare
Here we go!
Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah