premeditare

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

ficatul e ficat...dar are omul si 2 rinichi...si ceva cornee...la cita lume este arsa si nu prea gasesti piele...ehehe...e mult aici de discutat si speculat.
nici nu vreau sa ma gindesc la ambulanta cu omul negru care scotea capul si se uita pe strazi dupa copii < 8 anisori acu ceva timp...cita lume a fost ingrozita. si a fost cineva prins?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Doamne in ce a degenerat un subiect de groaza pt copii nenorociti!
Si eu sunt de parere ca Hospitus & Co nu au copii,dar totusi,parca-s prea-prea!
Intre a-ti veni sa le faci si sa le dregi si a le pune in practica e cale lunga.Si probabil ca fiecare ne punem in situatia in care ar putea sa fie vb de propriul nostru copil,de aici ferocitatea afirmatiilor.Din pacate nu putem sa facem prea multe,decat sa ne manifestam pe aici si poate prin alte parti oripilarea.Totul ramane in mana autoritatilor care se fac ca ploua ca de obicei.Am inteles ca nu e un caz izolat,ca un copil fusese gasit taiat pe burtica,de unde se presupune ca i se prelevasera organe.Si am mai retinut un aspect:unul dintre tati se oferise sa fure si copilul"foarte frumusel" altcuiva de la gradi.Am ascultat dialogul dintre el si"cumparator"-reporter.Nu e vb de oameni abuzati si nu ii scuza nimic nici saracia.Pana ieri credeam ca totul e la nivel de bantuiala, fantoma traficantilor de organe...din pacate socul trezirii la realitate a fost crunt!Ce daca diparea si acel copil ademenit cu bomboane,furat de la gradinita,"dispar atatia copii si nimeni nu are nici o treaba"!Dumnezeule!Iti trimiti copilul la gradi si nu stii daca se mai intoarce.
Imi pare rau daca avand tensiunea mica...ma tratez cu stiri despre copii chinuiti si maltratati si animalutze omorate cu bestialitate.Ma scuzati.Unul dintre comentatorii la acest subiect am vazut ca are pisici.Si eu am.Ti-a placut stirea cu pisicuta omorata in chinuri in scara unui bloc?Sau si asta ar fi fost un subiect de barfa la o cafelutza?Sau tot de barfa la o cafelutza a fost cazul fetitei,Larisa?
Intreba cineva unde sunt mamele acelor copii?Pai era una pe-acolo,doritoare sa faca un bun negotz.Si oricum, la ce "barbati" au si dupa culoarea locala(sat uitat de lume)...chiar si sa protesteze vreuna,sa i se nazare asa tam-nesam cred ca repede e pusa la loc cu niste aplicatii "doveditoare de dragoste cojugala si putere masculina".
La capitol spirit civic sau omenie suntem jalnici.Sau mai bine zis absenti.Nu stim si nu vrem sa ne aparam copiii,animalutzele,natura...tot ce e mai curat pe lumea asta si pentru care merita sa traiesti. Cum putem sa ne privim in ochi,sa mai ridicam nasul si pe deasupra sa facem glumitze pe teme de genul?Cum?Ca sa demonstram ce?Cat suntem de grozavi?Si cu ce ma rog?Eu recunosc:sunt ingrozita si ma simt neputincioasa in fata acestor grozavii.La limita frustrarii.Chiar asa:ce am putea face noi?Chiar nu putem face nimic cu adevarat?

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

S-a spus clar:copiii trebuiau trecuti peste granitza.Se cereau documentele lor.Initial a fost vb de un reportaj.Dupa care s-a organizat flagrantul de catre "autoritati".
Nu stiu si n-am de unde sa stiu cum se organizeaza o chestie de genul,cap-coada.Dar banuiesc ca pot fi la fel de organizati ca orice alte retele de infractori,mai ales cand este vb de bani multi in joc.Autostrazi nu avem.Dar sunt convinsa ca daca e vb de tampenii putem fii asiSunt convinsa ca asta e varful icebergului.Sper doar ca acest subiect sa nu moara,sa fie meidatizat,sa se ia atitudine.Nu doar bifat intr-o zi de luni, asa ca sa aibe cu ce mai umple stirile.

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Ba s-ar putea face ceva: sa deconteze Casa de Asigurari si cumpararea plus montarea steriletelor simple, de cupru.

Multe femei amarate si-ar monta daca ar sti de ele, daca li s-ar oferi gratuit, daca ar avea siguranta ca sotul, preotul si vecinii nu afla.

In multe sate, din pacate, nu exista nici medic de familie.

Sper sa nu se supere nimeni pe mine, dar eu nici alocatia n-as acorda-o in bani, suma de derizorie pt nevoile unui copil, in schimb e numai buna de bautura, tigari, si devine astfel un stimulent pt facut copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_80

Ba s-ar putea face ceva: sa deconteze Casa de Asigurari si cumpararea plus montarea steriletelor simple, de cupru.

Multe femei amarate si-ar monta daca ar sti de ele, daca li s-ar oferi gratuit, daca ar avea siguranta ca sotul, preotul si vecinii nu afla.

In multe sate, din pacate, nu exista nici medic de familie.

Sper sa nu se supere nimeni pe mine, dar eu nici alocatia n-as acorda-o in bani, suma de derizorie pt nevoile unui copil, in schimb e numai buna de bautura, tigari, si devine astfel un stimulent pt facut copii.

Da, asta e , doar ca unii fac copii constient si pe banda rulanta tocmai pentru a primi bani de la stat, adica alocatie. Asta e scopul lor, nu e sarcina intamplatoare.

Oricum propunerea cu steriletul este una de bun simt si cred ca ar fi de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Daca nu vine nimeni cu Solutii, cred si eu ca postarea asta nu are nici un scop. Putem trece in revista in fiecare zi "Povestirile din cripta" cum le zic eu la stirile noastre de la TV.
Ce se poate face, concret?
Toti nenorocitii fac copii. Pe unii ii omoara ca pe puii de pisica, in galeata cu apa si ii arunca la gunoi. Copii care scapa sunt neglijati sau, mai rau, vanduti.
Rau.
Dar, doamnelor, ce se poate face concret, inafara sa ne indignam pe un forum desprecopii?
Pe bogatii tarii, care ne conduc, nu ii intereseaza asistenta sociala. Vizitele la domiciliu, medici de familie in toate satele, implicarea comunitatii crestine... visuri.
Semnam o petitie sa ce? Facem un memuriu ca sa ce?
Hai sa lasam orpilarea si sa facem ceva. Recunosc ca nu ma pricep, dar poate exista persoane mai cu initiativa pe aici.

Mergi la inceput

Pai face dl guestus un plan acum .
Stiu 3 sate unde sint multi saraci cu duhul care au nevoie de ajutor. Sate unde pot sa mearga voluntari...sa discute cu ei..sa-i invete sa faca aia si aia...adica educatie sexuala ...sa-i invete ca 1 copil nu se poate vinde....chestii de genul asta.
Hai sa vedem cite din doamnele indignate de aici se ofera sa-si sacrifice citeva zile. Sau poate cumva sistemul e de vina ...ce zici ladyj...te oferi voluntar sau vrei ca altul sa faca pe motiv ca tu esti ocupata cu stirile de la ora 5?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Pai face dl guestus un plan acum .
Stiu 3 sate unde sint multi saraci cu duhul care au nevoie de ajutor. Sate unde pot sa mearga voluntari...sa discute cu ei..sa-i invete sa faca aia si aia...adica educatie sexuala ...sa-i invete ca 1 copil nu se poate vinde....chestii de genul asta.
Hai sa vedem cite din doamnele indignate de aici se ofera sa-si sacrifice citeva zile. Sau poate cumva sistemul e de vina ...ce zici ladyj...te oferi voluntar sau vrei ca altul sa faca pe motiv ca tu esti ocupata cu stirile de la ora 5?

Asta e plan izvorat din cele mai ascunse ..sinapse?
Esti un manager incepator...sorry.

Apreciez insa avantul tau de a-i invata pe cei din ´´cele 3 sate cu oameni saraci cu duhul´´ educatie sexuala. Bravo.Asigura-te totusi inainte ca tu stii bine bine ´´tema´´ . E tot o chestie organizatorica, zi merci pentru pont.

St Mihaela, nu toate subiectele de aici sunt deschise pentru a gasi solutii, care de multe ori ne depasesc.Traficul de organe este ilegal, nemernicii au fost prinsi si acum vor plati.
Se discuta un fapt pur si simplu, o realitate de epoca de piatra a secolului nostru.Se ´´imprastie´´ informatia, se face cunoscut un fapt si e dreptul nostru de a discuta pe marginea lui, ce a ne oripila , de a ne mira si evident de a conversa cu Guestus, vesnicul intelept.

Ai citit ce a scris Fomalhauti?Foarte pertinenta postarea ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mda, acum vreo 2-3 saptamini vazusem un reportaj facut de francezi apropo de retele de trafic de minori pentru adoptie. Adoptie de-aia "civilizata", "pe bune\' in familii normale care insa nu rezista sa treaca prin toata birocratia. Reporterul descoperise una dintre sursele de copii, o comunitate de rromi dintr-un orasel bulgaresc aproape de granita cu Romania. Fireste, nu era singura surse de copii. S-a vazut la tv, in macar 2 state acest reportaj. Si...??

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Pai vezi ladyj...tu esti prima care scormoneste si se oripileaza si apoi cind e vorba de actiune..adica sa faci ceva concret.. esti tot prima care se ascunde. este comic...nu?
daca nu vrei sa faci ceva concret si la obiect atunci de ce te mai oripilezi nene ...spune sa stim si noi

Mergi la inceput